Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı
-
Artık bazen tak ediyor diyorumki bilgisayarın icadından haberim olmasaydı.
Msn'e giriyorum hemen yakın çevrem şu sorun var bu sorun var diye msnden yazıyor.
Sanki ben veya pc bilen her insan teknik servis veya yapmak zorunda.
Arkadaşımdır diyosun ayıp olmasın diyosun yapıyosun.Ama yaptıklarına dikkat etmiyor.Nasıl olsa pc bilen arkadaşım var diyor.
Daha pc'si format nedir bilmeyen insanların sözüm ona sorun var bahanesiyle bi format atsana bea sen biliyon bu işleri gibi yanıma geliyolar.
Üniversiteye başladığımdan beridir formatçıbaşı oldum anasını satim.
Yapmam desen kötü insan oluyosun yapsan kolunu veriyosun gerisini alamıyosun.
İnsanlarda birazcık utanma duygusu kalmamış ben anlamıyorum.
(bunu netteki yardımcı olduğum kişiler için değil yakın çevrem normalde görüştüğüm insanlar için söylüyorum)
müzdarip olanlar bu konuda elbette vardır.
En küçük sorunda bile babasının teknik servis danışmanı var gibi soru soruyolar araştırma nedir bilmiyorlar.
Google'a yazıp sorunu araştırmaya bile yeltenmiyolar.
Sanki ben herşeyi vahi yoluyla öğrendim.
-
aynısından. telefon kullanmayı bıraktım gayri. arada bir bakıyorum.
yavas yavas laptoplada ilişkimi kesiyorum..
-
al benden de o kadar üstad.
-
aynı sorunu bilgisayarı toptan bırakarak çözdüm 4 sene önce
-
Body salonuna gidiyorum,diğer boş zamanlarımda geziyorum müzik dinliyorum
-
Artık msn kullanmıyorum ben aylık sms paketi aldım mesaj atıyorum sordukları zamanda msn ne ne işe yarıyor diyorum kapıma gelmedikleri sürece yapmıyorum gitmek zorunda kalacaksamda sallaya sallaya gidiyorum en az 1 hafta 10 gün kadar sallıyorum ve işe yarıyor... :)
-
aynı aynı kaynımdada var :))
şaka bi yana bizim arkadaşlarda aynen öyle 2 haftada bir illa birine format atıyom
baze diyom ki keşke teknik servis açaydım en azından 20 25 para alırdım hoş o zamanda arkadaş ayağına giderdi :))
-
bedava calismayin.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bedava calismayin.
-----------------------------eş dost olunca ne yapalım hoca bi çayını içeriz tamamdır
-
Pc'yi sadece müzik,oyun,internet için kullandım.. Ne format atmayı nede diğer hedeleri merak etmedim..
İyikide etmemişim bu kadar kıt bilgime rağmen mahallenin pc bakım onarım sorunlarına bakıorum ve son olarak bomba ;
geçen bi abi benden virüs istedi, virüs ver bana dedi lan :| millete bulaştrıcakmış :| -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Pc'yi sadece müzik,oyun,internet için kullandım.. Ne format atmayı nede diğer hedeleri merak etmedim..
İyikide etmemişim bu kadar kıt bilgime rağmen mahallenin pc bakım onarım sorunlarına bakıorum ve son olarak bomba ;
geçen bi abi benden virüs istedi, virüs ver bana dedi lan :| millete bulaştrıcakmış :|
-----------------------------adabazarlı mı? :D