Kameralı LCD Ekranlı Park Sensörü 14.71 TL
-
la bu yavşaklar benden izinsiz ürünü iptal edip başka ürün koymuşlar siparişe ben simdi napam bu ipnelere.
-
hakem heyetine gidip dava aç hipnelere
-
erdem358 bunu yazdı
hakem heyetine gidip dava aç hipnelere
gidecem dostum hele şu siparişi gelen arkadaşlarda destek verirse gönderildiğine dair belgelendirme babında hb nin alayına gidecem.
-
teslim alan arkadaşlardan gönderildiğine dair belge varsa o belgeyle birlikte daha etkili olur. paylaşırlarsa seviniriz.
-
ArduouS bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Güzel diyorsunuzda bu yapılanla firmanın yaptığı zararı hatayı yapan kişiye kesme olasılıklarıda var.Bu çalışanda ihtiyacı olan bir insansa bu kişinin işinden olmasını yada büyük bir borca girmesine neden oluyorsun. Bu şekliylede düşünmenizi isterim.
sen korkma kardeş, o borcu çalışana geçirme imkanları yok. Sen işte bi hata yaparsan bütün yükü sana mı yaslıyolar, yok öyle bişey hatadır yapılmıştır, belkide satışı yapan firma yanlış fiyat verdi adam da o şekilde girdi adamın ne sucu var, bilip bilmeden laf söylemeyin
Amacım laf söylemek değildi zaten sadece olasılıklar üstünde konuştum.Kladıki bir adamı işten kovmak zor birşey değil.
-
EWELANCHE bunu yazdıArduouS bunu yazdıEWELANCHE bunu yazdı
Güzel diyorsunuzda bu yapılanla firmanın yaptığı zararı hatayı yapan kişiye kesme olasılıklarıda var.Bu çalışanda ihtiyacı olan bir insansa bu kişinin işinden olmasını yada büyük bir borca girmesine neden oluyorsun. Bu şekliylede düşünmenizi isterim.
sen korkma kardeş, o borcu çalışana geçirme imkanları yok. Sen işte bi hata yaparsan bütün yükü sana mı yaslıyolar, yok öyle bişey hatadır yapılmıştır, belkide satışı yapan firma yanlış fiyat verdi adam da o şekilde girdi adamın ne sucu var, bilip bilmeden laf söylemeyin
Amacım laf söylemek değildi zaten sadece olasılıklar üstünde konuştum.Kladıki bir adamı işten kovmak zor birşey değil.
işten kovar veya kovmaz orasını bilemem, ama yükü şahsın üzerine yükleyemezler parasını ondan kesemezler anlıyacağın ancak kovabilirler, ki çok fazla ihtimal var hatanın kimde olduğuna dair
-
Ahahaha adamlar sinirden ağlamıştır şimdi baktım r10 dh shiftdelete falan her yerde konusu açılmış. En az 1000 adet satılmıştır o fiyattan. Acayip zarar akıllara zarar :D
-
Arkadaşlar ürün geldi ama farklı ürün göndermiş ip**ler , bu ürünü nasıl geri gönderip satın aldığım ürünü talep edebilirim?
Gelmesi gereken buyken
Gelen şu;
-
hakem heyetine gidin gençler. donanımhaber ve r10 da da var aynı şekilde farklı ürün gelenler oralarada bakın ona göre ortak hareket edersiniz :D
-
Hakem heyetine gitsenizde bir şey olmaz. Zira adamlar ürünü yanlış gönderdik iade edin diyecekler zaten. İade ederseniz alıcı ürünü iade etti diyecekler kaldı ki onlarında istediği o. Size gelen paketi noter huzurunda açmanız gerekiyor. Ama paketi açmışsınız zaten. 4-5 kişi toplanıp dilkeçe yazıp suç duyurusunda bulunursa o zaman bir şeyler çıkar. Yoksa bir cacık olmaz bu işten. Bir arkadaş yukarıda fiyatları elemanlar yazıyor demiş. Evet doğrudur hatta bir ara bi mürid burada firmasının ürünlerini hepsiburada'ya girecek eleman arıyordu.
Yalnız donanımhaber'de daha ürün gelmeden tamponu deldiren, 20-30 tane söyleyip bunları 100 liradan satıp köşe olurum diyen mallar vardı iyi ders olmuş. :D
mkyb tarafından 20/Eki/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir