"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?
-
1-Bagiran yok belge koyan var ancak allah kitap edebiyatiyla savunmaktan baska birsey yaptiginiz yok...
2-Ergenekon iddianamesini okudunmu hoca , belge diye onune koyulanlardan haberin varmi ? Ben inceledim ama belge nedir bilirim. Ergenekon a ait cok onemli bilgilerin oldugu cd isci partisi binasind danismadaki masanin uzerinde bulunmus :D hadi canim ya orgut gizli bilgilerin oldugu cd yi masa uzerinde birakacak vay anasini :)iddianameyi incele gel sonra ergenekon belgelerini tartisalim
3-kilicdaroglu kimdir son gunlerde gazetelerden tv lerden duydum ismini..benim icin onemli olan ortada bir orospucocuklugu varsa bunun ortaya cikmasidir.Gozumu kapatip yanlisi savunmam...En basit ornegi soyledim hoca.Dengir canli yayinda ne dedi sirketten ayrilmistim ben eroin mevzusunda , belge diye birsey koydu ortaa eyvallah belge denildi ,basin aciklamasinda belirtti sirketten ayrilmistim...peki hoca ticari sicil kaydinda bu adam ereoin olayindan 8ay sonra ayriliyor sirketten , o surecteki bircok sirket belgesinde hala imzasi bulunuyor :) milletin gozunun icine baka baka yalan soyledi ...sorun kilicdaroglunu savunmak degil , beni ilgilendirmez ki kilicdaroglu...ortada bu memleket cikarlarina aykiri durumlar varsa sirf sempatizanlik ve particilik yaparak o yanlislari savunmamak gerekir...ben savunmam sen savunursun o ayri...
edit:
hoca belge nedir sizin icin bi aciklasaniza...cumhuriyet mitinlerinin metni , cumhuriyet kadinlarinin bildileri , akp karsiti yazilar , bunlarla ilgil binlerce makaleyi cuvala doldurup , iktidari yipratmak , halki isyan ettirmek , amerikan dusmani kitleler yaratmak vb suc delilleri diye ortaya koyarsan buna belge denmez :) Lagaluga laf kalabaligi yapacaginza , tv de 3cuval belge cikti haberine inanacaginiza , acin bi iddanemyi okuyun , tutanaklarda kimin evinden kimin ofisinden belge diye neler alinmis , icerikleri neler okuyun bi...iddianame x sahsi x tarihinde pkk ile gorusme yapti diyor , x sahsi o tarihte cezaevinde :) ne tutarli belgeler var ya :) ...21 ton silahi pkk ya vermisler , haburdan gecerken kimse gormemis yada essekle tasimis ergenekon silahlari pkk ya :)))) sonra gelin ergenekon tartismasini ayri bir baslikta yapalim...konu dagilmasin :)
-
ya ben anlamıyorum neden mahkemeye gitmiyorlar? eğer varsa ortada bir suç gidersin mahkemeye verirsin belgelerini televizyona çıkıp karalamazsın.
-
belge nedir bunu biliyorsan sorun yok.
konudaki yazılarımın hepsini okuyacak olursan fırat ı savunmaktan ziyade kılıçdaroğlunun ve chp nin acizliğini ortaya koymaya çalışmışım.
böyle bir muhalefet anlayışını burda gördüğüm arkadaşlarda yapıyor.
hatta öyleleri varki onları mecliste muhalefet yaparken görmek isterim .
chp den iyi yapacaklarına eminim,ülke menfaatleri adına...
chp temiz olsaydı rüşveti bakanlardan önce akp li belediyelerde arardı çok zor olduğunu iddia edenler varsa gelsinler yanıma ben yapayım ispatlayayım hatta bizzat ben rüşvet vereyim ( işim gereği böyle bir durum olağandır ,yapabilirim yani)
tek kelimemle anlaşılabilecek okadar rüşvet olayı varki,gel gelelim minareye göre kılıf yapıyorlar ( bu konuda mutabığız)
işte başkasına kirli diyebilmeniz için kendinizin temiz olması gerekir.
ergenekona gelince bir konu açılırsa ordada tez lerimizi paylaşırız,hiç sorun değil.
