Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
biz kesioruz da ne oluyor hocam zevkli bi iş deil yani her yerin kan oluyor falan bide tüyleri kötü yaw cok bulasıor ugrasma derim
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
biz kesioruz da ne oluyor hocam zevkli bi iş deil yani her yerin kan oluyor falan bide tüyleri kötü yaw cok bulasıor ugrasma derim
-----------------------------dai sen nerde kesiyon ki ben sana hiç rastlamadım..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------dai sen nerde kesiyon ki ben sana hiç rastlamadım..
-----------------------------bodrumda
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
aq benim içimden patronumu kesmek geliyor ben ne yapim?
-----------------------------szauhahaha:D bak buna çok güldüm
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------sizde mi satanistsiniz len.. alın bunları da al al al al :|
-
Kediyemi tecavüz ettin yoksa kedimi saa
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------sizde mi satanistsiniz len.. alın bunları da al al al al :|
-----------------------------hiç tarzım deil :D kedilerle muhattap bile olmam :D
-
bütün postları okuyamadım tabi başka öneren çıktıysa affola ama;
bi tane kes kurtul hocam -
RootB bunu yazdı:
-----------------------------hiç tarzım deil :D kedilerle muhattap bile olmam :D
-----------------------------ben de ben de çocukluğumdan beri nefret ederiz ailecek :D hep kovalamışımdır.. çöpe kıstırıp sopayla çöp tenekesine vuran zihniyetide hiç sevmem :| :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------ben de ben de çocukluğumdan beri nefret ederiz ailecek :D hep kovalamışımdır.. çöpe kıstırıp sopayla çöp tenekesine vuran zihniyetide hiç sevmem :| :D
-----------------------------Tarzan Senin neyin var, Yahu Yazıların anlam olarak pek bi iç içe geçmiş gözüküyo, Bir Vakittir Durum bu.!!!!
Sarhoş Kafa Lütfen yazmayalım Foruma yahu. :)