folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı

Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

bil ama çaktırma

söz ver zamanında yapma uzat ertele

yaparmış gibi yap yapma))

dün 2pc ye format attım bugünde biri duruyor.)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    aynı dertten birçok defa muzdarip olmuşluğum vardır. artık bahaneler buluyorum yapmıyorum böyle şeyler. yapsam ben mağdur olacağım yapmasam o mağdur olacak. ben mağdur olacağıma o mağdur olsun :) ayrıca arkadaşların ile birlikte olduğun zamanlar artık bilgisayar işlerini bıraktığından felan bahset, alışsınlar yokluğuna :) ikinci bir yalanım ise aynen şöyle: valla beyler ben windowsu bıraktım linuxa geçtim. uzun zamandır windows kullanmıyorum windowsu unuttum artık. linux ile işiniz olursa yardımci olurum :)) tabiki bilgisiz oldukları için linux ile işleri olmaz. bende az çakal değilim ha :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

aynı durumdan muzdaripim insanlar öğrenmeme konusunda çok inatçı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

abi işi o kadar abartiyorlarki tamam pc den anliyoz da buzdolabi ütü sac kurutmasina bi bakarmisin da  ney oluyor :D

asdasdsa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Tanıdık , dost vs.  onlar utanmadan istemeye olmadı birdaha istemeye utanmıyor siz utanıyorsunuz? Çook yaptım aynı hatayı bırakın bir pc den anlamaz yapılanıda beğenmiyor. Ben ettim siz etmeyin. En iyi yöntem şudur Bozun yapamıyormuş gibi davranın anlamıyor bu diye bir daha yaklaşmazlar mesela bios la oynayın:) format atamayın gidip eşek gibi parasını verip yaptırsın teknik servise bir dahada size bulaşmaz:):) Kullanılıyorsunuz birde üzerine yine siz utanıyorsunuz.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

tahribata  uye oldugumdan beri sorunları kendım çözmeyi ve arastırmayı öğrendim slaytlar  izledim yazılar  okudum ama  bi şekilde kendı  sorunumu kendım çözdum 

tahribatın bana verdıgı en güzel şeyde budur 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam o kadar da sormuyolar bana ama yine senin çevren sorunluymuş :P 10 senedir pc kullanıyorum tabi kendi kendime bişeler öğrendim. yine de bi sorun olduğunda yakın çevreme mecburen yardım ediyoz :| tahribatın çoğunluğunda var hacı bu :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam aynı dertler bizdede var yapıoruz 1 hafta sonra tekrar sonra tekrar sonra tekrar bıktım ya..

Birde adamın makinası eski oluyor " ya adaş bana Windows 7 kursana " diyor. Anlatıorum sistemin düşük die anlamıyorlarda kur bakalım nasıl çalışcak ağır mı çalışır diyorlar diom ağır çalışır biz deneyelim dio :D bende olmaz diom Katılımsız bir xp kuruyom :D

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Sizinki yine iyiymiş...Benim İki Msnde ortalama 1200 kişi var...Ve Günde ortalama 20 pc ye bağlanıp oyun eğitim seti cart curt kuruyorum...Pc hatalarına çözüm buluyoruz...Yetmiyo sevgilisinden ayrılmış dert yanıyolar çözüm buluyoruz...Ellerim titriyo artık yetişemiyorum..Şuan Bile 12 Kişi Cevap Bekliyo...Az Kaldı Askere Gidicem :D Kurtuluşa Ericem :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

devrin kullanma, sömürme, faydalanma olduğunun en büyük kanıtı işte.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 8004 Toplam Mesaj: 72