"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------Bir arkadaşın dediği gibi chp aynen "çamur at, izi kalsın" taktiği uyguladı.
Bence ne akp nede diğer partiler chp denen partiyi sikine takmamalı. Özellikle yılların sahtekarı, son seçimde "delikanlıysanız seçime gidersiniz" diyip boyunun ölçüsünü alan deniz baykalı...
Chp salladı, akp kapak taktı.
Tartışmayı baştan sona kadar izledim. Akp'yi günahım kadar sevmem ama chp'nin resmen azına sıçtı.
chpli eleman pek iyi araştırma yapamamış. Daha doğrusu Mersin B.B (chpli) ancak bu kadar belgeye ulaşabilmiş. Farkındaysanız tüm olaylar mersin üzerine döndü :)
Lafın kısası : Mir efendi, kemali yerden yere vurdu. top gibi oynadı.
-----------------------------En güzel olayı açıklayan yorum bu olmş bence aynen katılıyorm arkadaşa.
-
lan kafama zıçayım :| okuldaydım izleyemedim salak gibi kayıtta etmedim :|
-
hoca adama bak a.q. şirketininin kırmızı hattan çıkartılması (uyuşturucunun rahat geçmesi) için nüfusunu kullanıyor, hayali ihracat yapıyor, başbakanın imzaladığı belgeyi görmezden geliyor, çift fatura işine giriyor vergi kaçırıyor... vay a.q. arkadaş üç kuruş kazanmak için anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor, halk takım tutar gibi parti tutuyor, bütün bu işler dindarız dalgası altında yapılıyor sekiz senede bir aynı terane eski tas eski hamam siken tellaklar değişmiş başka yenilik yok.
-
yok haci ustune basa basa dengir-pkk-eroin uclemesi...once dengir mir mehmet firat kim onu iyice bi ogrenin sonra dtp mi dengir mi karar verin :) ee belgesi yok diyeceksiniz :) eroin isinin belgesimi olur haci...bu adam adana millet vekili , olayin mersin baglantisi var, bende adanadayim , yeraltinda , kapiarkalarinda donen olaylara cok yakinim...kulagimda duyar herseyi :) tartisma chp akp tartismasina dondu , yine takim tutar gibi parti tutularak yorumlar yapildi...yani kemal unakitan denen adamin otunu bokunu belgeleriyle ortaya dokseler ki mahkemelerde de belgeleri duruyor yine inanmayacaksiniz...cunku olaya memleket faydasi acisindan degil , particilik yaparak bakiyorsunuz...akp gider , chp gider ama bu memleket giderse gotu kaybederiz...kimsede iyimser tablo cizmesin...memleket zerre iyi yone gitmiyor...gerci herkes kendi dogrulariyla yasayacak...birileri calip cirpacak , birilerininde ekmegine yag suruldugu icin o birilerinin tasaklarini yaglayacak , birileri kuru ekmege muhtac olacak , birileri siyasileri elestirmekle omrunu gecirecek ,birileri...
-
Arkadaşlar tek taraflı bakıyorsnz tartışmayı baştan sona iyi izleseydiniz eğer kimin haklı olduğunu rahatlıkla görürdünüz 2 tarafında kendine göre belgeleri var ama hangisinin doğru olduğu önemi.Herkez kendi görüşüne göre yorum yapmış örneğin haberturk un anketiyle kanal7 nin anketi arasındaki uçurum gibi. Gerçek sonuç zamanla belli olur ancak
-
siyasette ahlaksızlığın kralını yapan adamlar bugün ahlak dersi vermeye çalıştı. ikisi de kendisini rezil etmekten öteye geçemedi.
-
a.q zamanında demireli seyrederdik 40 laf ederdide hiç sorulana cevap olmazdı..
buda aynı hesap politikacımı kardesim KAYPAKTIRRRR...
Biri bişeyler demek için der gibi, ne de diğeri sütten cıkmıs ak kasık.. hepsi aynı nane..
Ve hiçbir sonuca varmaz..
yarın öbürgün bir bir düşer acılan tüm davalar merak etmeyin..
pişkinliğin son safhasına siyaset demişler..
Necip Türk Milleti kandırıldıgıyla kalırda ONA YANARIM!
-
Fırat acaba sıcakdanmı terledi orda ? merak ettim dogrusu.
Kılıçdaroğlu fena ezdi bence.
-
omu haklıydı bumu haklıydı gibi değerlendirme yapılacaksa iddiaların tutarsızlığı ortadadır.zaten tutarlı olsa tamamıyla yargıya intikal etmiş olan bu iddialardan mutlaka bir sonuç elde edilirdi. muhalefet yapacağım derken ağzına yüzüne bulaştırmış. siz asıl yarın bugün menas şirketi tarafından açılacak tazminat davasını seyredin .şayet açarlarsa şirket aleyhine olduğu için çok büyük tazminat alırlar. sanırım kemal bey ömür boyu bu tazminata çalışır.
-
inş 32. günü seyretmişinizdir g.te gelince nasıl konuyu değiştirdi adam
bütün herşeyi çok güzel anlattılar yok aman kanal d izlenmez diye masal okumayın bana son derece kimin ne olduğu belliydi programda akp yi körü körüne savunan bi adam almışlar cevap vermiyor tipik bir akp li davranışı yaparak konuyu başka yere çekiyor