Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?
-
Schwarz bunu yazdı
Ekmek şekeri filan kestim daha çok kilo aldım haftanın 4 günü spor yapıyorum en az 2 saat 1 saat ağlırlık 1 saat cardio iyice irileştim tüm takviyeleri kullanıyorum whey protein creatine glutamine bca cla l carnitin balık yağı Ayetler hadisler Allah ne verdiyse.
iyi ihtimal ölürsün.
kötü ihtimal böbrek, karaciğer.
en kötü ihtimal erkeklik...
çok prof değilim bu konuda ama 7 aydır düzenli olarak haftada 6 gün sabah antrenman + cardio akşam sadece cardio şeklinde gidiyorum.
bu kadar takviyeyi bilmiyorum bilinçli mi kullanıyorsun ama vücut sıkıntıya girer ileride. bunun devamı zaten streoid dediğimiz olay...
7 aylık sürecin başlancıgı
127 kilo.
şu an 98 kiloyum.
kol omuz göğüs bölgelerimde gözle görülür şekilde düzelme ve irileşme mevcut.
ilk 4 ay sadece salata ve et ile devam ettim. ekmek, unlu mamüller, çikolata, şeker vs... hiç bir şey yok.
bol salata ve protein.
son üç ayımda ise sabah antrenman yine ilk başladığım şekilde. 12:30 13:30 arası duble pilav x 2 + et ( beyaz ya da kırmızı ) akşamları ise genelde salata ya da brokoli ya da brüksel lahanası şeklinde. hafta sonları ise yumurta yemeye yeni başladım ( yiyemiyordum )
antrenmanlara başladığımdan beri sadece 1 kere protein tozu kullandım. o da yumurta yemediğim için keyfe keder kullandım. bunun dışında 2 ay kadar da l carnitine kullandım.
doğal yollarla hacim almak o gördüğümüz kasları yapmak çok zor. ama takviyeleri de prof bir elden alıp kullanmak gerekli.
sonuç 7 ayda 29 kilo sarkma yok.
hedef martta 98 kilo ve en azından for pack ve güzel kollar :)
spor yapmadan verilen kilo benim bildiğim kas kaybıdır. yağı yakmadığınız sürece hep bıngıl bıngıl kalacağız :)
-
Mantık basit hocam
Aldığından fazlasını vereceksin kalori anlamında.
Günlük aktivitelerini ve yediklerini mobil uygulamalar ile takip edip kaç kalori aldığına bakacaksın
Sonra bazal metabolizmanın kaç olduğuna bakacaksın ve aşağıdaki altın kuralları uygulayacaksın
Şeker asla e asla tüketmeyeceksin
Karbonhidrat'ı minimumda tutacaksın. Bulgur, pirinç, makarna vb. tahıllardan baklagillerden uzak duracaksın.
Proteni bol tüketebilirsin
İçebildiğin kadar su içeceksin.
En önemli kural.. nabzını yükseltecek aktiviteler yapacaksın. İster yürü ister koç ister olduğun yerde zıplayıp kollarını aç ama nabzını yüksek tutacaksın günde en az 45 dk bunu yapman lazım.
Bunları yaptıktan sonra kilo vermemenin herhangi bir mümkünatı yok... fizik yasalarına aykırı :)
-
Dün akşam 19 dan sonra yemek yemedim .
gerçi ayı gibi yediğim için işkembe ağzına kadar dolu orası ayrı
öğlen 13:00 a kadar acıkmadan geldim .
sabah sadece 1 kuğa çay içtim + Türk kahvesi içtim .
şu gece orucu işi sanki olacak gibi. bi deneyecem .
-
Tok karnına yatınca sabah aç uyanıyor insan. Birde yediğiniz yemek yağlı ve ağır bir yemekse kabus bile gördürtüyor uykuda.
Ancak aç karnına yatınca tok uyanıyorsunuz.
-
yazio uygulamasına yediklerimi yazıyorum
mi fit ya da google fit ile kardio mu ölçüyorum.
aldğım kalori verdiğim kaloriyi kesin geçiyor :)
günde ortalama 10bin adım sabahtan 10 bin adım akşam yemek sonrası tempolu yürüyüş yapıyorum.
öğünleri atlamadan yapmaya gayret ediyorum. ara öğünlere inanmıyorum
yağ-tuz-şeker-un yasak
acıkınca meyve yiyorum. canım tatlı isterse dondurma yiyorum.
kilo vermeye çalıştığımda yaklaşık 3 ayda 1milyon adım atmışım. bu 3 ayda 27 kilo vermişim. kilo korumaya devam ediyorum.
-
https://www.youtube.com/watch?v=XXvdRODHkHU
Çikolata kendi ağırlığının 5 katı kilo aldırabiliyormuş. İlk defa öğrendim. Vay aq hamburgerin adı çıkmış meğerse kilo yapıyor diye. Hain çikolata.
-
Yediğin şeyin arkasındaki kalori düzeyine bak hoca.
Düşük gramaj yüksek kalori varsa o besin kaliteli besin değildir. 1 lokması öküz gibi kilo yapar.
Kardiyo + diyet ile vereceksin kiloyu.
-
bu ülkede sağlıklı beslenmek, sağlıklı yaşamak bi çıtır zor hocam.
Ekmeği-şekeri olabildiğince kesip, akşam belli bir saatten sonra amelini tutabilirsen, birazıcık da gün içerisinde hareket edebiliyorsan ülke standartlarına göre sağlıklı birey olursun.
-
korkarabatak bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
aralığın 2. haftası 85.5 kiloydum. şuan 79.5 80 arası gidip geliyorum
düzenli beslenmeye başladım
takılma sonrası munchiesi kestim
şeker tuz vs çok kullanmıyordum zaten
durumları düzeltince spora başlayacağım çünkü yemek yemeden durmak insan yoruyor cidden Xd
Munchiesi nasil kesiyorsun ki ben engel olamiyorm kilolarca abur cubur yiyorm.
Hususi okuz gibi yedikten sonra takilmaya basliyorm.
Sirf baska bisey yemeyim diye
Ama yine de bi iki saat icinde aburcubura yumuluyorm. Oyle boyle yumulma degil ama.
İzlerken korkarsin.
Kilo sorunum yok ama sekerden sagliksiz beslenmeden gümlüycem.
O durumda benim istahimi kahveden baska bir sey kesmiyor. Istedigim her saatte aklima esince estigi kadar icebileyim diye kafeinsiz kahve aldim, mutluyuz (:
-
Bende kilo veremiyordum göbek bolgesinde yaglanma ve göbegim vardi gittim diyetisyene bide 2 aydir spor salonuna gidiyorum 9 kg verdim cogu yagdan gitti