"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?
-
Yahu kimin torunu olursa olsun kardeşim.
Kadının biri orospu diye, çocukları ve 7 sülaleside mi orospu?
Bir çocuğun babası tecavüzcü diye oğlu ve yiğenleride öylemi olmak zorunda.
Gaza gelmeyin gaza.
-
bu ülkede dokunulmazlık kaldırılırsa rezaletlerin sayısı artar.
her milletvekili 2 günde bir ifade vermeye gitmekten meclise gidemez.
her önüne gelen dokunmaya kalkar :)
eğer dokunulmazlık kaldırılacaksa bu hakka sahip olan herkesin dokunulmazlığı kaldırılmalı.
paşaymış hakimmiş diplomatmış milletvekiliymiş farketmemeli .
takmışlar kafayı dokunulmazlığın kaldırılmasına .
asıl mesele 3 kelimeyi bir araya getiremeyip ilkokulu 6 senede bitirip meclise giren adamların engellenmemesidir.
aşiretsen okuma yazma biliyorsan milletvekili olman için hiçbir sorun yok.
işte bu ülkeyi bunlarda yönetiyor :) her kararda parmakları var . başkanları kaldır derse kaldırıyorlar yaptıkları tek şey bu.
-
bu kaldirilmazsa asil o zaman ne kaldirilicak be.. sen nasil pasaya dokunuyosan ona buna iceri aldiriyosan sorusturma acip yargiliyabiliyorsan elbette onlarda yargilanabilmeli. ne demek ya ne demek... sadece mecliste kullandigi yapmis oldugu hareketlerine aldigigi kararlari yada reddettigi kararlarin dokunulmazligi olmali. disaridaki tbmm disindaki hareketlerine dokunulmasi gerekir.. adam siyasi kimligini kazancina ortak ediyor bunu yapmayan milletvekili bir elin bes parmagini gecmez.. siyasete ticaret karistigi sürece dokunulmazlik herzaman kaldirilmali. herkes yaptiginin hesabini verebilmeli.. elbetteki herkes hesap verecek herkesede dokunulacak. dokunulmali.. ülkenin siyasi nüfusu resmen ticareti kendi bünyesine cekerek vurgun soygun yapilmakta... eşe dosta peskes cekilmekte.. böyle ülkemi yönetilir.. bunlardan önceki, simdiki yada sonralari herkes hesap verebilmeli.. ne demek ya. adam suc isliycek yargilanmiycak sokarim ben öyle dokunulmazligi...
-
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
bunlar ikinci adamlardı .
ERDOĞAN -BAYKAL tartışmasını bekliyoruz
gerçi Tayyip in Baykal ı muhatap alacağını sanmıyorum.
-----------------------------ne o ilk tartışmanın acısı kaldı galiba?
hayır hoca tadı damağımızda kaldı.böyle şeylere açık olmalı ülke çıkıp kozlarını paylaşmalılar.
ama salak saçma sapan belgelerle değil.
yine söylüyorum ,bir kaç sayfa yazıya belge diyorsan karşındaki adam konuşamamalı.
sperex e.
imzam benim içinde geçerli tabiki.
AMA bana bu konuda bir şeyler anlatabilmen için o belgelerin bir işe yaraması lazımdı.
ŞİMDİ HEPİNİZE SORUYORUM NE SKİME YARADI O BELGELER ? BENİM BİLDİĞİM BELGELER BİR İŞE YARAR.
sadece muhalefet kısmını biraz heyecanlandırdı yok o ezdi bu ezdi muhabbeti yaptırdı.
adam bu işleri yapmışsa bile belge bir işe yaramadı.
chp ye önerim.. iyi muhalefet.
kılıçdaroğluna önerim ...sahih belgeler.
sen gibilere tavsiyem ise suçu ispatlanmamış herkesin masum olduğunu öğrenmenizdir.
