folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?

Kilo Vermek İçin Neler Yapıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

@mkyb hocam windows 11 çıktı. Hala windows 8 kullanıyorsun güncelle artık şu sistemini boşver fazla kilolarıı

8 değil 8.1 :) Aşırı hafif ve stabil. Bir bilgisayar atasözü der ki ; çalışıyorsa kurcalama. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

karantina cikisinda omrumde ilk defa fazladan 10 kilom vardi.

2 ay sadece corba+ salatayla( acikinca salatalik yedim sadece) beslendim arada spor yaptim. 2 ayda verdim o 10 kiloyu.

ekmek pilav makarna yemedin mi 2 ay icinde? 

yok hocam, normalde de yemekle cok aram yoktur zaten de karantinada sikintidan bira+yemekle 2 senede aldim o 10 kiloyu da zaten.

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

Dün akşam 19 dan sonra yemek yemedim . 

gerçi ayı gibi yediğim için işkembe ağzına kadar dolu orası ayrı 

öğlen 13:00 a kadar acıkmadan geldim . 

sabah sadece 1 kuğa çay içtim + Türk kahvesi içtim . 

şu gece orucu işi sanki olacak gibi. bi deneyecem . 

10 gün olmuş.  

Gece orucu bana yaradı . Kilo vermek değil de en azından cips , çikolata saçma sapan tatlılardan kurtuldum.  

Tavsiye ederim . İnsanı zorlamıyor.  

1 2 ay sonra 2 öğünde ekmeğide kesicem . Ama acele yok yavaş yavaş . 

Şimdi baktım 2 kg gitmiş . Öğlen normal yemek yiyorum . Akşamda normal yemek yiyorum.  

oruca devam .

bi 10 gün daha gitt 

ama hiç kilo veremedim  

yağlarım yapışmış amk . soktumun spor salonuna gitmeden olmayacak 

2 günde 1 .. 8km üsütü yürüyorum 1 de :(

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Ben son iki gündür aç karnina ağırlık çalışıyorum. En az 500 kalori açık bırakıyorum. 2 hafta sonra zayiflamak ama daha çok yağ kaybetmeyi hedefliyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Ben son iki gündür aç karnina ağırlık çalışıyorum. En az 500 kalori açık bırakıyorum. 2 hafta sonra zayiflamak ama daha çok yağ kaybetmeyi hedefliyorum. 

hocam yanlis bir yol uyguluyorsun..

önemli olan "saglikli kilo vermek". Eger yag oranin cok fazlaysa ve derin büyümüsse, ani kilo verisinde derinde catlaklar olacaktir. O yüzden yavasla biraz, henüz yaza var.. 

Ac karnina agirlik calismak da hic mantikli degil.. 

Aslinda yapilmasi gereken basit: anladigim kadariyla kalori hesabi yapiyorsun ki harika bir sey dogru yoldasin. Yapman gereken ise 3 makro besinden karbonhidrati en asagi seviyeye indirmek (atiyorum günlük 100 gr). Agirlik calistigin icin protein agirlikli beslenebilirsin. Cünkü agirlik calisirken kaslar yirtilir ve tamiri proteinle yapilir. O sebeple agirlik calisanlar protein agirlikli besleniyor. Eger yeteri kadar protein aliyorsan dogal yolla devam edebilirsin, alamadigin zamanlar da agirlik calismasindan yarim saat- 1 saat sonra falan whey protein kullanabilirsin. Bildigim kadariyla kas tamiri gece uyurken olur, o sebeple uykuna da dikkat et.

Kisacasi: bogazindan kesen adam (harcadigindan az yiyorsa) kilo verir. Sporu da saglikli olmak icin yap. Bu kadar. Tabi her kalori ayni degildir, mesela princ tatli olmamasina ragmen glisemik indeksi cok yüksektir, o yüzden aldiginiz besinlerin glisemik index degerlerini de kontrol edin. Yüksek olanlardan uzak durun.

unbalanced tarafından 10/Şub/22 01:47 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı

hocam yanlis bir yol uyguluyorsun..

önemli olan "saglikli kilo vermek". Eger yag oranin cok fazlaysa ve derin büyümüsse, ani kilo verisinde derinde catlaklar olacaktir. O yüzden yavasla biraz, henüz yaza var.. 

