folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadıköy PKK Mtingi

Kadıköy PKK Mtingi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

anlayamıyorum hükümet,derin devlet nasıl bu kadar sezsiz kalabiliyor

ani mudahele timleri yokmu mutlaka vardır ama bu ibneler üni. kampüslerine bile girer oldular

artık okuyan zihni gelişmiş geleceği temsil eden beyinler yurtdışına kaçıyor bu ibneler yüzünden

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

ani mudahele timleri yokmu mutlaka vardır ama bu ibneler üni. kampüslerine bile girer oldular

artık okuyan zihni gelişmiş geleceği temsil eden beyinler yurtdışına kaçıyor bu ibneler yüzünden

Hoca Istanbul gibi yerde hemen meydan dayağı atamazlar. Ben geçen haberlerde izliyorum açlık grevleri için boğaziçi üniversitesinden kız erkek protesto mu ne ediyor baktım kürt de değil amk salakları işte. Hoca bunları uyumayın sessiz kalmayın vs diye beyinlerini yıkıyorlar. Bu salaklarda uyumadığını falan sanıyor galiba :) Yaptıkları sadece ülkeyi kaosa sürüklemeye yarar. Bunları olacağı yer Amerika, İngiltere gibi ülkeler olacakken hep bizim ülkemizde olur zaten. Onlar nasıl böyle toplaşıyorsa böyle gruplaşmak lazım. Ama nerdeee.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hey gidi Türkiye heeey..Ne durumlara düştük böyle,orospu cocukları bizim topraklarımızda istediğini gibi yürüyüş,miting yapıp ahkam kesebiliyorlar.Ve onlardan çok daha fazlayız,güçlüyüz ama susan taraf,daha çok kayıp veren taraf biziz.Bunun sebebini hiç anlamış değilim.Başımızda adam gibi bir devlet yok ki tam yetki versin polise,askere ve taşkınlık yapanlara böyle toplananlara sıksın..Gör bak toplanabiliyorlar mı 3-4 kereden sonra

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

Hoca Istanbul gibi yerde hemen meydan dayağı atamazlar. Ben geçen haberlerde izliyorum açlık grevleri için boğaziçi üniversitesinden kız erkek protesto mu ne ediyor baktım kürt de değil amk salakları işte. Hoca bunları uyumayın sessiz kalmayın vs diye beyinlerini yıkıyorlar. Bu salaklarda uyumadığını falan sanıyor galiba :) Yaptıkları sadece ülkeyi kaosa sürüklemeye yarar. Bunları olacağı yer Amerika, İngiltere gibi ülkeler olacakken hep bizim ülkemizde olur zaten. Onlar nasıl böyle toplaşıyorsa böyle gruplaşmak lazım. Ama nerdeee.

aga açlık grevlerine sol destek çıkıyor. dhkpc ve pkk ortaklar artık

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam birlik olmayınca bi cacık olmaz. sen dalsaydın en fazla 3 5 kişi dalardı ki pert olurdunuz. birlikte bunların anasnı skebilriiz.

bi de böle bişi var. kapak olsun puştlara.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Dikkat edin bide. Bunlara böyle dayak atılsa hemen FAŞİST derler ama kendileri dayak atarsa DEMOKRATİK ÖZGÜRLÜK :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Örgütlenmeliyiz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı

Örgütlenmeliyiz.

kesinlikle.. 

Vakti zamanında bu iş legal olarak yapılamadığından illegal fakat ülke yararına yapıldı şimdi terörist damgası vurulmaya çalışıyor bu yolda canla başla çalışanlara.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    arnavutr bunu yazdı

Örgütlenmeliyiz.

örgütlenmek kolayda güven meselesi var şahsen ben kolay kolay kimseye güvenmem.gösteri veya kavga gibi olaylarda korkup kaçan çok gördüm

şahsen bu kıroların arasında kaldığım bir olayda yanımdakilerin kaçtığı olmuştu.siz siz olun kimseye kolay kolay güvenmeyin.

birde bu ibnelerde istihbarat sağlam.aralarında yeşil şeritli siyah tişört giyen kürt kekolarını görürseniz dikkat ediniz.birde yalan kıvırırlar neymiş

bunlar etrafta satılıyor,herkes giyiyor

hepsinin a.q

alexfarrow tarafından 10/Kas/12 16:29 tarihinde düzenlenmiştir

mademki türksün systeme göster ürksün
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı bu sorduğun hayatın paradoxlarından biridir.

Benim 15 senelik okul hayatım var, birçok yıl çalışmalarım, projelerim, kendimi yetiştirmişliğim var.

Şimdi dalacam bu ilkokul mezunu amelelere, hayatta kaybedicek bisei olmayan bombos adamın teki bişey sokacak sakatlanacam yada ölecem amq.

1 tl kazanmak için ortaya 1000 tl koyduğunuz bir kumar gibi. bu 5 para etmeyen orospu cocuklarına ters gitmek sacma bir hareket. Yapılabilecek en iyi şey polise fln söylemek de tabi tüm değerlerini yitirmiş toplumumuzda bunların yürüyüş yapması hak gibi görünüyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 11029 Toplam Mesaj: 93