folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı

Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

whoobay bunu yazdı:
    -----------------------------

devrin kullanma, sömürme, faydalanma olduğunun en büyük kanıtı işte.

Katılıyorum...10 Dolar lazım desem kimse yollamaz..Denedim de nitekim kimse 1 dolar bile yollamadı :S ama adamların isteklerinin sınırı yok...Bi de yetişemeyip geç cevap verince tavır yapıyolar..Ona Ayrıca Hasta oluyorum :D Görende sanacak ücretli elemanlarıyım adamların. :S

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

format 40 tl kurulum herşey dahil de kimse gelmez o zaman

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

Katılıyorum...10 Dolar lazım desem kimse yollamaz..Denedim de nitekim kimse 1 dolar bile yollamadı :S ama adamların isteklerinin sınırı yok...Bi de yetişemeyip geç cevap verince tavır yapıyolar..Ona Ayrıca Hasta oluyorum :D Görende sanacak ücretli elemanlarıyım adamların. :S

CiRKiN bunu yazdı:

format 40 tl kurulum herşey dahil de kimse gelmez o zaman

Dahada abartanlar var. gözleirmle gördüm "işin bittimi?" "evet abi" "tamam gidebilirsin" :D arkadaşa böyle oldu resmen..bizde adamın balkonuna 2 gece üst üste ses bombası attık :D

Cirkin .. acayip derecede haklısın.. o yüzden 20 tl diyorum.. Format atmaktan bıkmadımda.. ücretsiz yapmaktan bıktım daha çok.. Holyone hocamızın dediği gibi "yazılımcıyım ben.format atma işi bilgisayarcıların işi" diyede kestirip atabilirsiniz.. illa para kazanacağım diyorsanız rest çekmelisiniz.. yoksa mahkumsunuz :))

Caglar.Boss
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Sorma üstad aynı dert bendede var.Oturdugum sitede kim varsa tanıyan tanımayan beni cagrıyo arkadaş bıktım en sonunda parasını verırsen yaparım dedım senin dedgin gibi kotu olduk. mantıklı dusun cagırsan bir bilgisayarcı en az 30-40 Tl alıcak ben bedava hosuna gidiyo tabi para istemeye kalkınca adamın kimyası degişiyo hemen. Lanet olsn Bilgisayarın icat edildigi güne :S

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

bu isi cozmenin en kolayi gidip kendine kucuk bir is kurmak. Zaten millete format atiyorsun vs. Artik bunun icin ucret al. Kendine bir brosur yap, millete haber ver. Senin emegin karsiliginda biraz para alirsin, kullanilmis hissetmezsin. Para vermiycek olanlarda baska bir yer bulmaya calisirlar. 

Yakin birisiyse, normalde 30 lira senin icin 15-20 yaparim de tamam iste. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

badass bunu yazdı:

bu isi cozmenin en kolayi gidip kendine kucuk bir is kurmak. Zaten millete format atiyorsun vs. Artik bunun icin ucret al. Kendine bir brosur yap, millete haber ver. Senin emegin karsiliginda biraz para alirsin, kullanilmis hissetmezsin. Para vermiycek olanlarda baska bir yer bulmaya calisirlar. 

Yakin birisiyse, normalde 30 lira senin icin 15-20 yaparim de tamam iste. 

Evet. benim dediğimde tam olarak bu :)

Caglar.Boss
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Yaşım 18, lise 3. sınıftayken hem okul hem iş beraber götürüyodum. Hosting & Server yetkilisi bendim. Dolayısıyla mail, web siteleri, server cart curt hepsi bende. Sıranın altına girip müşteriye destek verdiğimi hatırlıyorum ya..

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

bende bilg. müh. öğrencisiyim ama sanki bu bölümü okumaya başlamakla birlikte bütün bilgiler bana vahiyle bildirildi bi anda:|

yaparsın bi de yaptığını beğenmezler diyen arkadaşlara da katılıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Bu arada icinizde para karsiligi, website tasarim, seo vs de is istiyen varsa pm atsin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Aynı durum anasını satıyım. Bilgisayar Müh. okuyoruz güya, ödevde yardım et diyen var amk, şunun torrentini bulabilir misin, format atabilir misin cartcurt. Bi google'a gir dediğim zaman da hemen tavır. Bu sorunun kaynağı arkadaş seçememekten kaynaklanıyor hocam, yada fazla değer ne biliyim.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
Toplam Hit: 8007 Toplam Mesaj: 72