folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?

Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

POLECAT bunu yazdı:

bak yine aynı şeyleri yapıyosun ne haini lan ne kadar tanıyosun beni şerefsizlik yapma. papağan gibi sana öğretilen şeyleri gelip burda tekrarlama fethullahcı oldğumu kim söyledi. bunu baska bi konuda belirttim. iftira atıp durma. insanı provake etme kendini cok zeki sanıyosun galiba. senin gibilerde bu ülkede ajan olmuştur hep her boku yapıp sonra atatürk ün arkasına saklanırlar. asıl siz atatürk düşmanlarısınız. Atatürk darbecilere şiddetle karşı, hatta düşman olduğu halde "kendilerinden menkul bir Atatürkçülük" adına darbe kışkırtmayı pek sevenler... yani senin gibiler. Atatürk her yerde ve her zaman "meclis üstünlüğünü" aradığı ve istediği halde, meclisin dışında ve üstünde, atamayla gelecek ve meclisin çıkardığı kanunları denetleyecek, beğenmezse veto edecek bir "faşist konseyi" kurmaya yeltenenler ve bu nedenle Atatürk'ten çok sert bir fırça yiyenler... Atatürk'ü öldürmeye kalkıp da asılanların düşüncelerini ve düşlerini yıllar sonra kendilerine bayrak edinenler... senin gibiler. Paralardan Atatürk'ün resimlerinin kaldırılmasına kılıf arayanlar, paralara yeniden Atatürk'ün resmini koyanlara gerici diyenler... Yunanistan'ın NATO'ya dönebilmesi gibi "Amerikan emirleri" doğrultusunda memleketi karıştırıp buna Atatürkçülük kılıfı uyduranlar... senin gibiler. Halkın seçtiklerine küfür edenler...

"Hâkimiyet bila kaydü şart milletindir" ilkesine kayıt ve şart koymaya kalkanlar...
    Beğenmedikleri partilere oy verenlere "bidon kafalı, göbeğini kaşıyan ayı" gibi ince iltifatlarla yetinmeyip şimdi de "palamut sürüsü" adını takanlar...
    Atatürk ilkelerini "içki içip karılarla kızlarla kikirdemek" şeklinde yorumlayanlar... ASIL ATATÜRK DÜŞMANI SİZLERSİNİZ. tıpkı senin gibilerrr.

ben Ataturk u seven bir Turkiye Cumhuriyeti vatandasiyim. bu yazdiklari okuyorumda

hangi beyin yapisiyla yazdin anlayamadim. 

hem Ataturk u ve bu Cumhuriyet i severken yikmaya calisan bizlermisiz, fettullah gulen de bu ulkeyi bir arada tutan cimento oluyor o zaman,

Ataturk un yasadigi zamanlarda O nu severken onu oldurmeye calisanlarda bizlermisiz

yunanistani denize doken Ataturk u sevdigimiz halde nato ya alsinlar diye Amerika sozunu dinleyip memleketi karistiran sonra yine Ataturkcuyuz diyenlerde bizlermisiz 

bnde Atatürk ü seven saygı duyan. Ülkesini Seven, Ülkesinin İyiliği İçin Çalışan, Ülkemi Bölecek, Yıkacak Kişilere Ne Olursa Olsun Prim Vermeyecek, Gerektiğinde Atalarımızın Şehit Kanlarıyla Sulanmış Bize Miras Bırakılan Bu Toprak İçin, Gözünü Kırpmadan Canını Verecek Olan  TÜRKİYE CUMHURİYETİ Vatandaşıyım.

underzero dediklerimin doğruluğunu istiyosan araştırmanı öneririm bunları kafamdan kurgulayıp uydurmadım.  ya bn fethullah gülen ci deilim bunu kac kez sölicem. bi yazı gördüm paylaştım. bu kadar uzatmayın bak diyorumki BEN FETHULLAHÇI DEİLİMMMM. tmm mı .

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yne birileri esip durmuş..

kimsenin dediğine katılmayarak arapları ve arap külütrünü yaymak isteyenleri kınıyorum..dinimde hatta sokağımda bile arap külütürünü görmek istemıyoruz..bence en gereksiz ırk tır arap kitlesi..ekstra olrak gülen nasıl zengin oldu ? gülen amerikada ne ile geçiniyor ? geçindiği paranın kaynağı ne ? ayrıca tayyip nasıl olduda dağdan inip başbakan oldu :)hadi bunları acıklayın bırakın onu bunu :) 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı:
    "sana kefil olduğum için büyük utanç duyuyorum".

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    nihat bunu yazdı:

@polecat

arkadaşım şu Atatürk'ün yazısının görüntüleri var ilk izlediğimde bende inanmadım yok olmaz diye ama tekrar dinle hiç bir yalak durum yok ve videosunda Atatürk dik duruşunu bozmayan bir durumda konuşuyor bu bir..

Atatürk darbeye karşıydı demişsin hükümetin üstünlüğüne inanırdı demişsin tamam belki öyleydi ama aynı zamanda Atatürk bursa nutkuyla bu ülkenin gençlerine"
    Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir" ve/ve ya "Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır."  demiştir.

