folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?

Kemalistler Gülene Neden Sinir Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tenekecezve
    tenekecezve's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

-----------------------------

ulan itoğlu it bana bak sülaleni ben senin sikerim arap taşşağı yalamış orospuçocuğu olecatini de götüne sokarım , küfürse küfür banse ban amk 

ananı kemalistler siksin de gör mk , bu ne lan ! 

al sana en seçmece küfürler :)  (bu küfürleri duydukça beni hatırlarsın :D)

senin a*mni otoban yaparim. geleni geceni belli olmaz ulan

seni boğaz köprüsünün ortasında s....im hem asya seyreder hem avrupa.

" çıktığın deliği 7 düvel 7 gün 7 gece durmaksızın s.ksin."

Ananı atakuleye karşı bi sikerim ismet inönü mezarından çıkıp tebrik eder haaaaa!!

Ananı telefon direğine bağlar paralel hattan bacını sikerim...

Senin gibi amelenin ta amının en derin noktalarına çakayım.
    Orosbunun sıçtığı kerhane mahsulü gavat!!

Karisinin karnindaki kiz cocugunun amina kemalist yarragi değmiş orrospu cocuu.

Götüne yoğurdu dökerim ayran olana kadar sikerim...

Gerekirse uzayı büker gelmişini geçmişini sikerim ve kalın bağırsağını götünden çeker boynuna dolarım.

Ananın amına asfalt döküp damperli kamyonla pati çekeyim

Seni çekip çıkartanı sikeyim.

Sana insan diye ekmek vereni sikeyim..

Ceddini cibiliyetini gelmişini gecmişini eşiktekini beşiktekini ananeni neneni dedeni soluğunu oluğunu siktiğimin orospu çocuğu!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

@ teneke..

yau hocam millete dini ders veriyorsun Atatürk öyleydi böyleydi diyorsun siz anlayamazsınız diyorsun millete küfür ediyorsun oranı buranı otobana çeviririm diyorsun nerde senin dinin küfür ederken dini saklıyormusun nedir korkum o ki şu yazdıklarımı okuduktan sonra banada söveceksin söv hiç problem değil ama sen millete internet  vatanseveri diyorsun biraz kendine çeki düzen ver ya bu ne biçim iştir mahallede dikkati mi çeker 7-8 yaşındaki çocuklar o laflar boy boy bilmem ne diye birbirlerine küfür ederler hiç bir farkın yok ya ayıptır etmeyin eylemeyin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tenekecezve
    tenekecezve's avatar
    Erkek

nihat bunu yazdı:

@ teneke..

yau hocam millete dini ders veriyorsun Atatürk öyleydi böyleydi diyorsun siz anlayamazsınız diyorsun millete küfür ediyorsun oranı buranı otobana çeviririm diyorsun nerde senin dinin küfür ederken dini saklıyormusun nedir korkum o ki şu yazdıklarımı okuduktan sonra banada söveceksin söv hiç problem değil ama sen millete internet  vatanseveri diyorsun biraz kendine çeki düzen ver ya bu ne biçim iştir mahallede dikkati mi çeker 7-8 yaşındaki çocuklar o laflar boy boy bilmem ne diye birbirlerine küfür ederler hiç bir farkın yok ya ayıptır etmeyin eylemeyin..

:D :D :D  sana neden küfür edeyim ki ?

lütfen tarafsız bak

önce o küfür etti. bende karşılık verdim  bunu yapmak en doğal hakkım

dinden bahsetmem benim dindar olduğum anlamına gelmez. bir şeyi bilmek ayrı , yapmamak ayrı

küfürleşmeyi sevmem, gaz yapar , sinir yapar başka bişey yapmaz :) ama dediğim gibi ben başlatmadım.

beni sosyal hayatta tanısan anlarsın kesinlikle öle ağzı küfürlü bi insan değilim

"xz" haricinde  rahatsızlık verdiğim herkesten çok özür diliyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    güzel bir mayıs gününde sıcacık insanların oldugu bu ortamda birbirimize küfür ederek kalplerimizi kırmayalım barışçıl insancıl yaklaşımlarla birbirimizi kucaklamalıyız.sevgi ve saygı insanların en önemli özelligidir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sizin hakkinda tarti$tiginiz ki$iler birbirine kufur etmeden tarti$abiliyo. Siz niye beceremiyosunuz bunu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Kemalist dediğin insanlar , milliyetçidir, bağımsızlık , ulusçuluk taraftarıdır. Emperyalizmin halkımıza dayattığı sömürü , talan düzeninin karşısındadır. Fettoş gibi amerikan köpeklerinin ve onun kıçını yalamaktan avanta bekleyen senin gibilerin anlayamayacağı birşey değildir  ki "ulusal onur" sana açıklamaya çalışayım.  Kemalizm dediğin Atatürkçülük ya da  Türkçülük fikri dine karşı değildir ancak başka bir ulusun örneğin amerikanın ve israilin mandasına girmeye ve bu mandaya girmeye / bağımsızlığını yitirmeye yol açacak tüm tertiplere ve tüm oyunlara karşıdır.Örneğin amerikan oyunu fettoş ve onun sözde örgütü gibi şeylerin Türk varlığını ve bağımsızlığını ciddi biçimde tehtid ettiğini, topraklarımızda yabancıların çıkarlarınahizmet ettiğini görecek kadar da aydınlıktır.

Dine karşısınız diye saldırmakla kendi yalakalığını yavşaklığını ve hainliğini din perdesi altına saklamaya çalıştığını görmeyecek kadar aptal olduğumuzu düşünmene üzüldüm gerçekten. Sanki "kemalist"  dediğin insanların anaları babaları satanist yada kendileri tuhaf bir dinden ki islamiyete karşı olsunlar. Ben burada bağımsızlıktan ve ulusal birlikten bahsederken  , din diye kıçını yırtmanın altında aptallık değilse ancak kötü niyet vardır.

Evet din dediğin islam dini Türklere ait Türk kültürüne ait değildir, ve Türk ulusuna da hiç bir faydası olmadığı görüşündeyim ancak bu kendi milletimin dinine düşman olduğum anlamına gelmez. Benim düşman olduğum bana düşman olan ve sahip olduğum topraklara ulusal bütünlüğüme göz dikmiş , senin gibilerin tasmasını okyanus ötesinden tutan emperyalizmdir. Senin cinsine bir kin beslediğimi de düşünme, Türkiye de yaşayıp da milletine ve Türk kimliğine bu kadar düşman olmuş olmandan dolayı sana ancak acıyorum. Düşmanın köpeği olmuş gelmiş burada havlıyorsun bide Ata'ya dil uzatıyorsun, arsızlığınız artık tahamül boyutlarını aşmış. 

Sonra birde para vaad ediyorsun ki , herkesin senin gibi satılık olmadığını da unutuyorsun. Asıl merak ettiğim nokta kemalist yada milliyetçiler , fettoş hakkında tek kelime etmez iken bu yukarıdaki şahıs gibilerin durup durup kemalizmi kaşımalarının nedeni nedir , var mutlaka bir acıları bitaraflarından ... 

rüşvetle ve tehtidle , tuhaf vaadlerle kandırdığınız anadolu halkı cahil olsada bıçak nasılsa kemiğe dayanacak ve kirli suratlarınızı irin dolu düşüncelerinizi görecektir. amerikanın ipiyle indiğiniz kuyunun dibinde kalacaksınız. 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@polecat

lafı yiyince biz komonist olduk, pkk lı olduk dimi ? bu hakaret değil de nedir ? şimdide çıkmış Atatürk abd ye karşı değildi diyorsun, Atatürk "Türkler tüm medeni milletlerin dostudur" der , abd medeni bir millet mi - gelişmiş olabilir , ama medeni mi bunu düşünmek gerek? Ayrıca birinin dostu olmak gidip altına yatmak demek olmamalı gerçi senin fettoş gibilerin ne yapacağı belli olmaz tabi. Abd dostu olmak onun himayesini işgalini kabul etmek fettoş gibi uşaklarını hoş görmek anlamana da gelmez. Ama sen bunu düşünemezsin , 

Senin düşünme gibi bir yetin yok , ben ztn diğer müridler için söyledim. Senin gibi serserileri , bu memlekete yada ulusa bağlanamamış cahil cühela ipsizleri düşman ezelden beri ölümüne kullanmıştır, şeyh saitten, damat ferite hatta  çinli prenseslere kadar Türk tarihi hep senin gibilerle doludur. 

Bizim sorunumuz senin gibi sefil zavallılar değil senin tasmanı tutup, kendi milletine karşı kışkırtanlardır. Ne kadar tiksinç olabileceğinizi biraz hafife aldığımı yeni yeni farketmeye başlıyorum itiraf ederim. Düşman elbette senin gibi bu milletin içinde bulunan mahlukatı millete karşı kullanacak, toplum düzenini bozmak, devleti tasviye etmek amaçlarına erişmek için tabiki.

Allah kitap dersiniz bir gün ertesi gün bir kadın memesine vatanı satarım dersiniz , ne dediğinizin kendiniz de farkında değilsiniz ya... 

