"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?
-
arkadasim Fıratın ortak oldugu firma binbir boqtan işe Girişmiş işte Sonucta ortaklarindanmiş dimi ? Yok Şöför Yapti Bİz yapmadik lafinin üstüne belge göstersen ne olur :) şöfer de Du ben şu eroin işinde iyi para varmiş Benim Bütcemide Katiyim Eroyin işine giriyim mi dedi :D şöförün de kafa süper calişio ya eroin işine girim de firmaya akp ye boq atiyimm:D dedini mi düşünüonuz anlayamadim :) belli İşte Ortada bir suç War Ve de Firmanin Ortaklarindanmiş Fırat bey .. Ee he kılıçdaroğlu helal süt emmiş Adammidir bilmem politikaci işte orasini da araştirmak gerekir Ama Fırat in Hiçde AK Bir İnsan olmadigini görmüş bulundum işallah sizde bunu anlamişsinizdir
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Fırat - Kılıçdaroğlu düellosunda kim daha inandırıcı?
haber7.com
bugun.com.tr
-----------------------------Sen o sitelerde takılmaya devam et iyi gidiyorsun :))
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
bu kadr da körü körüne taraf tutulmaz ben kardeşim ne yaptı dengir mir bidir nedir ne savundu sadece ben haram yemem biir sürü belge gösterdi yokben yemem hastır lan ordan tayyip çıksa ben hırsızın önde gideniyim dese siz hayır değil dersiniz ya ...
mesele yiyip yemediği değildir.mesele böyle salak bir muhalefet anlayışının çok saçma olduğudur.
belge var diyorsan adamın önüne koydunmu g.tüne koymuş gibi olacaksın,kimse körü körüne bir şeyi savunamayacak vay be şerefsize bak kandırmış bizi diyecek.
çırpınıyorlar çırpındıkçada batıyorlar .
bu adamı ne chp ne mhp ne dsp nede anap yıkabilir.
yeni kan lazımdı taze sıcacık kan lazımdı oda geldi ama medya desteği yok .HEPAR...
halkı korkutan tek şey Osman pamukoğlunun asker kökenli olması .
erkan Daha neyini Savunuyorsun Bu Adamın Anlamadım Arabaların Hepsi Gümrükte Kırmızı Hatta Kendi elinle Yazı Yazıyor Gümrük Müdürlüğüne.. Asıl amacı Arabaların Aranmaması Birde Çıkmış Ben mirim Diyor Ne Mirliği Babası Bölgenin En zalim Agalarındandır Ve Kendi memleketinde 5 kuruş Değeri Olmadıgı İçin mersinden Seçime giriyor -
Wolfwerine bunu yazdı:
arkadasim Fıratın ortak oldugu firma binbir boqtan işe Girişmiş işte Sonucta ortaklarindanmiş dimi ? Yok Şöför Yapti Bİz yapmadik lafinin üstüne belge göstersen ne olur :) şöförün de kafa süper calişio ya eroin işine girim dur firmaya akp ye boq atiyimmi dedini düşünüonuz anlayamadim :) belli İşte Ortada bir suç War Ve de Firmanin Ortaklarindanmiş Fırat bey .. Ee
sen hangi programı seyrettin ?adam o tarihte ortak olmadığını noterle belgeliyor.1999 da ayrılmış :)
sattığı hisselerden gelen 300.000 dolar banka kayıtlarınada girmiş.
......................
Acıyagülmek !
alıntı yaptığın mesajımda muhalefetin yetersiz olduğunu vurguladım ayrıca adamla herhangi bir kan bağım yok ki onu savunayım. onlardan dinlediklerimiz bunlar.
belge var diyorsa biri karşısında hiç kimse konuşamaz susar kalır .
belge dediği şeyler yetersiz kaldı bunu anlamalısınız.