Bursa nutkunu okumanı tavsiye ederim
    videoyu biliyorum hocam ona bakarsan erdoğan da dik duruşunu bozmuyor. hatta geçen gün bir resim yayınlandı obama önünü iliklerken falan. :)

hocam belki biraz ağr kacabilir ama bi yerde okuduğum kadarıyla bursa nutku nu Atatürk yazmamış. okuduğum şeyi söylüyorum hemen şimdi birileri çıkıp efelenmesin. Atatürk karşıtı, cumhuriyet karşıtı vs. diye birine damga yapıştırmayı cok seversiniz çünkü.

okuduğum yazıyı paylaşıyorum.

Sözde Bursa Nutku ilk defa 1947 yılında Bursalı gazeteci Rıza Ruşen Yücer'in "Atatürk'e Ait Birkaç Fıkra ve Hatıra" adlı kitabında yayınlandı. Fakat gazeteci Yücer bu nutkun gerçekten var olduğuna dair ne bir kanıt göstermişti, ne de şahit... Daha öncesinde, Atatürk'ün en yakın dostları dahil olmak üzere bu nutku bilen kimse yoktu.
    CHP'nin uygulamalarına karşı çıkan Demokrat Parti, 1949 yılında İzmir'deki bir parti toplantısında bu sözde nutku gündeme getirdi ve böylece bir anda meşhur oldu. 1958 yılında ise iş tersine döndü ve CHP bu nutku Demokrat Parti'ye karşı siyasi amaçla kullanmaya başladı; 19 Mayıs 1958 tarihinde de Ulus Gazetesi'nde yayınlandı fakat üslubu değiştirilmişti ve "Devrimci Genç" başlığı taşıyordu.
    Atatürk e ait olduğu iddia edilen bu nutuk 1960 lı yıllardan itibaren kominist, sosyalist kesimin, devletin polisi ve askeriyle çatışmayı haklı göstermek amacıyla kullanılmıştır. Bunlar. '' Atatürk Bursa Nutku nda böyle demişti. Bizde onun dediğini yapıyoruz. '' bahanesiyle polise ve askere saldırmışlar yani Atatürk ün adını kendi amaçları ( mevcut anayasal düzeni yıkarak, kominist rejim kurmak ) doğrultusunda kullanmaya çalışmışlardır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk'%C3%BCn_Bursa_Nutku

Bunla ilgili yorum yapcak var mı ? gercek mi, uydurma mı ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:

yne birileri esip durmuş..

kimsenin dediğine katılmayarak arapları ve arap külütrünü yaymak isteyenleri kınıyorum..dinimde hatta sokağımda bile arap külütürünü görmek istemıyoruz..bence en gereksiz ırk tır arap kitlesi..ekstra olrak gülen nasıl zengin oldu ? gülen amerikada ne ile geçiniyor ? geçindiği paranın kaynağı ne ? ayrıca tayyip nasıl olduda dağdan inip başbakan oldu :)hadi bunları acıklayın bırakın onu bunu :) 

hocam ırkçılık yapmak hem bize uymaz, hem bir insanlık sucu. kimse kimseden üstün veya alcak değildir.  Gülen abd de geçiniyo okulları falan var ordn alınan paralarla geçiniyodur herhalde. erdoğan dağdan inmedi zaten siyaset hayatında olan bi isilmdi bir araştırmanı öneririm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    çok yanlış anlaşılıpda tbtden banlananlar var..aynı görüşte olmayanlarada saygı göstermek lazım hakaret vs birşey olmadığı sürece, etmemişde adam..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sivil_padisah bunu yazdı:
    çok yanlış anlaşılıpda tbtden banlananlar var..aynı görüşte olmayanlarada saygı göstermek lazım hakaret vs birşey olmadığı sürece, etmemişde adam..

ceo mu yunus ? 

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

sivil_padisah bunu yazdı:

ceo mu yunus ? 

hee

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:
    --------------------------

--------------------------------
    nihat bunu yazdı:

hocam belki biraz ağr kacabilir ama bi yerde okuduğum kadarıyla bursa nutku nu Atatürk yazmamış. okuduğum şeyi söylüyorum hemen şimdi birileri çıkıp efelenmesin. Atatürk karşıtı, cumhuriyet karşıtı vs. diye birine damga yapıştırmayı cok seversiniz çünkü.

hoca benim hiç bir zaman hiç bir kimseye yaftalama girişimim olmamıştır ama senin şu forumda yazılarının alayı kişileri yaftalamakla geçiyor sadece şu konuda bile bi ton tanımlama yapmışsın milletin hakkında.. milletin hakkında bir şey bilmeden

yazık..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    nihat bunu yazdı:

POLECAT bunu yazdı:
    --------------------------

--------------------------------
    nihat bunu yazdı:

hoca benim hiç bir zaman hiç bir kimseye yaftalama girişimim olmamıştır ama senin şu forumda yazılarının alayı kişileri yaftalamakla geçiyor sadece şu konuda bile bi ton tanımlama yapmışsın milletin hakkında.. milletin hakkında bir şey bilmeden

yazık..
    hoca üstüne alınma ben onu sana kullanmadım. yazıyı yazarken geldi aklıma ama üstüne alınacağın neyse. sen okunanlara bir baksaydın kim kimi yaftalamış, kim kimi tanımadan hainlikle suclamış.

Toplam Hit: 13103 Toplam Mesaj: 82