Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar son zamanlarda ne zaman bi kedi görsem, o kediyi kesmek geliyor sonrasında ise oyle düşündüğüm için çok üzülüyorum... Kedi kesmek hep aklmda... hiç çıkmıyor.. yardımlarınızı bekliyorum... bu durumdan nasıl kurtulabilirim... bide annem küçükken bana kediyi öldüren ya cami yapar yada köprü yapar diye sacma bi düşünce kafama sokmuştu...
-----------------------------eğer bu düşüncenden kurtulmak isiyorsan seans başına bana 50 lira ödemelisin.
-
Kes kurtul kanka...
-
Psikolojik destek al.
-
ne istiyosunuz hayvanlardan ki :) bırakın onlarda takılsın, manyakmısın hocam kescende nolcak, dinine bağlıymışmıssın git biraz namaz kıl geçer
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------şiddet ve şehvet her canlının içinde doğuştan yapısal olarak gelen güdülerdir ve bunlar içimde diye piskoloğa gitmek yerine asıl neden içimde yok diye sorgulamak gerekir. Bir şekilde tatmin edilmezler ise şuursuz bir öfkeye dönüşebilir ve farklı hedeflere zarar verebilirler, zavallı kedilerde bunlardan biridir savunmasız olmalarına rağmen zor avlardır ve aslında evcil hayvan da değildirler - yani köpek / inek / at gibi değildirler. Bu yüzden şiddetin dışa vurumu genel olarak bu zavallıları hedef alabilir.Ama kedi kesme bence çünkü bu şekilde bu fikirden kurtulamazsın kendini de rahatsız edecek birşeyler yap mesela kediyi önce döv sonra alet kullanmadan parçalayıp dişlerinle organlarını çıkar
şiddet ve şehvet birbirine dönüşebilir güdülerdir , doğanın tek hücreliden insana kadar tüm can taşıyanlara ilahi bir emridir engellenemez reddedilemez . şiddet dürtüsünü pc oyunları , korku+şiddet filmleri yada alkol vb şeylerle yani masturbasyon yaparak hiç bir canlıyı kesmeden kontrol edilebilir seviyeye indirip normal hayatına devam edebilirsin. eğer düzenli sex yapma imkanın varsa zaten böyle bir dürtü genelde oluşmaz yine de oluşuyorsa gidip öfkeni işyerinde ayar olduğun yada yolda görüp kıl olduğun bi tipten çıkarabilirsin, dövsende dövülsende farketmez sonuç olarak bir süre rahat edersin. Ama bence sen bir geneleve fln git, rus karısı bul bir rahatla kendine gel - halaaa kedi kesmek istiyosan, kediler aklına geldiğinde git bi 70lik votka devir yine de kedi diyosan birisine söyle seni temiz bi dövsün
-----------------------------hoca naptın yaw :)
-
kes gitsin hoca baktın olmadı bitane daha kes piyasada çok var zaten
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
22 yaşındamısın 12 yaşındamısın.Bu konu hakkında bir bilgi vermen gerek ki ona göre vecap verelim.22 yaşında ki bir adamın böyle bir konu açıcağını zannetmiyorum.En azından çevremde ve tanıdımğım tüm yaşıtların,hayatla boğuşurken akıllarına gelicek en son şey bu tip bir şey hakkında bir internet sitesine konu açmak olucağına eminim.Ciddi değilsen neden konuyu buraya açıyon.Ben,şuana kadar yanlış bir yere konu açmamış bir üye olarak bu konuda fikrimi söyleme hakkına sahibim.Dikkat çekmek mi amaç ?.Eğer buysa,bir internet sitesinde dikkat çekmekten el edeceğin kazanç nedir ?.Espirimi mi var ortada eğleniyormuyuz ?.Bu sadece bu konu için değil açılmış benzer onlarca konu içinde geçerli.Amacım sistem savunuculuğu yapmak değil,bu tip konuları açanların ne hissettiklerini anlamak.Yoksa umrumda değil.İsteyen bokumda boncuk buldum diyede konu açabilir.
-----------------------------söylemek isteyipte söylemediğini ben açıklayayım baal.
konu sahibine ...
konu adı ; kedi kesmek..
cevap.. oda senin gibi bir hayvan işte ne diye kesmek istiyorsun..
-
bence ihtiyacın olan şey bir bardak soğuk su ve biraz oksijen. e kolay değil sıcaklar çarpyo insanı. gene de illa kescem diyosan sosyal sorumluluğuna hazır olman lazım. kesmek dert değil sonrası önemli olan. önce kediyi iyi seçmek lazım.
-
Haji kendini kedinin yerina koy, seni kessek iyi olurmuydu? Onun da Kokru, AcI gibi duyulari var. Unutma ahirete hayvanlar bizden bunun hesabini soracaktir!
-
hocam hasta mısın manyak mısın satanist misin nesin ? siktir git. ne suçu var hayvancağızların, savunmasız küçücük hayvanlar , sana karşı koyabilmek için hiç bi gücü yok, sen de onun gibi küçük ve savunmasız bir canlı olarak dünyaya gelebilirdin, insansın(insan mısın bilemiyoruz gerçi) üstünsün güçlüsün diye ezmeye hakkın yok, illa ki manyaklık yapıcam bişey kesicem diyosan git kendi cüssende bişeyle uğraş da aklın başına gelsin
birisi de boynunu bağlayıp ırmağa atmış dövmüş, böyle adamlara da prim vermeyin, kes gitsin falan demişiz sapık hakikaten kesecek belki, ortalık tavuk tecavüzcüleriyle kedi kesicilerle doldu ne biçim bi millet olduk anasını satıyım !
benim de böyle canileri kesesim geliyor bana öneri verecek olan var mı ?