folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

anketlere göre CHP tek başına iktidara geliyordu .

gelmezse birileri rodos a kadar yüzüyordu.

bağımsızlar meclis dışı kalıyordu..

bazı yerleri atlıyorsunuz ,adı geçen şahsın chp li olduğunu hatta geçen dönem chp millet vekilliğine aday adayı olduğunu duymadınızmı?

herkes görmek istediğini görüp duymak istediğini duymuş.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chp her zamanki gibi iftiralariyla ve haysiyetsizligiyle yalan belgeleri basina sundu.Bunun dahilinde de gercek belgelerle AKP'li Firat bence Kemal Kilicdaroglunun suclamalarini asilsiz cikardi.Ama bu hirsiz olup olmadiginin kanitimi! bence degil.Hem Ataturk'ten sonraki CHP'nin bu haline cok uzuluyorum.Hem de AKP'nin bu devleti nasil soyup sogana cevirdigene cok uzuluyorum.2 partide 5 para etmez. 

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

http://www.odatv.com/index.php?id=13525

Kaybeden yok.

Kazanan medya. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    napti abi firat:)) anlatta bizde bilelim:) napti Allah askına ne dedi? ne savunmasi yaptiki.. ben haram yemem ben günah islemem tey tey tey... sahte belgeyle mi konustu kilicdaroglu :) sen yorum yapma abi bi daha.. adam daha napsin gecmise giden makine yapip gözünün icine mi soksun. onuda yapsa itlaf olmassiniz siz yaws ..:)  asil isine gelmeyenler görmek istemedikleri seyleri görmemezlikten geliyor..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

millet ak döt kara döt kim oldunu öğrendi :D

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------
    napti abi firat:)) anlatta bizde bilelim:) napti Allah askına ne dedi? ne savunmasi yaptiki.. ben haram yemem ben günah islemem tey tey tey... sahte belgeyle mi konustu kilicdaroglu :) sen yorum yapma abi bi daha.. adam daha napsin gecmise giden makine yapip gözünün icine mi soksun. onuda yapsa itlaf olmassiniz siz yaws ..:)  asil isine gelmeyenler görmek istemedikleri seyleri görmemezlikten geliyor..
    neyi ispatladı kılıç?

tır şoförü diyorki malları götürüyorduk ama sonradan iş değişti bundan kimsenin haberi yok.

o hala diyorki uyuşturucu taşındımı taşınmadımı.

ben inanırım sense şoföre maşa olarak bakarsın suçu üstlenmiş dersin.

ispatlasın size istifamı sunayım canlı yayında diyor, ispatlanmış bir şey yok . bu konuda uğur dündarda yanıldı zannediyorduki ispatlanacak ve istifa kendisine sunulacak :)

geçmişe giden makina yapıp gözümün içine sokma geçmişe giden makina yapıp akp nin yolunu kesmeye çalış.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bu kadr da körü körüne taraf tutulmaz ben kardeşim ne yaptı dengir mir bidir nedir ne savundu sadece ben haram yemem biir sürü belge gösterdi yokben yemem hastır lan ordan tayyip çıksa ben hırsızın önde gideniyim dese siz hayır değil dersiniz ya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    firat biskm diemedi.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Fırat - Kılıçdaroğlu düellosunda kim daha inandırıcı?

http://img259.imageshack.us/img259/8808/anketxo4.jpg

haber7.com

http://img81.imageshack.us/img81/1915/bugunuc7.jpg

bugun.com.tr

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    bu kadr da körü körüne taraf tutulmaz ben kardeşim ne yaptı dengir mir bidir nedir ne savundu sadece ben haram yemem biir sürü belge gösterdi yokben yemem hastır lan ordan tayyip çıksa ben hırsızın önde gideniyim dese siz hayır değil dersiniz ya ...
    mesele yiyip yemediği değildir.

mesele böyle salak bir muhalefet anlayışının çok saçma olduğudur.

belge var diyorsan adamın önüne koydunmu g.tüne koymuş gibi olacaksın,kimse körü körüne bir şeyi savunamayacak vay be şerefsize bak kandırmış bizi diyecek.

çırpınıyorlar çırpındıkçada batıyorlar .

bu adamı ne chp ne mhp ne dsp nede anap yıkabilir.

yeni kan lazımdı taze sıcacık kan lazımdı oda geldi ama medya desteği yok .HEPAR...

halkı korkutan tek şey Osman pamukoğlunun asker kökenli olması .

Toplam Hit: 13518 Toplam Mesaj: 101