@underzero

kaç yaşında olduğun mühim değil ,zeka 6 yaşında ölmüş çoktan  - he deyip geçmek lazım aslında belki 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

adamın amacı provakasyon damarımıza açık sinir ucumuza basıyor sürekli. tipik yahudi taktiği budur provake edip saldırıya uğradığında mazlumu oynamak ve düşmanın kendi kendini yemesini ya da diğer tarafsız güçlerce elimine edilmesini sağlamak , yoksa kimse kemalistler niye ... diye herhangi bir başlık açmaz.

biraz düşününce böyle tiplerde cehaletten çok ötesi olduğunu görebiliriz, adamın amacı baştan beri tartışmak değildi zaten. Bu kadar kolay gaza geldiğim(iz) yada öfkeye yenik düştüğüm için kendimize kızmakta haklı olabiliriz, netekim memleket bu adamların dolayısı ile bunların sahiplerinin işgali altında iken çıkıp birisi ha fettoş demiş ha apo demiş aynı şekilde tahamülsüz olabiliyor insan. bunun adı düşünce özgürlüğü de değil bence, ekmek yediği vatana kurşun sıkmak bunu teşvik etmek , ahmet altan gibi oç larının vatanı bi kadın memesine satmayı savunmasını izlemek ( kendi lafı budur ) adı düşünce ya da özgürlükle ilgisi olamaz. insanlık dışı bir ahlaksızlık , tahamül edilemez bir ihanet söz konusudur. TBT nin büyük çoğunluğunun ve halkımızında "sessiz"  büyük çoğunluğun aslında bu  konuda aynı ya da benzer duyguları paylaştığını görüyorum. 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

gene kim siteye aldı bu lavukları ya ? yaftalıyorlarmış mış mış ... ulan siz milleti kemalist - elitisit - komonist diye dışlamıyormusunuz. polecat den öğrendim bende komonist ve pkk lı olduğumu sonra yaftalanmış mış beyefendi. Zaman gaztesi gibi provakatif bir yayın organı çıkardı bu yafta lafını başmıza ztn daha düne kadar bilmezlerdi ne demektir. 

adamın niyet bozuk başta , amaç tartışmak bilgi alışverişi, görüş paylaşımı değil ki , militanı olduğu parti gibi toplumda nasıl huzursuzluk çıkarırım, bu huzursuzluğu nasıl lehime kullanırım bunun peşinde,  bu sitedeki muhabbeti sabote etmekle ne çıkarı varsa artık. Tartışcak bişey de yok aslında , herşey gün gibi meydanda , ulan dingil madem o kadar Atatürkçüsün vatanperversin , niye diğer Atatürkçülere kemalist diye isim takıyorsun ?  

Atatürk düşmanlarının zaten çıkıpda delikanlı gibi bunu söylemelerini beklemiyoruz, onun yerine bomboş bi çanakkaledir peygamber efendidir demogojisi yapacaklar arada Atatürk' e değilde Atatürk ün yolunu destekleyenlere laf sokacaklar fln , işte bunlar bu kadarlık insancıklar 

hiç boşuna cvp verme sende senin gibilerde şeyimde değilsiniz, memleket dediğiniz yer neresiyse oraya tez zamanda defolup gitmenizi diliyorum içtenlikle , bak mesela senin fettoş gitti  amerikasına kavuştu ne güzel, madem bu kadar rahatsızsın Türklerden ve Atalarından aralarında yaşamak zorunda değilsin dimi ? 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

POLECAT bunu yazdı:

Alan aldı zorunamı gitti ? sn varya bu sitedeki en adi insansın hep bir tutarslızk, hep iftira kendi yaptıklarını baskalarına yükleme yazılanlar ortada. fethullahcı deilim diyorum anlamıyomusun kıt beynine girmiyomu ama tabi yapcak bişi senin kafanı boş şeylerle doldurmuşlar bozuk plak gibi sürekli onları söyle. insanları hiç söylemediği şeyler hakkında sucluyosun.  senin gibiler yüzünden ülke bu halde işte.  Atatürk sizin gibi Atatükçüyüm diyenleri görse yüzünüze tükürürdü.

senin gibiler 1 mayıslarda orda brda milleti gaza getirtip polisi,askere taşlatanlar ama tabi sen Atatürkçülük kisvesi altına saklanmışssın ne yapsan doğru. bizim memleketimiz burası. Kanla aldık Kanla veririz. Kıt beynine sok bunu.

benim yazımda bak bakalım 1 tane Atatürk e karşı bir hakaret,  veya kötü birşey var mı ? Türklük hakkında kötü birşey var mı ?  ama senin amacın iftira atmak olduğu için önemli deil karşındakinin ne yazdığı. sen bol keseden atmaya devam et.  Ben hangi mesajımda Türklükten rahatsızım demişim. bundan sonrada benim konularıma mümkünse yorum yazma. sabote etme. senin gibilerin fikirleri eksin kalsın.  seni gördükçe ne kadar aciz,sahtekar,yalancı,düzenbaz olduğunu anlıyorum.

gerizekalı ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 13101 Toplam Mesaj: 82