-
Evet guzel kardesim , sagdan soldan duydugun kalip laflarla "neden mahkemeye gitmiyorsunuz" iste tartisma bilgileriniz bu kadar.
Ortaya konulan hayali ihracat belgesi var 1994 yilinda islenen bir suc bu ...2006 da mahkemeye gidiliyor "ceza davasi" aciliyor...mahkemenin verdigi karar "10 yil i astigi icin 1994-2004 zaman asimi nedeniyle takipsizlik karari" peki guzel dostum dengir hayali ihracatla ilgili 1tane belge gosterin istifa edecegim demedi mi ? dedi...Dava aciliyor 10 yil zaman asimi , takipsizlik... 14 Ekim 2000 tarihinde Menas sirketinin hayali ihracat yaptigini kesin olarak belirten bir rapor tutanagida hazirlaniyor...dava aciliyor ...menas itiraz icin danistaya basvuruyor , dava yeniden inceleniyor ve danistay "devleti" hakli buluyor ve dava surecinin devam etmesini onuyor ve ardindan vergi iadesi icin devletin odedigi parayida devlet tekrar geri aliyor.dava sureci devam ediyor 2006 da dava sonuclaniyor takipsizlikle ve bu surecte dengir sirket hisselerini satiyor :) temiz adam ....ve takipsizlik bircok davada oldugu gibi...dikkatini cekerim sucsuzluk degil takipsizlik...yasasin adalet...yani ogrenin hoca ,bilin gelin tartisalim...neden mahkemeye gitmiyormus...:D
erkan haci , belediyelerdeki isleyisi birak butun devletin burokrasisindeki isleyisin rusvet oldugunu biliyoruz...kimse chp liler rusvet almiyor demiyorki...kardesm kafaniza vura vurami analtacagiz..her yazimizda yaziyoruz...particilik oynamiyoruz burada...eger bir yanlis varsa akp chp dsp mhp farketmez rakdasim hepsi yargilansin..hepsi temizlensin....ama sen don benim chp yi savundugum birtane yazi goster...ama ben senin yazdigin her yazida akp li degilim deyip chp yi taslamaktan baska bir is yapmadigini gostereyim ... hoca dusunceler farkli olur bundan dogal birsey yok ama ortada 1yanli varken bu yanlisi gostermek herkesin boyun borcudur...
-
gerktiği zaman herkesi herşeyi elştiririm.
kimsenin kafasına vurmana gerek yok kendini iyi ifade edebilmen yeterli.
takım tutar gibi parti tutsaydım hepar oluşumunun içinde yer almazdım.
inandığım ilkelerini benimsediğim her adamın kılıcını çekerim.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Evet guzel kardesim , sagdan soldan duydugun kalip laflarla "neden mahkemeye gitmiyorsunuz" iste tartisma bilgileriniz bu kadar.
