folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim

Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

http://img2.blogcu.com/images/t/u/m/tumguzelresimler/buyuk_kedi_resimleri.jpg

böyle bişeyden bi pençe veya tırmık yediğin zaman anlarsın kedileri daha iyi :) ozaman hiçbişeyin kalmaz.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Kellesini kestikten sora bi kazığa takıp dışarda gezdirmek aklından geçiyormu?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

mobydick64 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://img2.blogcu.com/images/t/u/m/tumguzelresimler/buyuk_kedi_resimleri.jpg

böyle bişeyden bi pençe veya tırmık yediğin zaman anlarsın kedileri daha iyi :) ozaman hiçbişeyin kalmaz.

Ohhaaa Bu kedi Benim kadar. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    cumartesi gunu 8 saat bo$ vaktim var, seni zincirle bodruma baglayip 8 saat islatip islatip dovebilirim.
    tedavi yontemim ba$arili olmazsa garantisini vermiyorum ama hastane masraflari+yol paran verilecektir.

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek
    aslında konunun seyrine göre arkadaşa bi madalya takılabilir ama tabi.. hani rekorlu bi madalyamız vardı.. 1 konu yüzünden 2 tane almıştı bi mürit o madalyadan :| tabi adminlerimizin bileceği iştir :P
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durden
    Durden's avatar
    Erkek
    Yaş 22 ama kemale erememiş arkadaş. Manyak mıdır nedir?

Zed's dead, baby. Zed's dead.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    bikeresinde sari civciv imi yemişti 2 saat kovaladım en sonunda yakaladım kuyrugundan agaca bagladım Sapan ile taşlıyarak öldürdüm. Pişmanmıyım hayır degilim..

kaç taş attın kediyi öldürmek için :) aslında sende kediyi yemeliydin adalet yerini bulsun diye :)

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    bikeresinde sari civciv imi yemişti 2 saat kovaladım en sonunda yakaladım kuyrugundan agaca bagladım Sapan ile taşlıyarak öldürdüm. Pişmanmıyım hayır degilim..

Sen kediyi agaca bagladin hemde kuyrugundan kuyrugu o kadar uzun mu  ve  sen kuyrugundan baglayana kadar kedide sap gibi bekledi demi hatta sapanla fantezi yaptin ve kedi kuyrugunu ordan kurtulum kacamadi ve sapanla demissin o sapanin aldigi taslarla olmez bi kere tasla fare oldurmustum koyde yasarken emin ol hemen olmuyor ve son olarak hadi bunlari yaptin diyelim insan karincayi oldurdunmu bile vicdan azabi duyuyor ama pisman degilim diyorsun vicdaninin o kadar dayanikli oldugunu sanmiyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Claros bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

Sen kediyi agaca bagladin hemde kuyrugundan kuyrugu o kadar uzun mu  ve  sen kuyrugundan baglayana kadar kedide sap gibi bekledi demi hatta sapanla fantezi yaptin ve kedi kuyrugunu ordan kurtulum kacamadi ve sapanla demissin o sapanin aldigi taslarla olmez bi kere tasla fare oldurmustum koyde yasarken emin ol hemen olmuyor ve son olarak hadi bunlari yaptin diyelim insan karincayi oldurdunmu bile vicdan azabi duyuyor ama pisman degilim diyorsun vicdaninin o kadar dayanikli oldugunu sanmiyorum...

kuyruguna ucurtma ipi ip in ucunu agac a bagladım :) falla hiç azap cekmiyom benim civciv imi yerken o azap cektimiki bende azap cekeyim.. zavalli civciv im :((

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    len a.q bırakın keskin adam hevesini alsın :D ama aşırıya kaçmak yok sonra başımıza satanist kesilme :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 18209 Toplam Mesaj: 111