folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?

Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

aralığın 2. haftası 85.5 kiloydum. şuan 79.5 80 arası gidip geliyorum

düzenli beslenmeye başladım

takılma sonrası munchiesi kestim

şeker tuz vs çok kullanmıyordum zaten

durumları düzeltince spora başlayacağım çünkü yemek yemeden durmak insan yoruyor cidden Xd

Munchiesi nasil kesiyorsun ki ben engel olamiyorm kilolarca abur cubur yiyorm. 

Hususi okuz gibi yedikten sonra takilmaya basliyorm.

Sirf baska bisey yemeyim diye

Ama yine de bi iki saat icinde aburcubura yumuluyorm. Oyle boyle yumulma degil ama.

İzlerken korkarsin.

Kilo sorunum yok ama sekerden sagliksiz beslenmeden gümlüycem.

O durumda benim istahimi kahveden baska bir sey kesmiyor. Istedigim her saatte aklima esince estigi kadar icebileyim diye kafeinsiz kahve aldim, mutluyuz (:

Kahveyi yaparsam yanina illaki yarim kilo kurabiye yarim kilo da çikilata çalistiririm. Kilo alsam belki de bu öldürücü alışkanlıklarımın hicbiri olmucakti ha. 

Ama yine de protein tozu ve Steroid kullanan arkadaslar benden daha cesur. saygilar.

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Dün akşam 19 dan sonra yemek yemedim . 

gerçi ayı gibi yediğim için işkembe ağzına kadar dolu orası ayrı 

öğlen 13:00 a kadar acıkmadan geldim . 

sabah sadece 1 kuğa çay içtim + Türk kahvesi içtim . 

şu gece orucu işi sanki olacak gibi. bi deneyecem . 

10 gün olmuş.  

Gece orucu bana yaradı . Kilo vermek değil de en azından cips , çikolata saçma sapan tatlılardan kurtuldum.  

Tavsiye ederim . İnsanı zorlamıyor.  

1 2 ay sonra 2 öğünde ekmeğide kesicem . Ama acele yok yavaş yavaş . 

Şimdi baktım 2 kg gitmiş . Öğlen normal yemek yiyorum . Akşamda normal yemek yiyorum.  

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

hocalar bende 74 kiloyum göbekte ve sırtta yağ var. günde 2 3 saat yürüyorum. amacım yağı eritmek kilo kaybı değil.

ağırlık yeleği alsam max. 10kg günde 2 3 saat bununla yürüsem bir faydasını görür müyüm? sadece yürümek, fitness ya da koşu değil. sıkılaşma ya da göğüs sırt bacak kası falan yapar mı? sakatlık yaşatır mı bana?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şeker için dünyanın en bilinen ve legal uyuşturucusu derlerken boşa demiyorlarmış. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ben kilo alayım diye bakarken herkes kilo verme derdinde. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

@mkyb hocam windows 11 çıktı. Hala windows 8 kullanıyorsun güncelle artık şu sistemini boşver fazla kilolarıı

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricardo91
    ricardo91's avatar
    Erkek

yulaf ezmesi + laktoksuz süt.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    shivo bunu yazdı

hocalar bende 74 kiloyum göbekte ve sırtta yağ var. günde 2 3 saat yürüyorum. amacım yağı eritmek kilo kaybı değil.

ağırlık yeleği alsam max. 10kg günde 2 3 saat bununla yürüsem bir faydasını görür müyüm? sadece yürümek, fitness ya da koşu değil. sıkılaşma ya da göğüs sırt bacak kası falan yapar mı? sakatlık yaşatır mı bana?

hocam ilk olarak beslenme en önemli seydir. Eger düzgün beslenmiyorsan istersen 10 saat yürü, harcadigin kaloriden fazla aliyorsan özellikle karbonhidrat temelli besleniyorsan yine de kilo alirsin..

Beslenme, daha sonra saglikli olma amaciyla spor.. 

Konuda yazilmis mi bilmiyorum ama aralikli oruc yönetmini kullan. Youtube'da cok aciklayici videolar var bakabilirsin.

Yürüyüs konusuna gelince, normal yürüme degil de "tempolu" yürü. Cünkü kalp atisinin dakikada belli bir atis sayisindan sonra yag yakimi basliyor (buna zaten kardiyo diyorlar). Kosamiyorsan/kosmuyorsan da tempolu yürü. Kardiyoya gecmek icin dakikadaki atis sayisinin boya ve cinsiyete göre orani vardi. Sayilari tam hatirlamiyorum ama atiyorum kadinlarda 90 erkeklerde 110 gibi bir seylerdi. O yüzden akilli saat/bileklik tarzi bir seyle bunu da takip edebilirsin. Bu sayede 2-3 saatte alacagin verimi belki 1 saatte alirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

karantina cikisinda omrumde ilk defa fazladan 10 kilom vardi.

2 ay sadece corba+ salatayla( acikinca salatalik yedim sadece) beslendim arada spor yaptim. 2 ayda verdim o 10 kiloyu.

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

karantina cikisinda omrumde ilk defa fazladan 10 kilom vardi.

2 ay sadece corba+ salatayla( acikinca salatalik yedim sadece) beslendim arada spor yaptim. 2 ayda verdim o 10 kiloyu.

ekmek pilav makarna yemedin mi 2 ay icinde? 

Toplam Hit: 7162 Toplam Mesaj: 68
kilo