Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
olm bırakın lan kafa buluyo bizimle :) ayın 15inde kayıt olmus promethous arkadasımız falan diyo :) efes içeyim diyo :) senin derdin kedi falan değil ha , ben senin içini bilirim :)
ne kafa bulması arkadaş... derdimizi söyledik... dediğin şeye bak... nerden benim içimi... beraber mi yaşıyoruz -
MaliAcikgoz bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
olm bırakın lan kafa buluyo bizimle :) ayın 15inde kayıt olmus promethous arkadasımız falan diyo :) efes içeyim diyo :) senin derdin kedi falan değil ha , ben senin içini bilirim :)
ne kafa bulması arkadaş... derdimizi söyledik... dediğin şeye bak... nerden benim içimi... beraber mi yaşıyoruz
-----------------------------yazdıkların falan :S bilmiyorum.. abartıyosun gibime geliyo.. hepimize zaman zaman olan şeylern yüzyılda bir sana denk gelmesini anlatır gibisin.. o yüzden söyledim ;)
-
kediler nankördür benim vardı bi tane o kadar besledim ipne bi fırsatını bulup kaçtıydı
kes hoca !
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
köpekler kediyi öldürmüş... ben öldürmedim
-----------------------------onu sen öldürdün hadi itiraf et gerçeği :]
-
getir beraber keseriz. ızgara yapıp yanına bi ufak açarız.
-
tmm keselim anasını satem... kurtulayım bu içimdeki sıkıntıdan...
-
Sizi Hayvan Haklarına ve Kedi Koruma Derneğine şikayet edeceğim bu yazdıklarınıza kanıt olarak :|
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
tmm keselim anasını satem... kurtulayım bu içimdeki sıkıntıdan...
-----------------------------Sakın Sakın Sakın, Bak Demedi deme Seni Ajda Pekkana Şikayet ederim. :) Bak Gör o zaman. Kedileri Koruma Cemiyeti gibidir kendileri.
-
22 yaşındamısın 12 yaşındamısın.Bu konu hakkında bir bilgi vermen gerek ki ona göre vecap verelim.22 yaşında ki bir adamın böyle bir konu açıcağını zannetmiyorum.En azından çevremde ve tanıdımğım tüm yaşıtların,hayatla boğuşurken akıllarına gelicek en son şey bu tip bir şey hakkında bir internet sitesine konu açmak olucağına eminim.Ciddi değilsen neden konuyu buraya açıyon.Ben,şuana kadar yanlış bir yere konu açmamış bir üye olarak bu konuda fikrimi söyleme hakkına sahibim.Dikkat çekmek mi amaç ?.Eğer buysa,bir internet sitesinde dikkat çekmekten el edeceğin kazanç nedir ?.Espirimi mi var ortada eğleniyormuyuz ?.Bu sadece bu konu için değil açılmış benzer onlarca konu içinde geçerli.Amacım sistem savunuculuğu yapmak değil,bu tip konuları açanların ne hissettiklerini anlamak.Yoksa umrumda değil.İsteyen bokumda boncuk buldum diyede konu açabilir.
-
hacı bi oyun vardı kedinin ağzına pompalıyı sokuk öldürüyodun öle bişe dene:D