Kadıköy PKK Mtingi
-
anlayamıyorum hükümet,derin devlet nasıl bu kadar sezsiz kalabiliyor
ani mudahele timleri yokmu mutlaka vardır ama bu ibneler üni. kampüslerine bile girer oldular
artık okuyan zihni gelişmiş geleceği temsil eden beyinler yurtdışına kaçıyor bu ibneler yüzünden
-
alexfarrow bunu yazdı
ani mudahele timleri yokmu mutlaka vardır ama bu ibneler üni. kampüslerine bile girer oldular
artık okuyan zihni gelişmiş geleceği temsil eden beyinler yurtdışına kaçıyor bu ibneler yüzünden
Hoca Istanbul gibi yerde hemen meydan dayağı atamazlar. Ben geçen haberlerde izliyorum açlık grevleri için boğaziçi üniversitesinden kız erkek protesto mu ne ediyor baktım kürt de değil amk salakları işte. Hoca bunları uyumayın sessiz kalmayın vs diye beyinlerini yıkıyorlar. Bu salaklarda uyumadığını falan sanıyor galiba :) Yaptıkları sadece ülkeyi kaosa sürüklemeye yarar. Bunları olacağı yer Amerika, İngiltere gibi ülkeler olacakken hep bizim ülkemizde olur zaten. Onlar nasıl böyle toplaşıyorsa böyle gruplaşmak lazım. Ama nerdeee.
-
Hey gidi Türkiye heeey..Ne durumlara düştük böyle,orospu cocukları bizim topraklarımızda istediğini gibi yürüyüş,miting yapıp ahkam kesebiliyorlar.Ve onlardan çok daha fazlayız,güçlüyüz ama susan taraf,daha çok kayıp veren taraf biziz.Bunun sebebini hiç anlamış değilim.Başımızda adam gibi bir devlet yok ki tam yetki versin polise,askere ve taşkınlık yapanlara böyle toplananlara sıksın..Gör bak toplanabiliyorlar mı 3-4 kereden sonra
-
DevilRullz bunu yazdıalexfarrow bunu yazdı
Hoca Istanbul gibi yerde hemen meydan dayağı atamazlar. Ben geçen haberlerde izliyorum açlık grevleri için boğaziçi üniversitesinden kız erkek protesto mu ne ediyor baktım kürt de değil amk salakları işte. Hoca bunları uyumayın sessiz kalmayın vs diye beyinlerini yıkıyorlar. Bu salaklarda uyumadığını falan sanıyor galiba :) Yaptıkları sadece ülkeyi kaosa sürüklemeye yarar. Bunları olacağı yer Amerika, İngiltere gibi ülkeler olacakken hep bizim ülkemizde olur zaten. Onlar nasıl böyle toplaşıyorsa böyle gruplaşmak lazım. Ama nerdeee.
aga açlık grevlerine sol destek çıkıyor. dhkpc ve pkk ortaklar artık
-
hocam birlik olmayınca bi cacık olmaz. sen dalsaydın en fazla 3 5 kişi dalardı ki pert olurdunuz. birlikte bunların anasnı skebilriiz.
bi de böle bişi var. kapak olsun puştlara.
-
Dikkat edin bide. Bunlara böyle dayak atılsa hemen FAŞİST derler ama kendileri dayak atarsa DEMOKRATİK ÖZGÜRLÜK :)
-
Örgütlenmeliyiz.
-
arnavutr bunu yazdı
Örgütlenmeliyiz.
kesinlikle..
Vakti zamanında bu iş legal olarak yapılamadığından illegal fakat ülke yararına yapıldı şimdi terörist damgası vurulmaya çalışıyor bu yolda canla başla çalışanlara.
-
arnavutr bunu yazdı
Örgütlenmeliyiz.
örgütlenmek kolayda güven meselesi var şahsen ben kolay kolay kimseye güvenmem.gösteri veya kavga gibi olaylarda korkup kaçan çok gördüm
şahsen bu kıroların arasında kaldığım bir olayda yanımdakilerin kaçtığı olmuştu.siz siz olun kimseye kolay kolay güvenmeyin.
birde bu ibnelerde istihbarat sağlam.aralarında yeşil şeritli siyah tişört giyen kürt kekolarını görürseniz dikkat ediniz.birde yalan kıvırırlar neymiş
bunlar etrafta satılıyor,herkes giyiyor
hepsinin a.q
alexfarrow tarafından 10/Kas/12 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı bu sorduğun hayatın paradoxlarından biridir.
Benim 15 senelik okul hayatım var, birçok yıl çalışmalarım, projelerim, kendimi yetiştirmişliğim var.
Şimdi dalacam bu ilkokul mezunu amelelere, hayatta kaybedicek bisei olmayan bombos adamın teki bişey sokacak sakatlanacam yada ölecem amq.
1 tl kazanmak için ortaya 1000 tl koyduğunuz bir kumar gibi. bu 5 para etmeyen orospu cocuklarına ters gitmek sacma bir hareket. Yapılabilecek en iyi şey polise fln söylemek de tabi tüm değerlerini yitirmiş toplumumuzda bunların yürüyüş yapması hak gibi görünüyor.