Kediler Hakkındaki Psikolojik Rahatsizligim
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
rüyasında kediler bunu kovalamış kesin. inşaatta falan kıstırmışlardır. :D
-----------------------------Muhtemeldir. Yada İçerken Kedinin Biri Rahatsız etmiştir Tahribatta Ne yapabilirim diye konu açıp Rezil olmaktansa, Kedi Kesmek istiyo Canım diye Sayıklamış. :)
-
hayırdır ya müridi kedi mi tırmalamış ki? kesmek istiyor.kesin satanist bu haberlere de çıkar şimdi :))
-
Kediye yazık laaaa.sn sağlam deilsin hoca
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------1-psikoloğa git adamım önce karınca sonra kedi sonra insan diye gider senin bu durumun dikkat et.
2-başka hayvanda kesmek istiyormusun yoksa sadece kedimi ? bunun cevabı çok önemli.
-----------------------------Bence Kafası Hoştu, Konuyu açtı ve Sonrasında Sızdı, Şu an derin bir uykuda. :) Uyanınca Böylesine Aptalca bir konuyu nasıl açtığına kendide Şaşıracak emin ol. :D
-----------------------------yada şuan konuyu takip ediyor helal olsun hit alan konu açtım diyip kasılıyor :)
sanki madalya takacaklar :E
-----------------------------taksınlar hoca , bu kadar tartışılıpta kavga çıkmayan TBT konusu azdır
-----------------------------harbi Lo iyi fark ettin hatta uzun zamandır bu ilk diyebiliriz :D
-
Yazıldı mı bilmiyorum ama montla sıç geçer :D
-
psikologa gitmeni tavsiye ederim
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------
psikologa gitmeni tavsiye ederim
-----------------------------kedi kesmek isteyen adama psikoloğun bi faydası dokunur mu dersin :D
-
bikeresinde sari civciv imi yemişti 2 saat kovaladım en sonunda yakaladım kuyrugundan agaca bagladım Sapan ile taşlıyarak öldürdüm. Pişmanmıyım hayır degilim..
-
Bende zamaninda baliklardan cok nefret ederdim,
bir balik aldim once biraz besledim sonra o icimdeki nefret duygusu iyice kabardi..Once havasiz biraktim sonra icinden igne gecirdim :D
Eminim 100 lerce boyle balik oldurmusumdur..
Sen eve kedi alirsan kesin kesersin bence alma :)
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Bende zamaninda baliklardan cok nefret ederdim,
bir balik aldim once biraz besledim sonra o icimdeki nefret duygusu iyice kabardi..Once havasiz biraktim sonra icinden igne gecirdim :D
Eminim 100 lerce boyle balik oldurmusumdur..
Sen eve kedi alirsan kesin kesersin bence alma :)
-----------------------------hiiiiiçç biiişeyy yapamaz.. herkes rahat olsun..