folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?

Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Siyasi konular yasaklansın artık. Sürekli bunları tartışmaktan bıkmadınız mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

aslında çoğu kişiniz siyonizmin bilmeden aleti haline geliyor. bilmem ne gün ne zaman farkedersiniz?

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:
    -----------------------------
    twilight_flame bunu yazdı:
    DawnOfDarkness bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:

Kemalistler gulendenen ibneyi neden sevmez.

Polis akademisinin basina Zuhtu Arslan getirilmis.Kimdir zuhtu arslan arastirin bakalim.Iste Kemalistler , tarikatci serefsizleri bunun icin sevmez.Memleket oyle boyle bir noktaya gitmiyor,sonumuz hayrola.
    Öncelikle "Tarikat" kelimesinin İslam'daki anlamini bilmek gerek hakaret etmemek icin..

Ne yani,bir zamanlar Askerimizin basinda bulunan pasalar,komutanlar ülkeyi kan gölüne cevirmek icin planlar yapti diye tüm Askerlere,kemalistlere mi bok atmali..?

Evet..Sonumuz hayrola..

peki şöyle diyeyim sence şimdiki tarikat olarak hareket edenler sadece İslam'daki anlamına göre mi hareket ediyorlar :)

Ben de oyleyse Kemalist serefsizler diyeyim..? Nasilsa her kemalist kemalizme göre hareket etmiyor..?Sence mantikli mi..?

1. Gerçek kemalistler kemalizme göre hareket eder. 

2. tarikatlar şuanda amaçlarından sapmıştır. Örneğin fetoş tayfası ilah olarak fetoşu seçerler. 7/24 fetoş kıçı yalarlar. Sonrada buna birde İslamiyet derler. Kusura bakma ama bu İslamiyet değil fetoş kıçı yalamadır.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    içinde fethullah gülen gecen konular yasaklansın artık !!!!!!!!!!!

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

dengesiz bunu yazdı:

neden dersem yanlış anlaşılır mıyım acaba?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:

dengesiz bunu yazdı:

neden dersem yanlış anlaşılır mıyım acaba?

nedeni sencede ortada değilmi herkez birbrine giriyor ama kimse bir adım yol katedemiyor.

kesinlikle yasaklanmalı ben bu konular.

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek
    bi insan niye bi cemaate tarikata girmek ister ki hiç anlamıyorum.. ne gerek var. islma yetmiyoda mı tarikat çıkarıyonuz başımıza.. tarikata gerek olsaydı islam tarikatlarla beraber gelirdi zaten

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:

1 milyar dolara satılıyorken chp mahmekeye başvuruyor 2.5 milyar dolara satılıyor sonra o zaman o para ediyordu deniyor.

Cvp. hangi konuda bahsediyosun ? petkim vs. ;)

israf günah ama zaman gazetesini alıp okumamak günah olmuyor

Cvp. Kim okumuyo ? Sen mi sen yaparsan affedilirsin merak etme.  aynı eve 3 gazete giriyor üçünüde ayrı ayrı okucak halleri yok ya :) niye Allahmısın sen ?

deniz feneri kendini bilmez bir kişi soyuyor diğerleri nemalanmıyor ve bu olayın üstüne gidilmiyor çünkü bilgileri olmuyor ne var canım diğerlerinin suçu ne oluyor giden paralar kendi yandaşlarının kanalınada yatırılıyor ama tarafsız yayıncılıktan bahsediliyor

cvp:  sen gündemi takip etmiyorsun herhalde veya nerde yaşıyosan. şu an bu olay yargıda bilmem farkındamısın. olay Türkiye de deil, almanya da yaşanmıştır. ve şu anda almanyadan gelen dosyalar cumhuriyet başsavcılığınca ceviriliyor. merak etme sucu olanlar yargılanır. hatta cevrende bunlardan nemalananlar olduğuna inanıyosan mahkemeye başvurabilirsin hazır dava süreci işliyorken. hee bide şey vardı hani baykal bişiler zırvalıyodu dün ona da gereken cevabı m.ali şahin verdi. ve tbmm de konusma yapcak takip edersn iyi olur öğrenmiş olursun.

daha bugün yargıda oda onca zorlamalara rağmen bu olayın ortaya çıkmasının üzerinden 1 yıl geçti. Aynı örgüt değilmi almanyası Türkiyesimi var ?

genelkurmay başkanı sert çıktımı ne biçim iş nasıl sert çıkar bize çözüm sun diye eleştirilirken tayyip gibi bir adam hep kasımpaşalı haklı oluyor.

cvp:  genelkurmay başkanına kim karşı cıkmış ? dün güzel bi konuşma yaptı.

