Kameralı LCD Ekranlı Park Sensörü 14.71 TL
-
HoLyCat bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Bugün aradılar beyfendi yanlış fiyat girmişiz gibisinden konuştu, kardeşim girmeseydiniz beni ilgilendirmez insanlarımı kandırıyosunuz bukadar kurumsal bi firmada dedim, isterseniz paranızı 24 saat içinde iade edebiliriz dedi, dedim istemiyorum iade falan ürünü istiyorum ben dedim, adam ayrıca stokta bulunmuyor ürün dedi. Dedim kaldırsaydınız stok adedi kadar satsaydınız beni ilgilendirmiyo dedim, beyfendi onun yerine 45 lira değerinde bi cihaz gönderebiliriz dedi, dedim kardeşim sözleşmeyide okudum ben hiç bir şekilde hakkınız yok ürünü istiyorum tüm yollara başvurabilirim faturanın çıktısını alır tüketici hakem heyetine gider alırım gerekirse dedim kapattım.
Bu ürünü ben alacağım dostlar.
Alamassın :)
:) adamlar 45 lira değerinde bi ürün verelim dediyse demekki ben haklıyım ve alacağım yoksa başka alternatif sunmaz iadenizi yapmak zorundayız derdi.
-
Değerli Müşterimiz,
xxxxxxxx nolu siparişinizde satın almış olduğunuz Rearivew 4.3 inç Kameralı LCD Ekran adlı ürünün sitedeki fiyatlandırmasında sorun yaşanmış olup, ilgili ürünün tarafınıza 14,71 TL üzerinden satışı gerçekleşmiştir. Ürünün gerçek fiyatı 14,71 TL değildir. Söz konusu ürün aynı zamanda tedarikçi stoklarımızda bulunamadığı için şuanda tedarik edilememektedir. Belirtilen sebepler altında bu ürünün tarafınıza gönderimi ne yazık ki yapılamayacaktır. Yaşanan sorun için siz değerli müşterimizden özür dileriz. Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için dilerseniz ilgili ürün yerine Rearview 2.5" HD-DVR Sesli Kayıt Araç İçi Kamera ürününü tarafınıza gönderebiliriz. Size önerdiğimiz ürünün reel fiyatı 49,89 TL olup size 14,71 TL’ den gönderilecektir. Ancak bu ürün şuanda ön siparişte olup 15/11/2014 tarihinden sonra stoklarımıza girecektir.
Ürün değişimi önerimizi kabul etmeniz durumunda; üyelik sayfanız üzerinde yer alan “Sipariş Takibi - Sipariş Detayı” bölümünden ilgili değişikliği bireysel olarak yapabilir ya da talebinizi bu maile yanıt olarak gönderebilirsiniz. Ürün değişimi işlemi sizin için uygun değil ise, dilerseniz ürün iptali talep edebilirsiniz.
Seçiminiz doğrultusunda siparişiniz ile ilgili işlem süreciniz tamamlanacaktır, bu nedenle geri bildiriminizi rica ederiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
bende cevap yazdım
ari41 tarafından 26/Eyl/14 17:33 tarihinde düzenlenmiştir
Sayın Hepsi burada ekibi;
Hadi ürünün fiyatlandırmasını geçtimde elinizde olmayan ürünü niçin satışta tutuyorsunuz burasını anlamıyorum. Ve elinizde 1 hafta sonramı anladınız elinizde olmadığınızı?
Mail e ithafen benden tahsil ettiğiniz ücreti acil bir şekilde sizden geri talep ediyorum. Lütfen ücretin geri gönderme hızınız , ücreti tahsil ettiiğiniz hız ila aynı seviyede olursa sevinirim. Birdaha sizden asla ama asla alışveriş yapmam kimseyede tavsiye etmem alanada elimden gelen tüm güç ile engel olurum. ayrıca daha sizi şikayet edeceğim bi çok yer var
Saygılarımla
Fatih ARI
-
Boşuna kasmayın gelmez o ürün. Donanımhaber'de herkes şikayet vs ederiz, tüketici hakem heyetine gidelim diyorda bi cacık çıkmaz.
-
Mustafa bunu yazdı
Boşuna kasmayın gelmez o ürün. Donanımhaber'de herkes şikayet vs ederiz, tüketici hakem heyetine gidelim diyorda bi cacık çıkmaz.
Sözleşmeyi tümüyle okudun mu? Bu konu ile ilgili hiç bir bilgi yer almıyor. Tüketici hakem heyeti ile her türlü ürünü temin edebileceğime inanıyorum.
-
neyin savaşı bu ya,tamam adamlar yanlışlık yapmış olabilir sırtlan gibi saldırmanın anlamı ne,normalde verdiğiniz siparişle ilgili sıkıntı olsa tamam da sanki muhtaç gibi ne yaygara yaptınız he :)
-
Tnrsk bunu yazdıneyin savaşı bu ya,tamam adamlar yanlışlık yapmış olabilir sırtlan gibi saldırmanın anlamı ne,normalde verdiğiniz siparişle ilgili sıkıntı olsa tamam da sanki muhtaç gibi ne yaygara yaptınız he :)
kardeşim bunu teknosa da yapıyo ayar oluyorum mağazaya kadar gidiyorum amk adam bana vitrindeki tozlu ürünü gösteriyo bu kaldı diyo lan cihaz piç olmuş kutusu bile yok taşşak geçer gibi insanlarla alay ediyolar,
Edit: Siz ezilmeye çok alışmışsınız, hakkını arayan insana da garip gözle bakar olmuşsunuz problem bende değil eğitim verenlerde.
ArduouS tarafından 26/Eyl/14 18:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Tüketici hakem heyeti senin adına karar verse bile firma tüketici hakem heyetini tanımıyorum deme hakkına sahip diye biliyorum. Sende tüketici hakem heyeti kararını gösterek dava açma hakkına sahipsin. Fakat davayı kaybedersen tüm masraflar sana giriyor.
mkyb tarafından 26/Eyl/14 17:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Tüketici hakem heyeti senin adına karar verse bile firma tüketici hakem heyetini tanımıyorum deme hakkına sahip diye biliyorum. Sende tüketici hakem heyeti kararını gösterek dava açma hakkına sahipsin. Fakat davayı kaybedersen tüm masraflar sana giriyor.
:) kazanırsamda onlara hadi bakalım görüyorum eli öyleyse.
-
ArduouS bunu yazdıMustafa bunu yazdı
:) kazanırsamda onlara hadi bakalım görüyorum eli öyleyse.
helal olsun hocam takipteyiz
-
şuan araştırıyorum, mağazalarda etikette hangi fiyat yazıyorsa o fiyata ürünü vermek zorundaydılar, e-ticarette de çok yüksek ihtimalle böyle bir yasa vardı, bulamadım bi türlü bu konu hakkında bilgi, araştırıyorum bulabilen olursa sevinirim