Kadıköy PKK Mtingi
-
Bir s*k yapamazsınız. Konuyu açan arkadaş sen de siklemeyerek en iyisini yapmışsın.
Özellikle izin veriliyor ibnelere, Cumhuriyet bayramini kutlayanlarin amk dular, bunlar yakip yikiyor bi bok diyebilen yok.
Kurallar sadece dinleyenler için geçerli burada. Alışın bence, zaten adamlarin istediklerini alacaklari görülüyor.
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı bu sorduğun hayatın paradoxlarından biridir.
Benim 15 senelik okul hayatım var, birçok yıl çalışmalarım, projelerim, kendimi yetiştirmişliğim var.
Şimdi dalacam bu ilkokul mezunu amelelere, hayatta kaybedicek bisei olmayan bombos adamın teki bişey sokacak sakatlanacam yada ölecem amq.
1 tl kazanmak için ortaya 1000 tl koyduğunuz bir kumar gibi. bu 5 para etmeyen orospu cocuklarına ters gitmek sacma bir hareket. Yapılabilecek en iyi şey polise fln söylemek de tabi tüm değerlerini yitirmiş toplumumuzda bunların yürüyüş yapması hak gibi görünüyor.
kesinikle katılıyorum şeyhim.
Ama dur bak devran nasıl dönecek. -
Birinci dünya savaşında ermenileri ve arapları ayaklandıranlar şimdi de kürtlere gazı veriyor. Amaç zaten aramızda halklar arası savaş başlatmak, ayaklanma ve anarşi oluşturmaktır. Burda zarar gören hep biz olacağız.
-
Memleketin Hali Üzüyor Beni Vesselam... Her kes Birbirini Boğazlamaya Gayret Sarfediyor... Kimse Olumluluktan Yana Değil, Lütfen Üzerinize Alınmayın, Tüm Türkiyeyedir Sitemim...
Herkes Bencil Olmuş.. Bilemeyecem Habire Şehit Haberleri, Dağda Ölüme Götürülen Kürt Çocukları.. Biz Böyle Bir Milletmi Olacaktık..
-
c0der bunu yazdınessaj bunu yazdı
bunlar türkiyede birtek karadenizde barınamıyorlar zaten
karadenizlilerin tebrik ettiğim bir davranışıdıryaşayamaz karadenizimde o. çocukları.
sadece karadeniz değil tüm türkiyemde.
karadeniz insanı da biliyor işine hea.
-
siyahbereli bunu yazdıu235 bunu yazdı
Halka kendi işini kendin yap deniliyor.Şahsen piçlere kurşun sıkacak bir grup lazım ve bu grubunda maddi manevi desteklenmesi gerek.
Dimi hocam bağımsız bir ordu gibi birşey. destek çok olursa güzel olur
öyle birşey olması ilk etapda güzel geliyor kulağa ama iç savasın baslangıcı olur, Suriyeden bir farkımız kalmaz.
-
ShockMan bunu yazdı
Memleketin Hali Üzüyor Beni Vesselam... Her kes Birbirini Boğazlamaya Gayret Sarfediyor... Kimse Olumluluktan Yana Değil, Lütfen Üzerinize Alınmayın, Tüm Türkiyeyedir Sitemim...
Herkes Bencil Olmuş.. Bilemeyecem Habire Şehit Haberleri, Dağda Ölüme Götürülen Kürt Çocukları.. Biz Böyle Bir Milletmi Olacaktık..
o çocuklar zaten gönüllü gidiorlar sende burda kalkmışın ağıt yakar gibi götürülen kürt çocukları,grublar halinde gezerler,bir anlık bile yüzlerine baktınmı vay efendim sen bize dik dik baktın hadi dalalım buna
tekrarlıyorum özellikle site yönetimine seleniyorum. kürtlügü savunan hiç kimse bu sitede barındırılmasın.
milleti zaten sindirmişler aldıran yok.polis sokakta görüntüden dolaşır.hükümet avrupa sevdasına ses çıkarmaz.solcu kesim bunların uşağı olmuşsağcı kesim zaten israil-amerikan uşağı,son umut olan devleti teşkil eden kurumlar ise hükümet tarafından sindirilmiş durumda eh tabiki orduyu
teşkil eden yöneten subayların kimiside ya amerikan uşağı yada hükümet taraflısı sindirilmiş durumda
ülke ülke olmaktan çıkmış durumda bence.bakalım tarihi olaylara baktığımızda hep kader tecelli eder.yüreği yanıkların acı çığlıkları feryat olup
yükseldiğinde daima ya ihtilal olmuştur kurtaracak biri gelmiştir yada toplum içinden çıkalamayacak derecede yozlaşıp yok olmuştur.
temennim hükümetin ve derincilerin bir an önce uyanıpta bu avrupa rüyasından uyanıp gerçeklere hakim olmalarıdır.zira hakikat bu kürtkekolarının avrupa devletlerinin dayatmalarından destek almasıdır
-
alexfarrow bunu yazdıShockMan bunu yazdı
o çocuklar zaten gönüllü gidiorlar sende burda kalkmışın ağıt yakar gibi götürülen kürt çocukları,grublar halinde gezerler,bir anlık bile yüzlerine baktınmı vay efendim sen bize dik dik baktın hadi dalalım buna
tekrarlıyorum özellikle site yönetimine seleniyorum. kürtlügü savunan hiç kimse bu sitede barındırılmasın.
milleti zaten sindirmişler aldıran yok.polis sokakta görüntüden dolaşır.hükümet avrupa sevdasına ses çıkarmaz.solcu kesim bunların uşağı olmuşsağcı kesim zaten israil-amerikan uşağı,son umut olan devleti teşkil eden kurumlar ise hükümet tarafından sindirilmiş durumda eh tabiki orduyu
teşkil eden yöneten subayların kimiside ya amerikan uşağı yada hükümet taraflısı sindirilmiş durumda
ülke ülke olmaktan çıkmış durumda bence.bakalım tarihi olaylara baktığımızda hep kader tecelli eder.yüreği yanıkların acı çığlıkları feryat olup
yükseldiğinde daima ya ihtilal olmuştur kurtaracak biri gelmiştir yada toplum içinden çıkalamayacak derecede yozlaşıp yok olmuştur.
temennim hükümetin ve derincilerin bir an önce uyanıpta bu avrupa rüyasından uyanıp gerçeklere hakim olmalarıdır.zira hakikat bu kürtkekolarının avrupa devletlerinin dayatmalarından destek almasıdır
Hoca Ne Ağıt Yakacam.... İçinizin Doluluğunu Lütfen Bana Boşaltmayın.. Ben Böyleyim Her Kes İçin Üzülebilen Biriyim... Vahşi Değilim Olamıyorum...
Memleket Seninde Dediğin Gibi Kötü Durumda Ve Bu Durum Bizim Birbirimize Acımamamızdan İtebildiğimizi İtmekten Geri Caymadığımızdan Bu Hale Geldi...
Dağa Gönüllü Gidiyorlar Bu Konuda Haklısın, Onları Gönüllü Olmaya Zorlayan İdolojiyi Pompalayanlarıda Düşünürsen, Dağa Götürülen Gençler Dememdeki İnce Ama Doğru Olan Görüşü Görebilirdin Hocam... Ayrıca Teessüf de Ediyorum. Ağıt Yakma Hususu Gerçeklikten Oldukça Uzak Bir Söylem Tarzı Olmuş.
-
Bunlar tam bir orospu çocukları arkadaşlar. Kürdistan diyip duruyorlar amkduklarım. Irakta kürdistan bulunmakta. Ama gitmiyorlar. Neden? Biliyorlar oturdukları yerden devletin onlara bakmayacaklarını. Amerikanın o eşsiz bucaksız özgürlüğünden korkuyorlar. Kendi halkının bebeklerini öldüren bebek katili Şerefsiz orospu çocuğu Apo yere sıçsa onu yiyecek çok orospu çocuğu bulunuyor.
Anlayacağınız ne istediklerinide bilmiyorlar. Bu orospu çocuklarını gördüğün yerde öldüresiye döveceksinde işte @holyone ın dediği gibi adamların kaybedeceği hiç birşey yok bizim var maalesef. Zaten bizim gibi ülkedeki üreten insanlarda olmasa nereden yaşayacaklar. Verdiğimiz vergilerle yaşıyorlar oçları. Ülkücülerin zamanında yaptığı çok boktan şeyler var ama şu an maalesef bu adamlara karşı sadece dişe diş durmaya çalışanlarda ülkücü gençler.
İşin garip tarafıda bu orospu çocuklarının okumuşu daha berbat. Okumamışı en azından bilmeden konuşuyor taş felan atıyor kendini öldürüyor. Okumuşu daha bi nankör. Köpek kadar değerleri yok bu pezevenklerin.
Bir kaç sene önce Akdeniz Üniversitesi'nde Kel dövmeli bir adam silah sıkmıştı hatırlayanlar vardır. 2011 Akdeniz üniversitesi mezun bir abi anlattı kendisi bu olayları yaşamış ve söylediği kadarıyla bu silah sıkan adamın ülkücülerden olduğu. Ve o silahıda sıkmasaydı olan gene oradaki şerefiyle yaşayan kadının kızın başına patlayacağıydı. Hatta anlattığı kadarıyla o kadar çok kişi olmaya başlamış ki bu PKK lı orospu çocukları abinin söylediği kadarıyla ülkücü gençlerin sayısı onlardan daha az olduğunu söyledi. Basının bütün olayı bu adama atmasıda iyice işin zıvanadan çıktığını gösteriyor.

TKP zaten amk bu pkk yı destekliyorlar (boğaziçinde olanlar muhtemelen TKP deki malların işleridir). AKP, CHP zaten ayrı destekçileri oldu bu pkk lıların.Ülkücü felanda değilim ama bu adamlara karşı bir oluşum şart.
He her kürt PKK lı mı ? Tabiki değil. Çok doğru namuslu en azından hayatını ekmeğini helalinden kazanıp namusuyla yaşamaya çalışan çok insan var. Ama hergün insanın, bu vatanın tüm evladının vicdanı git gide kendimizi patlama noktasına götürüyor.
-
yeteri kadar maddiyatım olsaydı silah ve mühimmat arayışına girecektim
tamamen kendi başıma hareket,kimseye güvenilemeyecek bir zamanda yaşıyoruz
bunları yaşadıkları semtlerde korku çemberine alınca zaten mağaralarına çekilirler
unutmadan dr kill e cevap.tkp lilerin içindede güneydoğu kökenli çok kürt var
alexfarrow tarafından 10/Kas/12 18:19 tarihinde düzenlenmiştir