gündemi takip etmiyorsun ve bu forumuda takip etmiyorsun belli :)

kriz bütün dünyaya vurmuşken tr de teğet geçti yalanına inanılıyor ve kriz hiç bir önlem paketi dahi alınmıyor chpnin önerisi dikkate alınıyor  ötv kalkıyor ve araba satış patlaması yapılıyor

Cvp: 34 maddelik önlem paketi yasalaştı. sen birşey yapılmadı diyosun. göz görmek istemeyince görmez. 

yasalaştı derken ? kriz yüzünden heryer kapandıktan teğet geçti yalanını attıktan sonra mı ?

kemal dervişin politikalarıyla ülkeyi yönetip süresi bitincede afallıyorlar ve hiç bir gelişim yok beğenmedikleri kemal derviş dünyada sayılı akıllı adamlardan biri konumunda işlerine devam ediyor

Cvp:  Hayırlı işler. 

haha komik çocuk :)

dinsiz dedikleri adamlar genelde hep bu ülkenin aydınları oluyor ve bu aydınlar hep öldürülüyor ahmet taner kışlalı uğur mumcu vs. ve bir tane akplinin umrunda olmuyor ne yapmışlarki diyorlar ama akpnin hiç bir adamına saldırı düzenlenmiyor neden acaba ?

Cvp: buna gülerim işte.  ahmet taner kışlalı, uğur mumcu öldürüldüğünde Akp mi yönetiyodu ülkeyi. yıl 2009. Farkındamısın. Akp nin adamına deil bizzar başbakana düzenlenecekti saldırı ama yakalandı biri. kısmet. ergenekon ortaya cıkarılmasa akp ninde öldürülürdü ha unutmadan akşam kurtlar vadisini izle orda geçiyodu suikastler. derin iskender kebabın.

Hayır akp düşüncesindeki adamlar. Nasıl Tayyip Mahkeme kararına karşı çıktı sonrasında danıştay cinayeti işlendi bunun gibi bir sürü örnek ayrıca akpnin yönetmesiyle alakalı birşey söylemedim ben.Evet kurtlar vadisinde gülüde gösterdiler onuda izleseydin :) sen kurtlar vadisini yanlış izliyorsun bence vede kendini fazla kaptırma :D

iki tane kapatılmış partinin adamı ülkenin cumhurbaşkanı oluyor anayasa mahkemesini atamış özalın adamları taraflılıkla suçlanıyor

Cvp: Sen bugün yapılan 347 hokkabazlığını içine sindiriyosan hukuk acısından bişi demiyorum. 

347 yazdığımla alakalı değil o nun kazancını aldı zaten akp sen merak etme yoksa o parti o kadar hayatı boyunca oy alamazdı.

özelleştirme adı altında onca satılan şeylere rağmen ülke borcu git gide artıyor kimsenin umrunda olmuyor.

Cvp: aksine düşüyor bildiğim kadarıyla 8 milyar dolar şu anki borc. erdoğan acıkladı. 

rakam sallıyorsun ama bir şey bilmiyordun iç borçtan haberin bile yok ben dış borçtan bahsediyorum

tayyip gemicikler alıyor normal oluyor unakıtan mısır akıtıyor normal oluyor melih gökçek türlü ibnelikler yapıyor hakkı oluyor ama bir adamın evi varmış diye üzerine gidiliyor.

Cvp:  Melih gökçek hariç erdoğanla, unakıtan ın dokunulmazlığı kalkınca dava açarsın. gökçek e şu anda acabilrisin. kemal kılıcdaroğlu abiniz gibi bişiler salla salla ama bu denilern şeyler nedense mahkeme tarafından ispat edilmiş şeyler deil. çünkü amaç yargılatmak deil. milletin kafasını karıştırmak. kemal kılıcdaroğlu politika 1. Çamur at izi kalsın. 

bak KARDEŞİM BİLMİYORSUN DİNLEDE ÖĞREN. İhale açılır 1 ytlden istersen 1 ytlye bile alırsın nasıl mı kimsenin haberi olmaz ve komik bir fiyata alırsın. Bunda bir usulsüzlük yok görünür ama bunu kimseye haber vermemk şerefsizliktir. gittigidiyordaki mantığı biliyorsan aynı ona benzer yani kanıtlarsın ama mahkemede dava açamazsın çünkü presüfüre göre normaldir ama ahlak olarak değildir oky.

kılıçdaroğlu belgelerle yolsuzluğu ortaya döküyor ama suçlu yine o oluyor.

Cvp: Bana kemal kılıcdaroğlu nun ortaya attığı iddaalardan bir tane mahkeme ye intikal eden ya da mahkeme tarafından ispat edilen bir olay göster. 

yukarıdaki yazdığımdan sonra cevap vermeme gerek yok ama melih gökçek bile sayaşlarla oynadığını itiraf etti daha ne söliym sana.

kemalistler dinsiz olduğu söyleniyor ama bu zamana kadar kuran kursu kapattıran cami yıktıran dindar geçinenler oluyor.

