Kameralı LCD Ekranlı Park Sensörü 14.71 TL
-
AnilCarkci bunu yazdı
hocalar ürünü iptal etmek için ararlarsa ne şekilde cevap vermek lazım, sorumluluk gereği teslim etme zorunlulukları varmı yoksa para iadesi yapma hakları varmıdır. keşke 3-5 sipariş verseydim be..
O kadar aptal değillerdir kullanıcı sözleşmesine eklemişlerdir.
-
Mustafa bunu yazdıAnilCarkci bunu yazdı
hocalar ürünü iptal etmek için ararlarsa ne şekilde cevap vermek lazım, sorumluluk gereği teslim etme zorunlulukları varmı yoksa para iadesi yapma hakları varmıdır. keşke 3-5 sipariş verseydim be..
O kadar aptal değillerdir kullanıcı sözleşmesine eklemişlerdir.
sözleşmede göremedim hocam iptal hakkını http://www.hepsiburada.com/sozlesme.aspx?oid=27967604
edit:Alıcının cayma hakkını kullandığı durumlarda ya da siparişe konu olan ürünün çeşitli sebeplerle tedarik edilememesi veya Hakem heyeti kararları ile Tüketiciye bedel iadesine karar verilen durumlarda ,alışveriş kredi kartı ile ve taksitli olarak yapılmışsa, kredi kartına iade prosedürü aşağıda belirtilmiştir:
-
lan geçen sene çinden 90 a alıp 135 e sattık
diyecektım hatalıymış
-
MaviGozluDev bunu yazdı
3 tane sipariş ettim bakalım :d
Hocam 3 ü gerekli değilse eğer gelirse 1 taneye 50 TL verim arabama takıp resimleri atarım ticari amaçlı istemiyorum kullanıcıyım :)
-
-
Siparislerime tıklıyorum ordan siparis olan bu urune tiklayinca urun satista kaldirilmistir diyo umarim patlamamisizdir :D
-
Ürünlerin hiç birisi gelmeyecek :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Tuh heveslenmistim a.q
-
HoLyCat bunu yazdı
gelirse bitane de sen alırsın bize he :)?
-
abiler daha önce de bikaç kez böyle bişey oldu ve gönderilmedi heveslenmeyin :)