Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı
-
o kadar cok kör yazıorki artık mail adresimi kapattım..
sıkıldım destek vermekten..
en ufak album isteği her şey bana geliyor bu ne amq..
-
öyle yapanlardan nefret etmeye başladım.. hepsiyle tek tek ilişiğimi kesiyorum.. boş insanlara ayıracak vakit yok artık
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
öyle yapanlardan nefret etmeye başladım.. hepsiyle tek tek ilişiğimi kesiyorum.. boş insanlara ayıracak vakit yok artık
-----------------------------haklısın.. "hayır yapamam" diyorum. konuşmazsa,muhattap olmazsa olmasın. lazım değil zaten :D
-
Benim öyle bir sorunum yok. Tavsiye ederim;
http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/will-not-fix.jpg

-
aynı sorundan yıllardır muzdariptim :/ baktım olacak gibi değil yapmıyorum arkadaş dedim bir iki üç derken kurtardım kendımı çevreden...onlardan gelecek 10 tl bile gelmesin abi nefret ettim bunlar yüzünden bilgisayardan
-
http://fistik.com/Films/arkadas_tr.htm
aha şununla stress at hocam :) aynı sorunlardan muzdaribim lanet olsun.
-
bir muzdarip de benim. Ayrıca;
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
Yaptığın isi beğenmezler bide o ayrı bir konu
----------------------------- -
millet beleşçi. vereceğiniz tek cevap; hepsini yaparım, fiyat budur olsun. çok ciddiyim birdaha çağırmazlar. yaa komşuyuz ayağına yatanlarada cevap vermeden bas git demeyi öğrenin.
bendede aynı problem vardı oturduğumuz evin sitesinde ki bütün komşular çağırırdı, komşu derdim giderdim, yalancı bi teşekkür alır gelirdim.
enayilik yaptığımın farkına vardım, üni için iste gelene kadar,
hani birde bazıları öyle şeyler istiyor ki, küfür edesim geliyordu,
örn: ya bu internet faturası çok geliyo bize, sen bilirsin buralarda başkasının internetinin şifresini kırabilirmiyiz?
sorunlardan bikaçtane de yazayım ;
kamera açılmıyo yüklermisin? ( milattan önceki bi model, driversız vahyle kurmamı isteyenler oluyordu )
virüs taraması için çağıranlar, internet explorerden çevrimdışı çalış ı seçipte sorun yaşayanlar, hatta okuma yazma bilmeyen veledlerine ve kendilerine fb hesabı açtırmak isteyenler vardı a.q
-
al şuna format at diye verilen pc yi boz hoca. bozmaktan kastım ekran kartı, anakart, ram vs.. baştan sorumluluk almadığını dile getir ve yap. tozlanmış de aç içini ve cpu socketten 3 adet pini kırıp temizlerken bez takıldı de geç...ama yok acırım dersen dvd yi kır ve yeni dvd al 40tl'ye öyle gel de.vereceği 20tl den olup 40tl vermek neymiş onu öğrensin. ben baştan bu işlerden anlamadığımı ve yazılımcı olduğumu belirtiyorum.Eğer yanlış bir şey yaparsam sorumluluk almam diyorum.Daha önceden başıma gelenleri anlatıp, bu işlerden anlayan tanıdık bi ark var istersen onunla görüştüreyim diyorum.Hoş artık getirmiyorlar o ayrı da =)
-
aynen hocam ya.bilgisayarla uğraşanların ortak derdi bu.
hem onu bırak adam gel evimde yap diyor.
tabii bazı arkadaşlarım anlayışlı işim var getir zaman bulduğumda düzeltirim dediyimde anlıyor.
birisi vardı bir kaç gün olur aramıştı yok kasa ağır getiremem sen gel.yazılımcı ne anlasalar yazılımcıyım derim
Saat 07:45 evden çıkıp 9-10da eve gelen birisiyim.zaten bilgisayarlarına bir şey olsa arıyorlar başka zaman hiç ses gelmiyor.