Ortaya konulan hayali ihracat belgesi var 1994 yilinda islenen bir suc bu ...2006 da mahkemeye gidiliyor "ceza davasi" aciliyor...mahkemenin verdigi karar "10 yil i astigi icin 1994-2004 zaman asimi nedeniyle takipsizlik karari" peki guzel dostum dengir hayali ihracatla ilgili 1tane belge gosterin istifa edecegim demedi mi ? dedi...Dava aciliyor 10 yil zaman asimi , takipsizlik... 14 Ekim 2000 tarihinde Menas sirketinin hayali ihracat yaptigini kesin olarak belirten bir rapor tutanagida hazirlaniyor...dava aciliyor ...menas itiraz icin danistaya basvuruyor , dava yeniden inceleniyor ve danistay "devleti" hakli buluyor ve dava surecinin devam etmesini onuyor ve ardindan vergi iadesi icin devletin odedigi parayida devlet tekrar geri aliyor.dava sureci devam ediyor 2006 da dava sonuclaniyor takipsizlikle ve bu surecte dengir sirket hisselerini satiyor :) temiz adam ....ve takipsizlik bircok davada oldugu gibi...dikkatini cekerim sucsuzluk degil takipsizlik...yasasin adalet...yani ogrenin hoca ,bilin gelin tartisalim...neden mahkemeye gitmiyormus...:D
erkan haci , belediyelerdeki isleyisi birak butun devletin burokrasisindeki isleyisin rusvet oldugunu biliyoruz...kimse chp liler rusvet almiyor demiyorki...kardesm kafaniza vura vurami analtacagiz..her yazimizda yaziyoruz...particilik oynamiyoruz burada...eger bir yanlis varsa akp chp dsp mhp farketmez rakdasim hepsi yargilansin..hepsi temizlensin....ama sen don benim chp yi savundugum birtane yazi goster...ama ben senin yazdigin her yazida akp li degilim deyip chp yi taslamaktan baska bir is yapmadigini gostereyim ... hoca dusunceler farkli olur bundan dogal birsey yok ama ortada 1yanli varken bu yanlisi gostermek herkesin boyun borcudur...
-----------------------------neden sadece hayali ihracattan bahsediyosun.eroin kaçırıyo diye iddaa etmedimi bu adam gitsin mahkemeye başvursun kardeşim. birde benim mir dengirle falanla filanla işim olmaz suç işleyen çeksin cezasını.
-
hangi mahkemeye ilkutcum(!)...............................mahkeme bu adami nasil yargiliycak madem? söyle bakim bana?? takipsizlik karari demek sucsuz oldugu anlamina mi geliyor yaws. adam kendi agziyla söyledi bize takipsizlik verdiler diye sankii sucsuzdur karari cikmis gibi.. adamin dokulmazligi var ondan mahkemeye verilemiyor be birader... sen bunu bilmiyosan bu ve buna benzer tartismalara hic girme bence. sen sadece izle...
-
cağatay arkadaşım takipsizlik kararı hayali ihracatla alakalı.eroin kaçakçılığı konusunda ise yapan şahıslar yakalandı ve adam olaydan bir sene önce şirketle alakasını kesitiğinin belgesini gösterdi. yanlışmıyım ?
-
hayali ihracati anladin dimi ok. eroin muhabbetinde olaydan 8 ay gectikten sonra ticari sicil kaydi hala durdugunu kanitladi kilincdaroglu. firatta ben ordan npter tasdikli ayrildim diye belge gösterdi. peki simdi hangisine inanirsin.. olaydan sonra noterden cikmis tasdige mi? olaydan o kadar ay gecmis ticari sicil kaydi bulundugu belgeye mi inanirsin. benim bildigim noterde istedigin zaman islem yaparsin ama ticari sicilde ayrilir ayrilmaz imza yetkileri silip hisseler satilri.. demekki firat olaydan sonra satmis hisseleri.. olay bu... ama iste gel görki firat Allah kitap haram yemem ben gibi optimize savunmalar yapti.. sadece agziyla belgeler sahte demekle olmuyo bu iş.. ayrica mahkemeye versin diyodun. firat sirtini dokunulmazliga yaslamis. budumda mahkeme olmaz.. kilicdaroglu dokunulmazliklarimizi kaldiralim ikizmide yargilanalim varmisin dedi.. firat napti??? sus pus oldu... ne oldu... döte geldi.. olay bitti burda... neyin ne bok oldugu belli oldu artik.. devletin en yüksek makaminda durup bu suclamalarla hala duruyorsa o makamda yaziklar olsun ona.. elin oglu pirincten findiktan suclanirken istifa eder.. bizimkiler dahada yapisir koltuguna yaziklar olsun hepsine..
-
ben bu adamları bi yerden çıkaracam ama du bakam