folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

"Kemal Kılıçdaroğlu VS. Dengir Mir Mehmet Fırat" | İkna Oldunuzmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Siyaset Meydanını İzliyorum akp Liler Her Zaman Olduğu Gibi 'Kıvır,Konuyu Saptır'

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ThEDARq bunu yazdı:
    -----------------------------
    Siyaset Meydanını İzliyorum akp Liler Her Zaman Olduğu Gibi 'Kıvır,Konuyu Saptır'

hocam hep yaptıkları ve 1 numara oldukları şey o :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar73
    zinar73's avatar
    Erkek

velhasıl 20 kanaldan fazla canlı yayına sunulan düelloda kazanan tek tarafsız uğur dündar oldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fırat şerefsizin  vatan haini isyancı şeyh sait soysuzun torunu olduğunu bilmiyorsunuz!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kemal kilicdaroglu icin camur atiyor, yalan soyluyor hep boyle yapiyor diyen arkadaslara soruyorum

bi tane belgenin sahte, yalan oldugunu ispatlayabiliyorlar mi ? 

sizin rahatca yalan soyluyor dedigini suclamanin odaginda olan dengir mir mehmet firat neden cikip "yalan soyluyorsun" diyemiyor. 

bu sekilde konusarak camur atan bu sekilde konusanlar olmuyormu?

dengir mir e bi belge gosterdi kemal kilicdaroglu, ayrildim dediginiz firmanin gumrukte kirmizi hattan yesil hatta alinmasi icin neden altinizda imzaniz olan belgeyi imzalayip gonderdiniz dedi

dengir mir ne dedi ? firmanin kurulusundan girdi, narenciyenin oneminden cikti. cevap ? cevap yok

adam cikip acik acik "cift fatura kullaniyoruz" dedi peki bu suc degilmi ? suc. sonuc ? maliye bakani arkadas nasil olsa birsey olmaz

sofor eroin kacirmis benim ne sucum var diyor. hakli ama haksiz oldugu yer. cikip adam zaten defalarca eroin kacakciligindan hukum giymis demesi.

boyle eroin kacakcisini neden calistirir ki bi firma ?

sonuc ne mi oldu ?

herkes istedigini soylesin, herkes bi sekilde yolunu buluyor herkes bi sekilde carkini donderiyor. 

ben o ak kasik , bu kara kasik demiyorum ama yolsuzluklari gosterildigi zaman neden israrla kabul etmek yerine "oda soyle yapti buda boyle yapti" savunmasina geciyorsunuz.

gorun artik olanlari, siz kaybediyorsunuz geleceginiz kayboluyor. birileri zengin oluyor ve onlari koruma kollama gorevini size veriyor 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

sizin rahatca yalan soyluyor dedigini suclamanin odaginda olan dengir mir mehmet firat neden cikip "yalan soyluyorsun" diyemiyor. 

bu sekilde konusarak camur atan bu sekilde konusanlar olmuyormu?

hocam ben bu fıratı savunmuyorum en adi şerefsiz de olabilir gerçekten suçsuz da bilemem,
    ama adam orada yalan dedi belgeleriniz çoğu yalan yanlış dedi lütfen bir daha böyle yalan yanlış belgelerle gelmeyin 70 milyonun önünde kötü duruma düşüyorsunuz dedi.. dedi de dedi ama bu onun suçsuzluğunu ispatlar mı hayır... Bu konu hakkında ne kemal denen adam beni ikna etti nde Fırat yani anlayacağınız pek de bişi ortaya çıkmadı...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ama karsisina yalanlayacak belge cikartamadi

adam noterden belge getirdi, mustesarliktan belge getirdi

hani zahid akman cikip deniz feneri ile alakam yok diyor ama belge gosterilince de susmak yerine yalan yanlis sahte belgeler sunuyorya

ayni olay

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

A.q.

Madem Kılışdaroğlu'nun belgeleri gerçek belgeler, sunsa ya yargıcın karşısına.. Sabahtan beri doğan basını bas bas bağırıyo Mir Mehmet'in piçlikleri doğrulandı diye. Doğrulandı da yargıya niye sunulmuyo?

Halkımızda bilinç altında sanki Mir Mehmet ezilmiş gibi hissetmeye başladı :) Hiç bi z.kim yok ortada. Boş boş yalan atıp karşısında çağırdı Mir Mehmet'i. Sonra fosforlu kalemle çizdiği kağıtları kameralara gösterdi. Fosforun altındaki yazı gugıl'dan arattığı bilmem ne yazıların çıktısı :) Sonra bu belge gerçek fbi'ın bulduğu belge olarak değerlendirildi :)

Hepsi yalan amk. Kıvrak Kemal konuşuyo konuşmadım diyor. Ukrayna diyor sonra ben ukrayna demedim diyor. G*tüyle güler insan bu adama.

Neyse sandıkta cevabı alacak doğan basını :) Hemde çoook büyük bir cevap alacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Kılıçdaroğlu resmen darmadağan etti Dingil Fırat'ı :)

Mahkeme kararlarıyla çıktı herşeyi ap açık sundu,diğeri ise AKP'nin 6 yıldır yaptığı gibi götü sıkışınca laf değiştirmek oldu..

Bırakın hocam bırakın,artık çorap söküldü-gerisi gelecek...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@hayvancigim

tek birsey soyleyecegim : dokunulmazlik.

hani varya kemal kilicdaroglu nun bagli oldu parti nin her seferinde kaldiralim kaldiralim dedigi ve dengir mir mehmet in bagli oldugu partinin hep duymamazliktan geldigi.

:D sen oturup o evraklari google da mi ariyorsun

sonrada buraya gelip yalan diyorsun senin su yaptigini yuzlerce avukat, bakan, mustesarin aklina gelmemistir yalan oldugunu ortaya cikartmak icin.

o belgeler yalan olacak ve hicbir akp li cikip bunlar yalandir diye televizyona gazeteye beyanat vermeyecek dimi 

guldurme beni kendine...

Toplam Hit: 13536 Toplam Mesaj: 101