folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Bence kılıçdaroğlu haksız, adam sadece iftira atıyor, mir dengir fırat önüne belge koyup bak öyle değil böyleydi diyor, ama adam anlamıyor. bu chp'lilerin hepsi biraz kıt kafalı.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    tencere dibin kara seninki benden kara.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Biri yanına belgeler alıp gelmış... Diğeri ASENADAN kıvırma derslerı alıp gelmış... KIME INANMALI?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla akp'li avukattı amna kodu chp'linin xD

Gülmekten bittim.

http://www.sabah.com.tr/haber,DB467109F0D242998DC267E63C2452D9.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    kılıçdaroğlu resmen dalga geçti adam fırat susup kaldı iddaaları cevaplayamadı sürekli konuyu çevirmeye çalıştı :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Al birini vu ötekine

Tencere dibin kara seninki benden kara

vs.vs

Sanki biri diğerinden çok namuslu, çok ahlaklı, çok dürüst...?

Siz gidin babanızı kandırın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Gülmekten bittim.

Görüşüm bir yana dün kemaL KıLıçdaroğLu resmen sıçtı sıvadı eLinde sağLam biLgi ve deLiLLerin oLduğunu herkes gibi bende biLiodm ama bukadarda bi insan eziLmezki kardeşim resmen içten içten inLetti Mehmet Fıratı :D

Burdada bi anket var 41000 küsür kişinin katıLdığı

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=99674&cat=110&dt=2008/09/25  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

hahahahahah firat apisti kaldi.. sıkıştıkça hep cevap vermekten cok ben böyle mi yaptim razi cevaplariyla aslında bircok defa köseye sıkıstı. kaldiki firattin adama tek suclamasi bana iftira atiyorsundan baska bi kozu yoktu elinde. kılıcdaroglu hep belgelerle konustu. bundan öncede belgelerle konusuyordu yine belgelerle konustu. firat gittikce batti. neymis beraber bitmismis ne beraberi ya bal gibide kaybetti firat. adam diyoki madem ben suclama yapiyorum cevap ver o zaman soruyorum diyor. firat gidiyo baska bi konu aciyor.. adam kardesim bak elimde mahkeme kagidi var diyor. firatta kalkiyo daha eski mahkeme kagidini cikariyor. kemal diorki elimdeki belge kesin kagittir bu kagittan tepesi yok diyor.. firatta konuyu baska yere cekip o sizin adam degilmi bu sizin adam degil mi diyor.. neymis kontrol müfettisi firati zor duruma sokmus firatta bunu görevden uzaklastirmak icin elindne geleni ardina koymamis. cünkü müfettis firatin her bi pokunu cikarmis ortaya mahkemede onaylamis. firat emir erdogan üzerinden emir verdirerek adam 7 sülalesinin arastirilmasini istemis. bi pokunu bulursa elinde koz olarak kullanip adami görevden aldircak. her neyseki müfettisin 7 sülaleside üsule uygun malvarligi cikmis. firat apismis kalmis.. simdide programda cikmis müfettisin chp li oldugunu söylüyip bumüfettisin bilerek rapor tuttugunu söylüyor.. hadi onuda gectim firatin sözde önceki sirketi menas gümrükten mal gecirmek icin yesil hat hakkından yararlanmak icin siyasi kimligini kullanarak emir veriyor gümrüge... yesil hatta kontrol yapilmaz direk gecer tırlar kamyonlar. kaldiki kilicdaroglu bunu da kanitlıyor.. firat bence yerin dibine girdikce girdi ama rezil olmak acisindan bozuntuya vermedi.. hayali ihracat yapmakla suclandi firat.  neymis simdi menas sirketinin üyes degilmis.. Allah Allah simdikinden bahsetmiyor kilicdaroglu hayali ihracaat yapildigi yildaki görevinden bahsediyor. kaldiki o menasin üyesi olmadigini bilmem kac ay sonra vatan gazetesinin sıkıstırmalari ile noterde tasdikliyerek yapiyor.. firatcim o kadar pis koku yaydiki artik iyice midem bulandi..

not: bu arada fanatikliginize partizanliginiza bagliyorum hala firati savunmaniza.. sahsen kilincdaroglu bu belgelerle konusamasaydi bende diger arkadaslar gibi al birini vur ötekine diyebilirdim ama degil iste.. cünkü kilicdaroglu fena benzettti elemani. yerin dibine soktu.. adamin tek dedigi laf ben bugüne kadar haram yemedim tey tey tey.. baska bisi dedigi yok.. partizanligi birakip gercekleri görelim göremeyenide zorla göstercek degiliz zaten firat sizi bulur:)))))))))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Gülmekten bittim.

Görüşüm bir yana dün kemaL KıLıçdaroğLu resmen sıçtı sıvadı eLinde sağLam biLgi ve deLiLLerin oLduğunu herkes gibi bende biLiodm ama bukadarda bi insan eziLmezki kardeşim resmen içten içten inLetti Mehmet Fıratı :D

Burdada bi anket var 41000 küsür kişinin katıLdığı

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=99674&cat=110&dt=2008/09/25  

Büyük düellonun galibi kim?

Kemal Kılıçdaroğlu 72,37%
    Dengir Mir Mehmet Fırat 27,63%

Toplam oy : 42048                   :)

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek