Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
kes gitsin tabi ama bence derdin kedi değil senin
derdimi bilmiyorum ki... sonra boyle düşününce çok üzülüyorum... dinine bağlı biriyim... -
Bak bu söylediğimde ciddiyim internetten kedi kesme videosu arattır bulursan izle zaten sogursun izleyince düşüncelerin değişir
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
MeTiN_7 bunu yazdı:
hocam deneme bıle peygamberımız(s.a.v) en sevdgı hayvanlardandırr bu durumdan kurtulmak ıcınde saglam bır pısıkolaga gıt bence en ıyı yolu o gösterır sanaa..
zuauauauhah hocam bağladın dine gene hocam keserken tekbir getir :)
yazdığında gülünecek bişey yok, doğru olanı yazmış. ben ilk defa böyle bir vaka duyuyorum. normal değil bi psikologa git bence, daha önce kediyle ilgili bişey yaşadın mı? yani cımak falan atmıştır, çocukken korkmuşsundur falan. -
ulan ne psikopat heriflermişsiniz hey yarabbim biri dövmüş, biri sövmüş, biri ırmağa atmış, diğeri ezmek istiyor, ötekisi kesmek istiyor bir psikologa gidin gözünü seveyim :) durumunuz iç açıcı değil normal insan olma yolunda çaba sarfedin :)
-
senin içine cin kaçmış
-
Hocam bence kes kurtul. Belki sonra iğrenirsin.
-
ben bi efes içeyim demi...
-
hacı bi müridin imzası geldi aklıma
sahibini kesen psikopat kedi :D
dikkatli ol kimvurduya gitme...
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------hacı bi müridin imzası geldi aklıma
sahibini kesen psikopat kedi :D
dikkatli ol kimvurduya gitme...
-----------------------------Prometheus arkadaşımız.... onunlaa bi konuşayım...
-
olm bırakın lan kafa buluyo bizimle :) ayın 15inde kayıt olmus promethous arkadasımız falan diyo :) efes içeyim diyo :) senin derdin kedi falan değil ha , ben senin içini bilirim :)
Toplam Hit: 18186 Toplam Mesaj: 111