Cvp: hönk. sen bida bi araştır istersen ezan ne zmn türkçe okunmuş, camiler ne zmn kapatılmış, kuran kursları ne zmn kimin döneminde kapatılmış bir araştır sonra gel. 

Türkçe okunması dinsizlik mi ? CHP ezanlar tek ses okusun dedndiğinde dinsizler ezanları susturuyorlar deniyordu bak şimdi tek ses ve ne kadar güzel aynı olay türkçe olması insanlarda daha hassas duygular oluşturabilir diye.

dini kullanarak vvaz verenler alemlere karışıyor ama o kişi yüzünden herkes öyle olmaz deniyor chpden bir tane önder sav çıkıyor bütün chp dinsiz oluyor.

Cvp:  kuran kursu acılımı, çarşaf acılımı yapan akp ydi evet doğru diyosun.  hee sahi şey vardı bide hani chp bangır bangır bağrıyodu telefonlarımız dinleniyor, önder sav dinleniyor diye. noldu o olay önder sav no yerine yes e basmış dimi. napcan işte yaşlılık boşuna kıyametleri koparıp yine sıctık desene şuna. peki seni mi kırcaz chp de dindar olsun. nolcak yani chp olursa iyi. akp olursa tu kaka.  

telefonların dinlenildğini tayyip kendi ağzından kaçırdı çok konuşma bence bu konuda sonra kıvırdı benimde dinlenebilir diye.Sen telekomu özelleştirirsen dinlerler tabi savaş çıksa ne bok yicen onu düşün.

yurtdışında türkçe eğitimi adı altında 2 saat türkçe 18 saat ingilizce eğitimi veriliyor ve gülen cdleri bil fil izlettirilip ezberletiriliyor adı Türkçe öğretme oluyor

Cvp:  Dediklerin doğrumu sence ? afrika da stv de denk geliyo bazen türkçe konuşan, türkçe şarkı söyleyen cocuklar. bunlar eğer dediğin gibi 2 saatlik eğitimle böyle oldularsa desene afrika zehir gibi. bide bize bak haftada 13 saat ingilizce gör daha ingilizce öğreneme. adamlar 2 saatte öğrenmişler hee o türkçeyi vayy bee ne zekilik. bide türkçe gibi zor öğrenilen bir dili. 

nedense konuşanların sayısı 10 nu geçmiyor onlarda zaten türkçe şarkı söylenler hep :) reklam için herhalde şart ;)

Amerika müslümanları katlediyor ama o müslümanları katletmesi için dinci geçinenler ülkeyi onlara açıyor üstelik elebaşları o adamların içinde barınıyor öyle bir hastaki yıllardır amerikadan kılını kıpırdatamıyor.

cvp:  napcan be kardeş yaşlılık işte.

senin gibi salaklar işte böyle sıkışınca saçmalar.

AMERİKAYA KARŞI ÇIKANLAR KOMONİST DİNSİZ OLUYOR AMA MÜSLÜMAN KATLİAMI YAPANLARI AMERİKAYI SAVUNANLAR DİNDAR VE VATANSEVER OLUYOR.

Cvp: amerikaya karşı cıkanlar zaten koministlerdir. sosyalizm X emperyalizm zıt şeyler.  kim savunuyo amerikayı ? ben mi ? 

savunmasalar bile götlerinden ayrılmıyorlar orada yaşıyorlar dimi ;) amerikanın yanında olanlar dindarsa ben müftüyüm o zaman.

Yıllardır ülkeyi sağ görüş yönetiyor ama bütün suç solun oluyor

Cvp: bi atasözü var . '' kedi ulaşamadığı eti mundar eder '' diye aynı hesap. ben ülkeyi yönetemiyosam, yönettirmem zihniyeti.

alakası yok yanlışları söylemek bu demek oluyorsa varsın olsun.

Nerde aydın insan var solcu oluyor ama nerde yolsuzluk yapan din tüccarlığı yapan belli bir kesimin adamı oluyor.

cvp: solcu olanlar zaten iyi insandır. belki bilmessin ama ülkeyi de solcular kurtardı haa. bakma sen anlatılanlara çanakkalede şehit olanlar falan hepsi solcu. din le ilgilenenler, namaz kılanlar yobaz zaten. bırak şunları ülkeyi hep böleleri batırdı zaten. ne güzel islam olmasaydı, müslüman olmasaydı ne güzel  olurdu dimi. sonuna kadar laikiz.....

laiklik dinsizlik demek değildir din işleri diyanetin devlet işleri devletindir anlamında bunu ayrıştırımayan zaten lisede tuzla suyu ayrıştırma sorusunu bile yapamaz demektir zaten senden fazlasını beklemek anormal :) ben güzel olurdu demiyorum ki benim müslümanlığımı nerden bilebilirsin ? kim daha çok müslüman bunu ALLAHTAN başka kim bilebilir ki sen hüküm biçiyorsun?

