Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------
xz bunu yazdı:
POLECAT bunu yazdı:
Alan aldı zorunamı gitti ? sn varya bu sitedeki en adi insansın hep bir tutarslızk, hep iftira kendi yaptıklarını baskalarına yükleme yazılanlar ortada. fethullahcı deilim diyorum anlamıyomusun kıt beynine girmiyomu ama tabi yapcak bişi senin kafanı boş şeylerle doldurmuşlar bozuk plak gibi sürekli onları söyle. insanları hiç söylemediği şeyler hakkında sucluyosun. senin gibiler yüzünden ülke bu halde işte. Atatürk sizin gibi Atatükçüyüm diyenleri görse yüzünüze tükürürdü.senin gibiler 1 mayıslarda orda brda milleti gaza getirtip polisi,askere taşlatanlar ama tabi sen Atatürkçülük kisvesi altına saklanmışssın ne yapsan doğru. bizim memleketimiz burası. Kanla aldık Kanla veririz. Kıt beynine sok bunu.
benim yazımda bak bakalım 1 tane Atatürk e karşı bir hakaret, veya kötü birşey var mı ? Türklük hakkında kötü birşey var mı ? ama senin amacın iftira atmak olduğu için önemli deil karşındakinin ne yazdığı. sen bol keseden atmaya devam et. Ben hangi mesajımda Türklükten rahatsızım demişim. bundan sonrada benim konularıma mümkünse yorum yazma. sabote etme. senin gibilerin fikirleri eksin kalsın. seni gördükçe ne kadar aciz,sahtekar,yalancı,düzenbaz olduğunu anlıyorum.
-----------------------------gerizekalı ...
Kimin akıllı kimin gerizekalı olduğunu anladım. Bundan sonra bana sorarlarsa şerefsiz,iftiarcı,provakotör Tanımı nedir diye ve ya kime denir diye sorarlarsa Emin ol seni örnek vercem hadi iyisin. Bi tanımın oldu hayatta.
-----------------------------katil edersiniz adamı !!