Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?
-
izzmarit bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
aralığın 2. haftası 85.5 kiloydum. şuan 79.5 80 arası gidip geliyorum
düzenli beslenmeye başladım
takılma sonrası munchiesi kestim
şeker tuz vs çok kullanmıyordum zaten
durumları düzeltince spora başlayacağım çünkü yemek yemeden durmak insan yoruyor cidden Xd
Munchiesi nasil kesiyorsun ki ben engel olamiyorm kilolarca abur cubur yiyorm.
Hususi okuz gibi yedikten sonra takilmaya basliyorm.
Sirf baska bisey yemeyim diye
Ama yine de bi iki saat icinde aburcubura yumuluyorm. Oyle boyle yumulma degil ama.
İzlerken korkarsin.
Kilo sorunum yok ama sekerden sagliksiz beslenmeden gümlüycem.
O durumda benim istahimi kahveden baska bir sey kesmiyor. Istedigim her saatte aklima esince estigi kadar icebileyim diye kafeinsiz kahve aldim, mutluyuz (:
Kahveyi yaparsam yanina illaki yarim kilo kurabiye yarim kilo da çikilata çalistiririm. Kilo alsam belki de bu öldürücü alışkanlıklarımın hicbiri olmucakti ha.
Ama yine de protein tozu ve Steroid kullanan arkadaslar benden daha cesur. saygilar.
-
samaccc bunu yazdı
Dün akşam 19 dan sonra yemek yemedim .
gerçi ayı gibi yediğim için işkembe ağzına kadar dolu orası ayrı
öğlen 13:00 a kadar acıkmadan geldim .
sabah sadece 1 kuğa çay içtim + Türk kahvesi içtim .
şu gece orucu işi sanki olacak gibi. bi deneyecem .
10 gün olmuş.
Gece orucu bana yaradı . Kilo vermek değil de en azından cips , çikolata saçma sapan tatlılardan kurtuldum.
Tavsiye ederim . İnsanı zorlamıyor.
1 2 ay sonra 2 öğünde ekmeğide kesicem . Ama acele yok yavaş yavaş .
Şimdi baktım 2 kg gitmiş . Öğlen normal yemek yiyorum . Akşamda normal yemek yiyorum.
-
hocalar bende 74 kiloyum göbekte ve sırtta yağ var. günde 2 3 saat yürüyorum. amacım yağı eritmek kilo kaybı değil.
ağırlık yeleği alsam max. 10kg günde 2 3 saat bununla yürüsem bir faydasını görür müyüm? sadece yürümek, fitness ya da koşu değil. sıkılaşma ya da göğüs sırt bacak kası falan yapar mı? sakatlık yaşatır mı bana?
-
Şeker için dünyanın en bilinen ve legal uyuşturucusu derlerken boşa demiyorlarmış.
-
-
@mkyb hocam windows 11 çıktı. Hala windows 8 kullanıyorsun güncelle artık şu sistemini boşver fazla kilolarıı
-
yulaf ezmesi + laktoksuz süt.
-
shivo bunu yazdı
hocalar bende 74 kiloyum göbekte ve sırtta yağ var. günde 2 3 saat yürüyorum. amacım yağı eritmek kilo kaybı değil.
ağırlık yeleği alsam max. 10kg günde 2 3 saat bununla yürüsem bir faydasını görür müyüm? sadece yürümek, fitness ya da koşu değil. sıkılaşma ya da göğüs sırt bacak kası falan yapar mı? sakatlık yaşatır mı bana?
hocam ilk olarak beslenme en önemli seydir. Eger düzgün beslenmiyorsan istersen 10 saat yürü, harcadigin kaloriden fazla aliyorsan özellikle karbonhidrat temelli besleniyorsan yine de kilo alirsin..
Beslenme, daha sonra saglikli olma amaciyla spor..
Konuda yazilmis mi bilmiyorum ama aralikli oruc yönetmini kullan. Youtube'da cok aciklayici videolar var bakabilirsin.
Yürüyüs konusuna gelince, normal yürüme degil de "tempolu" yürü. Cünkü kalp atisinin dakikada belli bir atis sayisindan sonra yag yakimi basliyor (buna zaten kardiyo diyorlar). Kosamiyorsan/kosmuyorsan da tempolu yürü. Kardiyoya gecmek icin dakikadaki atis sayisinin boya ve cinsiyete göre orani vardi. Sayilari tam hatirlamiyorum ama atiyorum kadinlarda 90 erkeklerde 110 gibi bir seylerdi. O yüzden akilli saat/bileklik tarzi bir seyle bunu da takip edebilirsin. Bu sayede 2-3 saatte alacagin verimi belki 1 saatte alirsin
-
karantina cikisinda omrumde ilk defa fazladan 10 kilom vardi.
2 ay sadece corba+ salatayla( acikinca salatalik yedim sadece) beslendim arada spor yaptim. 2 ayda verdim o 10 kiloyu.
-
nurulmac11 bunu yazdı
karantina cikisinda omrumde ilk defa fazladan 10 kilom vardi.
2 ay sadece corba+ salatayla( acikinca salatalik yedim sadece) beslendim arada spor yaptim. 2 ayda verdim o 10 kiloyu.
ekmek pilav makarna yemedin mi 2 ay icinde?