folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?

Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Birden bire 11 kilo verince göbekte çatlama ve sarkma oldu ne önerirsiniz ? Herhangi bir acı vs yok ama yazın denize vs gidersem sanki faça atmış gibi izler gözükecek.

https://www.menshealth.com/weight-loss/a26424334/loose-skin-after-weight-loss/

En etkili çözümün hızlı kilo vermemek olduğunu yazmışlar. Kabaca göz gezdirdim tabii ben, sen de bir göz atarsın.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Birden bire 11 kilo verince göbekte çatlama ve sarkma oldu ne önerirsiniz ? Herhangi bir acı vs yok ama yazın denize vs gidersem sanki faça atmış gibi izler gözükecek.

Benim bildiğim iki yol var hocam. Tekrar kilo alacaksın ve daha sonra daha yavaş kilo vereceksin. Senin sıkıntı bir anda zayıflamak ile olmuş.

İkinci yol da, estetik operasyon yapıyorlar ama nasıl oluyor çok fazla bilgim yok.

O sebeple çok hızlı kilo vermek iyi bir şey değil, dengeli beslenmek ve dengeli olarak ideal kiloya erişmek önemli özellikle çok şişmanlar için

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WhiteRabbit
    WhiteRabbit's avatar
    Dişi
    Twitter bunu yazdı

Bir sene içerisinde spor yapmadan beslenme ile 38 kilo veren biri olarak diyebilirim ki tek geçerli yöntem

Aralıklı oruç + günde iki öğün + düşük karbonhidratlı beslenme

Öğlen 12 de iş yerinde ne çıkarsa ekmek pilav vs gibi ana karbonhidratları almıyorum

Akşam 19:00 gibi eve gidince yine aynı şekilde besleniyorum

Bakınca 7 saat yemek yemiş 17 saat birşey yememiş oluyorum sıfır açlık hissi ile geziyorum

Çok kaçırdığım zamanlar tek öğün yiyorum

Pazar günleri de off günü herşey serbest =) 

Bir senede sporsuz 38 kilo vermek eğer çok ileri düzey obez ( 200 kilolardan söz ediyorum ) degildiyseniz çok fazla bir doktora gitmenizde fayda var kanımca... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

akşam yatmadan önce inat edip ulan kilo vericem yarın başlıyorum diyorum bi bakmışım iftar sonrası ağzım hiç durmuyor sürekli bir şeker ihtiyacı doğuyor en azından bünye bunu istiyor diyebilirim. iktidarsız bir zamandan sonra, 1 haftadır ekmek ve şekeri tamamıyla kestim zaten gündüz allahın izniyle niyetliyim iftardada 1 kase çorba az şekilde pilav yada makarna meyve vs sahurdada yumurta peynir şeklinde devam ediyorum ramazan sonrasıda devam ederim diye düşünmekteyim şimdilik rutin olarak böyle devam ediyor gelişmeleri eklerim hayırlı geceler :)

salla gitsin ölecez zaten :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı

akşam yatmadan önce inat edip ulan kilo vericem yarın başlıyorum diyorum bi bakmışım iftar sonrası ağzım hiç durmuyor sürekli bir şeker ihtiyacı doğuyor en azından bünye bunu istiyor diyebilirim. iktidarsız bir zamandan sonra, 1 haftadır ekmek ve şekeri tamamıyla kestim zaten gündüz allahın izniyle niyetliyim iftardada 1 kase çorba az şekilde pilav yada makarna meyve vs sahurdada yumurta peynir şeklinde devam ediyorum ramazan sonrasıda devam ederim diye düşünmekteyim şimdilik rutin olarak böyle devam ediyor gelişmeleri eklerim hayırlı geceler :)

Pilavı kes özellikle pirinç

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bende yediklerime dikkat etmeye başladım + spor cok kısa sürede vucut kendini topladı..Ek olarak bir dönem kullandığım Form Mix diye bitkisel bir toz karısımı var.(akzer firması) bunu kullandım kilo vermekte çok fayda sağlıyor.Aslında onun yaptığı şey açlığı bastıyıro sonuç olarak kilo vermeye yarıyor.Bizim tahmin ettiğimiz kilo veren vs tozlardan değil.Bu gun aktartan 1 kutusunu 17 tl ye aldıjm.İçerisinde 4 paket olması gerekiyor fiyat olarak da cook uygun kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

https://www.trendyol.com/akzer/form-mix-bitki-karisimli-toz-cay-100-gr-p-32116347   burada ürün satılıyor ancak bulundugunuz bölgede bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

eyy konu hort (:

benim kilo verme durumum biraz farklı. ben beyin kanamasını geçirip kendime gelince ilk dartıldığımda iyi hatırlıyorum babam sağolsun elektronik kantar almıştı; boyum 1.76 kilomda 76.6 idi. zaten bu yüzden hatırlıyorum (: sonraları hazır kendime gelmişim bişeyler yiyip içebilliyorum bizimkiler sağolsun çok yiyordum 78 küsürleri görmüştüm. ben hep kiloma dikkat etmek zorundayım, mecburen az yiyorum, malum yürüyemiyorum çalışmıyorum emekliyim kilo almam çok kolay. yoksa belki bizim sakaryalı müritler bilir çok sağlam yemek yerdim (:

bir ay önce falan ne olduysa bilmiyorum özellikle dikkat ettim 2 hafta hergün büyük tuvaletimi yaptım. üzerine de birgün falan yapmadım galiba ama sonra yine aynı şekilde devam. hergün büyük tuvaletimi yapıyorum. işin tuhafı çokta yesem azda yesem hergün tuvaletimi yapıyorum. 

kilo vermek için; araştırdım bizim osmanlı günde 2 öğün yemek yermiş. sabah kahvaltısı ve ikindi kahvaltısı. bunlarda da az yersek problem olmuyor. harbidende işe yarıyor. bu kahvaltıların haricinde de bişey yememeli. ben bi ikindi kahvaltısından sonra cuma günleri genelde a101'den alışveriş yapıyorum bizim mahallede var ondan, bildiğin abur cubur ne bulursam yiyorum (:

bugün dartıldığımda 74.3 kilo olduğumu gördüm. BEN kilo vermek için hergün tuvaletimi yapıyorum (((:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 7267 Toplam Mesaj: 68
kilo