arkadaş sen belgeleri neye göre saçma buluyorsun kriterlerin ne söylermisin?adamlar mahkemeden belge getiriyo daha ne yapsın yahu.ayrıca bu belgeler ne skime yarıyor demişsin o belgeler namusuyla,şerefiyle yaşayan siyasetçilerin ülkesinde olsaydı çok çok işe yarayacaktı;) -
Belge nedir bilmiyormusunuz yahu , adam ticari sicil kaydina kadar gosteriyor , dengir ayrildim diyor ...ticari sicil kaydi dengirin erorin mevzusundan 8ay sonra ayrildigini belgeliyor...adam gumrukte ayricalik icin gumruge hamasi yazi gonderiyor avukati araciligiyla bu belgeleniyor belgesi var...dengir ne yapti ,somutluk nedir anlamayanlar icin kazandi..tipik allah kitap edebiyati yapanlar gibi laf kalabaligiyla kendini hakli gosterdi...Sizin icin belge nedir anlayamadim gitti ? Yoksa dengir gibi haram yemeyiz, allah korkumuz var demekmi :) Daha ne belgesi isteniyor cozemedim...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Belge nedir bilmiyormusunuz yahu , adam ticari sicil kaydina kadar gosteriyor , dengir ayrildim diyor ...ticari sicil kaydi dengirin erorin mevzusundan 8ay sonra ayrildigini belgeliyor...adam gumrukte ayricalik icin gumruge hamasi yazi gonderiyor avukati araciligiyla bu belgeleniyor belgesi var...dengir ne yapti ,somutluk nedir anlamayanlar icin kazandi..tipik allah kitap edebiyati yapanlar gibi laf kalabaligiyla kendini hakli gosterdi...Sizin icin belge nedir anlayamadim gitti ? Yoksa dengir gibi haram yemeyiz, allah korkumuz var demekmi :) Daha ne belgesi isteniyor cozemedim...
üstteki mesaja da cevaptır.bir işe yaramıyorsa o belge değildir.
belge, bir gerçeği ispatlayan yazı resim fotoğraf video vs vs dir.
yani siz şimdi belgeler var ama bir şey yapamıyorlar mı diyorsunuz ?
ben işe yarayan belgeye belge derim yarım yamalak karşıdaki adama savunma hakkı veren çelişkilerle dolu 3 5 kağıt parçasına belge demem.
bak daha önce 1 milyon dolarlık belge vardı kısmende olsa nasıl işe yaradı hep birlikte gördük.
birde rüğşvetin belgesimi olur diyorlardı.oluyormuş onuda öğrenmiş olmuştuk.
-
erkan bu memlekette belge olmadna gazete kupuleri ile , bitane haham in mis-muslariyla koskoca generallerden siyasilere kadar ergenekon diye bir orgut cikardilar...ortada belge yokken-mis-musla belge yarattilar...ama en basitinden ticari sicil kaydi ya devlet veriyor bu belgeyi :) bunu belge olarak gormuyorlarsa dahada soylenecek soz yok...
-
günlerdir belge belge diye bağırıyorsun..
adamda belge var diyorsun kılıçdaroğlunun kılıcını çekiyorsun...
iş ergenekona gelince belge kavramının anlamını unutup...mış la muşla mişşş le belge yaratılabileceğini iddia ediyorsun.
NEDEN?
belge olmadan hiçkimseyi tutuklayıp kodese tıkamazsınız .
böylesine büyük bir operasyonda belge olmaksızın kaç adamı sorgulayabilir kaç kişiyi içeri tıkabilirsiniz?
kaç paşayı sorgulayıp kaç subayı içeri tıkayabilirsiniz ?
2+2 heryerde 4 sonucuna ulaşır .
çünkü gerçektir herkes tarafından kabul edilir.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
erkan bu memlekette belge olmadna gazete kupuleri ile , bitane haham in mis-muslariyla koskoca generallerden siyasilere kadar ergenekon diye bir orgut cikardilar...ortada belge yokken-mis-musla belge yarattilar...ama en basitinden ticari sicil kaydi ya devlet veriyor bu belgeyi :) bunu belge olarak gormuyorlarsa dahada soylenecek soz yok...
ortada belge yokmu gülerler bu dediğine kardeş sadece tuncay özkanda 120 koli belge çıktı. Birde Kılıçdaroğlu okadar iddaalıda niye mahkemeye gitmiyor.Her zamanki gibi çamur at izi kalsın.