Bir sürü böyle örnek ben saymaktan bıkmam ama anlamak istemedikten sonra neye yarar............

cvp: örneklerine bittim.. 

Atatürk içki içiyordu diye dinsiz derler ismet inönü silah arkadaşı paraya kendi isteği olmamasına rağmen resmi basıldı diye vatan haini olur ülkede ayaklanma çıkaranların karıştırmaya çalışanların başı olan nursilerin adamı Gülense şimdiki Türkiyenin ilim adamı olur başımıza ve bu adamı niye sevmezlere aptalca yazılar yazarak haklı olmaya çalışırlar. Utanmadan Atatürkte severdi diye laf üretirler.

cvp: atatürk içki içiyo diye kim demiş dinsiz. atatürk bildiğim kadarıyla kendisi dinlere inanmayan birisiydi. yaptığı acıklamalar da var hatta bilmediğin belli. ismet inönü istemedi zaten kendi resmini paralara basmak. para basmak neki canım cocuk oyuncağı ülkenin başbakanını ne ilgilendirir. kimin resmi olduğu dimi. hiç istemiyodu ama napalım ülke ismeti cok seviyodu o yüzden bastılar yoksa yani ismet cok karşı cıktı zamanında. paraları basarken zaten ismet e süprüz yaptılar. istemediği için .

zaten dememiş olurlar akp hiç yanlışta yapmaz hep aynı kıvırma senaryoları. Atatürkün dinlere inanmayan birisiydi diyorsun Allahın beyin özürlüsü Kuranı Kerimin Türkçe meailini yaptıran kimdi ?  senin bir bok bilmediğin ortada Atatürk gibi adamı bile eleştiren dünyanın tek lider saydığı adamı eleştiren zihniyetten ne beklenir. Senin gibi o.ç.larının sevmemesi normal oky.

Yazdıklarıma cevap bekliyorum POLECAT ;) 

Cvp: çok güzel sorualr hazırlamışın iyi bi not bekliyorum..

Sana notunu adminler vermiş zaten.
    persian bunu yazdı:
    '' Senin gibi o.ç.larının sevmemesi normal oky.''

arkadaş sitede küfür yasak olduğu halde küfür etmiş ve bir müride küfür etmiş. beni banlayan admin nedense onu banlamamış bu mu adalet anlayışın.  beni banlayan admin, banlanma nedenime: admine hakaret yazmış. bana nerede hakaret ettiğimi gösterebilr mi ?  yazık cok yazık.. bi admin bunları yapıyosa üyeler napsın.. şimdi gercekten düşüncelerimin haklı olduğunu anladım. sayenizde. beni aydınlattığınız için cok saolun.. ( konuyu hemen fethullah gülene cekmeyin, bu arada konuda silinsin arkadaşlara çünkü fethullahcı deilim diye dilimde tüy bitti anlamak istemiyolar. )

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tenekecezve
    tenekecezve's avatar
    Erkek

anlamak istemeyene anlatmaya çalışmak imkansızdır POLECAT

bırak istedikleri gibi düşünsünler.  tartışmada başa çıkamayınca banlasınlar. insan gibi tartışmayı bilmedikler için küfür etsinler

bu onların nasıl aciz, nasıl cahil oldukları gösteren en büyük kanıt

bu insanlara diyeceksin ki, evet sen haklısın , evet en doğru sen söylüyosun

bu canlılar kendileri gibi düşünmeyen insanları küstahça yaftalarlar. mesela;  dinci derler , şeriatçı derler , atatürk düşmanı derler , fetocu derler  velhasıl derler kardeşim :)

takma sen, üzme kendini

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

tenekecezve bunu yazdı:

anlamak istemeyene anlatmaya çalışmak imkansızdır POLECAT

bırak istedikleri gibi düşünsünler.  tartışmada başa çıkamayınca banlasınlar. insan gibi tartışmayı bilmedikler için küfür etsinler

bu onların nasıl aciz, nasıl cahil oldukları gösteren en büyük kanıt

bu insanlara diyeceksin ki, evet sen haklısın , evet en doğru sen söylüyosun

bu canlılar kendileri gibi düşünmeyen insanları küstahça yaftalarlar. mesela;  dinci derler , şeriatçı derler , atatürk düşmanı derler , fetocu derler  velhasıl derler kardeşim :)

takma sen, üzme kendini

bırak dayı kimin kimi yapftaladığını gördük başlıkta bile yaftalama var boş işler peşindesiniz durmadan bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz ayıp denen bir şey var ya hu

Toplam Hit: 13102 Toplam Mesaj: 82