Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
satanist arkadaşım kedi besliyor aq:/ obile kesmiyo
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Tarzan Senin neyin var, Yahu Yazıların anlam olarak pek bi iç içe geçmiş gözüküyo, Bir Vakittir Durum bu.!!!!
Sarhoş Kafa Lütfen yazmayalım Foruma yahu. :)
-----------------------------abi bugün içmedim ki :D hatta derse gidiyorum şimdi :D benim sorumluluklarım var hehheh :D hergün hergün olmaz öyle arada dozunda alkol tüketiyorum ben :D onu bilerek öyle yazdım :| daha doğrusu kafam dağınıktı ancak onları yazmışım :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Tarzan Senin neyin var, Yahu Yazıların anlam olarak pek bi iç içe geçmiş gözüküyo, Bir Vakittir Durum bu.!!!!
Sarhoş Kafa Lütfen yazmayalım Foruma yahu. :)
-----------------------------abi bugün içmedim ki :D hatta derse gidiyorum şimdi :D benim sorumluluklarım var hehheh :D hergün hergün olmaz öyle arada dozunda alkol tüketiyorum ben :D onu bilerek öyle yazdım :| daha doğrusu kafam dağınıktı ancak onları yazmışım :D
-----------------------------Sanırım Anladım.... :|
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
ben bi efes içeyim demi...
-----------------------------dinine bağlı olan adama bak bu şeye benzedi kıble ne tarafta ? uçakta kıble olmaz ? ozaman bana bi viski ver kendi kıblemi bulayım gibi bişi olmuş a.q. biride şey diyo cin kaçmıştır içine diyor zyahhaha
-
bişey oldumu şimdi:)
-
kes gitsin tabi ama bence derdin kedi değil senin
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
kes gitsin tabi ama bence derdin kedi değil senin
derdimi bilmiyorum ki... sonra boyle düşününce çok üzülüyorum... dinine bağlı biriyim...
-----------------------------puhahaha ha ,sabah sabah yüzümü güldürdünallahta seni güldürsün
-
şiddet ve şehvet her canlının içinde doğuştan yapısal olarak gelen güdülerdir ve bunlar içimde diye piskoloğa gitmek yerine asıl neden içimde yok diye sorgulamak gerekir. Bir şekilde tatmin edilmezler ise şuursuz bir öfkeye dönüşebilir ve farklı hedeflere zarar verebilirler, zavallı kedilerde bunlardan biridir savunmasız olmalarına rağmen zor avlardır ve aslında evcil hayvan da değildirler - yani köpek / inek / at gibi değildirler. Bu yüzden şiddetin dışa vurumu genel olarak bu zavallıları hedef alabilir.Ama kedi kesme bence çünkü bu şekilde bu fikirden kurtulamazsın kendini de rahatsız edecek birşeyler yap mesela kediyi önce döv sonra alet kullanmadan parçalayıp dişlerinle organlarını çıkar
şiddet ve şehvet birbirine dönüşebilir güdülerdir , doğanın tek hücreliden insana kadar tüm can taşıyanlara ilahi bir emridir engellenemez reddedilemez . şiddet dürtüsünü pc oyunları , korku+şiddet filmleri yada alkol vb şeylerle yani masturbasyon yaparak hiç bir canlıyı kesmeden kontrol edilebilir seviyeye indirip normal hayatına devam edebilirsin. eğer düzenli sex yapma imkanın varsa zaten böyle bir dürtü genelde oluşmaz yine de oluşuyorsa gidip öfkeni işyerinde ayar olduğun yada yolda görüp kıl olduğun bi tipten çıkarabilirsin, dövsende dövülsende farketmez sonuç olarak bir süre rahat edersin. Ama bence sen bir geneleve fln git, rus karısı bul bir rahatla kendine gel - halaaa kedi kesmek istiyosan, kediler aklına geldiğinde git bi 70lik votka devir yine de kedi diyosan birisine söyle seni temiz bi dövsün
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------1-psikoloğa git adamım önce karınca sonra kedi sonra insan diye gider senin bu durumun dikkat et.
2-başka hayvanda kesmek istiyormusun yoksa sadece kedimi ? bunun cevabı çok önemli.
-----------------------------Bence Kafası Hoştu, Konuyu açtı ve Sonrasında Sızdı, Şu an derin bir uykuda. :) Uyanınca Böylesine Aptalca bir konuyu nasıl açtığına kendide Şaşıracak emin ol. :D
-----------------------------yada şuan konuyu takip ediyor helal olsun hit alan konu açtım diyip kasılıyor :)
sanki madalya takacaklar :E
-----------------------------taksınlar hoca , bu kadar tartışılıpta kavga çıkmayan TBT konusu azdır
-
DarkHellSolider bunu yazdı:
satanist arkadaşım kedi besliyor aq:/ obile kesmiyo
-----------------------------Deme be...