-
evet noter olayi 8 ay kadarcik sürmüş :) ki Bence buda kolpa bişi Adam bu şekilde Tarihi Ben ciktim olarak göstermediyse ne oliyim Ha Diyelimki Öle DEgil Adam ORtakliktan Cikmiş Bi DÜŞÜN Senin Ortak Oldugun Firmadan Ayrilion Adamlar Eroin Ticareti Bilimum Ne boksa Yapiolar Sence Daha Öncesinde Hiç Böle Bi Haltlar yapmadigini mi düşünüosun ? Hop Fırat cikti arkadaşlar Mali Yükleyin İyi para var mi demişlerdir sence Ayni Bok ortaklarin hepsi bu da görülüor adam cikmiş olabilir belki dogru olabilir Ama bunun daha öncesinde o ticaretten yakalanmamiş olma olasiliklari yokmu . ben chpyi felan savunmuyorum onunda yaptigi bi sürü şey wardir heralde .... 2. Si Dikkatini Çekerim kilicdaroglu Eroin Derken FIrat mal diyor .... ne tür insan eroine mal der :)
-
kılıçadaroğluda fıratta aynı.
yalnız dengir mir fıratın uyuşturucu kaçakçılık yaptığını millet anladı iyi oldu.
derhal istifa etsinler.
-
Bir arkadaşın dediği gibi chp aynen "çamur at, izi kalsın" taktiği uyguladı.
Bence ne akp nede diğer partiler chp denen partiyi sikine takmamalı. Özellikle yılların sahtekarı, son seçimde "delikanlıysanız seçime gidersiniz" diyip boyunun ölçüsünü alan deniz baykalı...
Chp salladı, akp kapak taktı.
Tartışmayı baştan sona kadar izledim. Akp'yi günahım kadar sevmem ama chp'nin resmen azına sıçtı.
chpli eleman pek iyi araştırma yapamamış. Daha doğrusu Mersin B.B (chpli) ancak bu kadar belgeye ulaşabilmiş. Farkındaysanız tüm olaylar mersin üzerine döndü :)
Lafın kısası : Mir efendi, kemali yerden yere vurdu. top gibi oynadı.
-
şaban dişli olayını hatırlayın.
yine kılıçdaroğlu bir belge sunmuştu rüşvet yediğine dair.
sonuç ne oldu?
şaban dişli istifa ettirildi.
belge dediğin koydumu oturtacak işte böyle.
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------Bir arkadaşın dediği gibi chp aynen "çamur at, izi kalsın" taktiği uyguladı.
Bence ne akp nede diğer partiler chp denen partiyi sikine takmamalı. Özellikle yılların sahtekarı, son seçimde "delikanlıysanız seçime gidersiniz" diyip boyunun ölçüsünü alan deniz baykalı...
Tartışmayı baştan sona kadar izledim. Akp'yi günahım kadar sevmem ama chp'nin resmen azına sıçtı.
chpli eleman pek iyi araştırma yapamamış. Daha doğrusu Mersin B.B (chpli) ancak bu kadar belgeye ulaşabilmiş. Farkındaysanız tüm olaylar mersin üzerine döndü :)
-----------------------------budur.
Ukrayna lafı geveledi kılıçdaroğlu, ukraynadan gümrüklerimize kağıtmı ne halt gelmiş falan, fırat cevapladı 5 dakka sonra bi mevzu döndü kılıçdaroğlu ben hiçbir yerde hiçbir toplantıda ukrayna demedim dedi. Evet evet aynen bunu dedi sonra da kendi kendisi yalanlayıp demedim diye çelişkili ifade attı ortaya.
Fırat hangi konuda belge sunulduysa tek tek açıklamasını yaptı. Şu belge sahtedeir bu belge bunu anlatıyor gibi.
sONUÇ? CHP LİLER CHP NASIL KOYDU, AKPLİLER AKP NASIL KOYDU MEDYA NE BİÇİM REYTİNG YAPTIK HALK NE OLDU ŞİMDİ KAVGASINDA..
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------Bir arkadaşın dediği gibi chp aynen "çamur at, izi kalsın" taktiği uyguladı.
-----------------------------dogru soze ne hacet = meali = 'dediği doğru, üstüne başka bişi demeye ihtiyaç yok' manasında söz grubu