Keşke PC‘Nin İcadından Haberim Olmasaydı
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
devrin kullanma, sömürme, faydalanma olduğunun en büyük kanıtı işte.
-----------------------------Katılıyorum...10 Dolar lazım desem kimse yollamaz..Denedim de nitekim kimse 1 dolar bile yollamadı :S ama adamların isteklerinin sınırı yok...Bi de yetişemeyip geç cevap verince tavır yapıyolar..Ona Ayrıca Hasta oluyorum :D Görende sanacak ücretli elemanlarıyım adamların. :S
-
format 40 tl kurulum herşey dahil de kimse gelmez o zaman
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------Katılıyorum...10 Dolar lazım desem kimse yollamaz..Denedim de nitekim kimse 1 dolar bile yollamadı :S ama adamların isteklerinin sınırı yok...Bi de yetişemeyip geç cevap verince tavır yapıyolar..Ona Ayrıca Hasta oluyorum :D Görende sanacak ücretli elemanlarıyım adamların. :S
-----------------------------CiRKiN bunu yazdı:
format 40 tl kurulum herşey dahil de kimse gelmez o zaman
-----------------------------Dahada abartanlar var. gözleirmle gördüm "işin bittimi?" "evet abi" "tamam gidebilirsin" :D arkadaşa böyle oldu resmen..bizde adamın balkonuna 2 gece üst üste ses bombası attık :D
Cirkin .. acayip derecede haklısın.. o yüzden 20 tl diyorum.. Format atmaktan bıkmadımda.. ücretsiz yapmaktan bıktım daha çok.. Holyone hocamızın dediği gibi "yazılımcıyım ben.format atma işi bilgisayarcıların işi" diyede kestirip atabilirsiniz.. illa para kazanacağım diyorsanız rest çekmelisiniz.. yoksa mahkumsunuz :))
-
Sorma üstad aynı dert bendede var.Oturdugum sitede kim varsa tanıyan tanımayan beni cagrıyo arkadaş bıktım en sonunda parasını verırsen yaparım dedım senin dedgin gibi kotu olduk. mantıklı dusun cagırsan bir bilgisayarcı en az 30-40 Tl alıcak ben bedava hosuna gidiyo tabi para istemeye kalkınca adamın kimyası degişiyo hemen. Lanet olsn Bilgisayarın icat edildigi güne :S
-
bu isi cozmenin en kolayi gidip kendine kucuk bir is kurmak. Zaten millete format atiyorsun vs. Artik bunun icin ucret al. Kendine bir brosur yap, millete haber ver. Senin emegin karsiliginda biraz para alirsin, kullanilmis hissetmezsin. Para vermiycek olanlarda baska bir yer bulmaya calisirlar.
Yakin birisiyse, normalde 30 lira senin icin 15-20 yaparim de tamam iste.
-
badass bunu yazdı:
bu isi cozmenin en kolayi gidip kendine kucuk bir is kurmak. Zaten millete format atiyorsun vs. Artik bunun icin ucret al. Kendine bir brosur yap, millete haber ver. Senin emegin karsiliginda biraz para alirsin, kullanilmis hissetmezsin. Para vermiycek olanlarda baska bir yer bulmaya calisirlar.
Yakin birisiyse, normalde 30 lira senin icin 15-20 yaparim de tamam iste.
-----------------------------Evet. benim dediğimde tam olarak bu :)
-
Yaşım 18, lise 3. sınıftayken hem okul hem iş beraber götürüyodum. Hosting & Server yetkilisi bendim. Dolayısıyla mail, web siteleri, server cart curt hepsi bende. Sıranın altına girip müşteriye destek verdiğimi hatırlıyorum ya..
-
bende bilg. müh. öğrencisiyim ama sanki bu bölümü okumaya başlamakla birlikte bütün bilgiler bana vahiyle bildirildi bi anda:|
yaparsın bi de yaptığını beğenmezler diyen arkadaşlara da katılıyorum.
-
Bu arada icinizde para karsiligi, website tasarim, seo vs de is istiyen varsa pm atsin.
-
Aynı durum anasını satıyım. Bilgisayar Müh. okuyoruz güya, ödevde yardım et diyen var amk, şunun torrentini bulabilir misin, format atabilir misin cartcurt. Bi google'a gir dediğim zaman da hemen tavır. Bu sorunun kaynağı arkadaş seçememekten kaynaklanıyor hocam, yada fazla değer ne biliyim.