folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı

Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

herseyi bilmek bişey kazandırmaz herzaman bilmiyorum de geç benim gibi.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam yazın resmen beni anlatıyor varol :))) hele bir de tamir etmek için aldığın pc nin başka bir sorunu çıktımı pc sahibine sorundan bahsedersin ve sana şöyle birşey der bende iyi çalışıyordu ( ima etmek istediği şey : sen bozdunn ) bilgisayarı bilirsiniz lanet olası baen durduk yerde olmadık sorunlar çıkarabiliyor... 

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende benzer sorunlar yaşıyorum bazen :|

tek çözüm hayır diyebilmek

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Notorious bunu yazdı:
    -----------------------------

Artık bazen tak ediyor diyorumki bilgisayarın icadından haberim olmasaydı.

Msn'e giriyorum hemen yakın çevrem şu sorun var bu sorun var diye msnden yazıyor.

Sanki ben veya pc bilen her insan teknik servis veya yapmak zorunda.

Arkadaşımdır diyosun ayıp olmasın diyosun yapıyosun.Ama yaptıklarına dikkat etmiyor.Nasıl olsa pc bilen arkadaşım var diyor.

Daha pc'si format nedir bilmeyen insanların sözüm ona sorun var bahanesiyle bi format atsana bea sen biliyon bu işleri gibi yanıma geliyolar.

Üniversiteye başladığımdan beridir formatçıbaşı oldum anasını satim.

Yapmam desen kötü insan oluyosun yapsan kolunu veriyosun gerisini alamıyosun.

İnsanlarda birazcık utanma duygusu kalmamış ben anlamıyorum.

(bunu netteki yardımcı olduğum kişiler için değil yakın çevrem normalde görüştüğüm insanlar için söylüyorum)

müzdarip olanlar bu konuda elbette vardır.

En küçük sorunda bile babasının teknik servis danışmanı var gibi soru soruyolar araştırma nedir bilmiyorlar.

Google'a yazıp sorunu araştırmaya bile yeltenmiyolar.

Sanki ben herşeyi vahi yoluyla öğrendim.

ne zaman uzun süre konuşmadığım biri ararsa sorun ne diye açıyorum telefonu :| 

efendim

nasılsın ya görüşemiyoruz

iyi sen nasılsın 

iyi ya ben şey dicektim bilgisayar açılmı yo ya ben şey dicektim internet yok ya ben şey dicektim........

ezberledim artık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

Msn'e giriyorum hemen yakın çevrem şu sorun var bu sorun var diye msnden yazıyor.

Arkadaşımdır diyosun ayıp olmasın diyosun yapıyosun.Ama yaptıklarına dikkat etmiyor.Nasıl olsa pc bilen arkadaşım var diyor.

...

kendimden bişiler buldum :D 

aynen bende bu durumdayım. yardımcı olmakta istiyorum ama insan bi raddeden sonra sıkılıyor

ve karaköyün resmi mail adresi gibi olmus msn adresimi yakın bir zamanda değişitirip

kendime yeni beyaz bir sayfa açmayı planlıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Kendine 3-5 kişi belirlicen.
    Onlar harici kimseyle muhattap olmayacaksın.
    a) Ya dobra dobra diyeceksin canım senin/sizin bilgisayarınızla uğraşmak istemiyor.
    b) Ayıp olur diyorsan yapacak bir şey yok kesinlikle "Hayır" demeyi öğreneceksin
    c) Yeni bilgileri edinmemiş gibi yapacaksın. "Bilmiyorum" yahu demeyi öğreneceksin.
    d) Çok meşgul-her zaman önemli işleri olan vakti yetiremeyen bir kişiyi oynuyacaksın.( Ya da gerçekten öylesindir ama bu problemi yaşadığına göre sen bu tarz bir kişi değilsin )
    Gelirdim de bak şimdi şu var bu var diye uzayan cümleler kuracaksın.
    e) Danışmanlık görevini üstleneceksin ve bu rolün ötesine geçmeyeceksin. Şusu var busu var deyip teşhisi koyacaksın, yönlendireceksin. Şuraya götürün şunu şunu yaptırın.
    f) Adamına göre muamele yapacaksın. Herkesin yeri farklıdır, tartıp biçip kişiye uygun bir tutum sergileyeceksin.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ben 3 sene önce bıraktım pc vs ile uğraşmayı. yani teknik anlamda. o zamana kadar sormayan kalmıyordu. birde yüzsüzler 'bilmiyorum' dediğin zaman artistlik yapıyolardı 'sen bile işe yaramadın' falan diye :D sonra düşündüm böylesine niye yardım edeyim ben diyerek, o günden sonra sorulan her soruya 'www.google.com' diye cevap verdim. yavaş yavaş bittiler :D mutluyum mesudum iyikide yapmısım

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

Daha pc'si format nedir bilmeyen insanların sözüm ona sorun var bahanesiyle bi format atsana bea sen biliyon bu işleri gibi yanıma geliyolar.

Üniversiteye başladığımdan beridir formatçıbaşı oldum anasını satim.

Yapmam desen kötü insan oluyosun yapsan kolunu veriyosun gerisini alamıyosun.

İnsanlarda birazcık utanma duygusu kalmamış ben anlamıyorum.

(bunu netteki yardımcı olduğum kişiler için değil yakın çevrem normalde görüştüğüm insanlar için söylüyorum)

müzdarip olanlar bu konuda elbette vardır.

En küçük sorunda bile babasının teknik servis danışmanı var gibi soru soruyolar araştırma nedir bilmiyorlar.

Google'a yazıp sorunu araştırmaya bile yeltenmiyolar.

Sanki ben herşeyi vahi yoluyla öğrendim.

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

okul okurken bende öyle tanıdıklara formata giderdim.

bi 15tatilde 20 tane bilgisayara format attığım oldu. okul bitti artık para ile yapıyorum dedim kafam rahat.

çünkü para ile deyince kimse aramıyor sormuyor

benden tavsiye bedavaya yapmayın para isteyin

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Sen ne yaptın hocam yhaw içimimi okudun al bendende o kadar bıktım arkadaş illallah:)................

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
Toplam Hit: 8001 Toplam Mesaj: 72