Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
böyle bişeyden bi pençe veya tırmık yediğin zaman anlarsın kedileri daha iyi :) ozaman hiçbişeyin kalmaz.
-
Kellesini kestikten sora bi kazığa takıp dışarda gezdirmek aklından geçiyormu?
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------böyle bişeyden bi pençe veya tırmık yediğin zaman anlarsın kedileri daha iyi :) ozaman hiçbişeyin kalmaz.
-----------------------------Ohhaaa Bu kedi Benim kadar. :)
-
cumartesi gunu 8 saat bo$ vaktim var, seni zincirle bodruma baglayip 8 saat islatip islatip dovebilirim.
tedavi yontemim ba$arili olmazsa garantisini vermiyorum ama hastane masraflari+yol paran verilecektir. -
aslında konunun seyrine göre arkadaşa bi madalya takılabilir ama tabi.. hani rekorlu bi madalyamız vardı.. 1 konu yüzünden 2 tane almıştı bi mürit o madalyadan :| tabi adminlerimizin bileceği iştir :P
-
Yaş 22 ama kemale erememiş arkadaş. Manyak mıdır nedir?
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
bikeresinde sari civciv imi yemişti 2 saat kovaladım en sonunda yakaladım kuyrugundan agaca bagladım Sapan ile taşlıyarak öldürdüm. Pişmanmıyım hayır degilim..
-----------------------------kaç taş attın kediyi öldürmek için :) aslında sende kediyi yemeliydin adalet yerini bulsun diye :)
-
voodoo bunu yazdı:
bikeresinde sari civciv imi yemişti 2 saat kovaladım en sonunda yakaladım kuyrugundan agaca bagladım Sapan ile taşlıyarak öldürdüm. Pişmanmıyım hayır degilim..
-----------------------------Sen kediyi agaca bagladin hemde kuyrugundan kuyrugu o kadar uzun mu ve sen kuyrugundan baglayana kadar kedide sap gibi bekledi demi hatta sapanla fantezi yaptin ve kedi kuyrugunu ordan kurtulum kacamadi ve sapanla demissin o sapanin aldigi taslarla olmez bi kere tasla fare oldurmustum koyde yasarken emin ol hemen olmuyor ve son olarak hadi bunlari yaptin diyelim insan karincayi oldurdunmu bile vicdan azabi duyuyor ama pisman degilim diyorsun vicdaninin o kadar dayanikli oldugunu sanmiyorum...
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------Sen kediyi agaca bagladin hemde kuyrugundan kuyrugu o kadar uzun mu ve sen kuyrugundan baglayana kadar kedide sap gibi bekledi demi hatta sapanla fantezi yaptin ve kedi kuyrugunu ordan kurtulum kacamadi ve sapanla demissin o sapanin aldigi taslarla olmez bi kere tasla fare oldurmustum koyde yasarken emin ol hemen olmuyor ve son olarak hadi bunlari yaptin diyelim insan karincayi oldurdunmu bile vicdan azabi duyuyor ama pisman degilim diyorsun vicdaninin o kadar dayanikli oldugunu sanmiyorum...
-----------------------------kuyruguna ucurtma ipi ip in ucunu agac a bagladım :) falla hiç azap cekmiyom benim civciv imi yerken o azap cektimiki bende azap cekeyim.. zavalli civciv im :((
-
len a.q bırakın keskin adam hevesini alsın :D ama aşırıya kaçmak yok sonra başımıza satanist kesilme :D