Ac karnina agirlik calismak da hic mantikli degil.. 

Aslinda yapilmasi gereken basit: anladigim kadariyla kalori hesabi yapiyorsun ki harika bir sey dogru yoldasin. Yapman gereken ise 3 makro besinden karbonhidrati en asagi seviyeye indirmek (atiyorum günlük 100 gr). Agirlik calistigin icin protein agirlikli beslenebilirsin. Cünkü agirlik calisirken kaslar yirtilir ve tamiri proteinle yapilir. O sebeple agirlik calisanlar protein agirlikli besleniyor. Eger yeteri kadar protein aliyorsan dogal yolla devam edebilirsin, alamadigin zamanlar da agirlik calismasindan yarim saat- 1 saat sonra falan whey protein kullanabilirsin. Bildigim kadariyla kas tamiri gece uyurken olur, o sebeple uykuna da dikkat et.

Kisacasi: bogazindan kesen adam (harcadigindan az yiyorsa) kilo verir. Sporu da saglikli olmak icin yap. Bu kadar. Tabi her kalori ayni degildir, mesela princ tatli olmamasina ragmen glisemik indeksi cok yüksektir, o yüzden aldiginiz besinlerin glisemik index degerlerini de kontrol edin. Yüksek olanlardan uzak durun.

Hocam tesekkur ederim uzunca yazmissin çoğu yararli bilgiler. Ben 7 senedir spor yapiyorum. Kalori heabinida makro dengesinide iyi bilirim. Ac karnina ağırlık calismayi savunan araştırmalar var. Cok derin girmeyecem bu tur seyler ihtiyaca yöneliktir. Çok yanlış bir yol olduğunu soylemek yanlış. Bir onceki gün aksam saglam karbonhidrat alinmissa ertesi sabah yapian agirlik calismasinin bir zarari olmadigi söyleniyor. Bunu yapan profesyonellerde var.

Ilk izlenimim agirlik kaldırma performansında %20 lik bir düşüş olduğu. Definasyon doneminde olduğum icin yuksek agirliklar ile siddet uygulamayi dogru bulmuyorum zaten. O yuzden suan icin perdormans kaybi kabul edilebilir. Bunun dışında tok spordan bir farki yok. Ayni pump hissi ayni siddeti verebiliyorsun.  Zaten onemli olan gun sonu aldigin protein, karbonhidrat ve yağ miktarıdır. Bu sporda herkes ayni yoldan gidip farkli sonuc alabilir. O yuzden tek bir dogru ya da yanlis yoktur. 2 haftanin sonunda biraktigim kalori acigi kadar kilo kaybedecem ama acaba bu uyguladigim methotla daha fazla yağ dan mi gidecek görecez. 

Son olarak yeni baslayanlara boyle seyler onermiyorum. Yemeğinizi yeyin ne zaman sindirseniz o zaman spora girin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Sabah kahvaltısı Nutellalı ekmek

Öğlen pizza tercih ediyorum

Akşam yemeği olarak, sosisli sandwich yada hamburger üstüne tatlı olarak şu ara Çikolatalı Muffin ve Diyet soya sütü

Kilo veriyormuyum? hayır ama çok güzel

HolyOne tarafından 10/Şub/22 09:13 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    HolyOne bunu yazdı

Sabah kahvaltısı Nutellalı ekmek

Öğlen pizza tercih ediyorum

Akşam yemeği olarak, sosisli sandwich yada hamburger üstüne tatlı olarak şu ara Çikolatalı Muffin ve Diyet soya sütü

Kilo veriyormuyum? hayır ama çok güzel

Alkol kullanımı var mı seyhim ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karinca
    karinca's avatar
    Dişi

6 ayda 1 kere, sene de 2 ay asgari ücretle geçinmeye çalışıyorum.

Lütfen üstüme basmayın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birden bire 11 kilo verince göbekte çatlama ve sarkma oldu ne önerirsiniz ? Herhangi bir acı vs yok ama yazın denize vs gidersem sanki faça atmış gibi izler gözükecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 7243 Toplam Mesaj: 68
kilo