Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
Arkadaslar her ne kadar yorumlarımda fırlama gibi gözüksemde aslençok utangac birisiyim. sessizim. hatta çoğu zaman adamlar beni saf zannediyor işin sonunda kavga çıkıyor saf olmadığımı kanıtlamak için illa karsımdakini pataklamam gerekiyor :)) neyse ama bende ne abimde nede kardesimde olan bişi var. çocukkende sessizmişim hiç yaramazlık yapmazmışım felan filan. Büyüdükçe sessizliğim açıldı çok konuşur oldum ama utangaclık gecmedi. Ne zaman bi kızın bulunduğu ortama girsem normal davranamıyorum. hemen utangaclık devreye giriyor kızlarla göz göze gelemiyorum. uzun sohbetler edemiyorum. daha çok onlar soruyor ben cevaplıyorum ve sohbet bitiyor. ama erkeklerin bulunduğu ortamda gırgır şamata tavan yapıyor. kimse tutamıyor beni :))
Kızlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum. Mesela şimdi bi telefon acıp hadi yarın pikniğe gidiyoruz yada yarın sinemaya gidek diyeceğim normal bir kız arkadasım yok. sevgili anlamında zaten konum var aşk bölümünde tüm çöküğüm. tipime bakacak olursak hani çok yakışıklı değilim ama elime yüzüme bakılmayacak gibide değil. hasılı verkelam sevgiliyi bırak normal bi kız arkadas bile edinemiyorum. çeşitli ortamlarda herhangi bi kızla karsılassam utanıyorum konusmaya...
Dükkana bi kız müşteri gelse ürünlerin fiyatını unutuyorum dilim tutuluyo sesim kısılıyo. özellikle ses kısılması çok pis oluyo bi kızla konuşurken...
Şöyle etrfıma bakıyorum tipi kayık yüzüne bakılmayacak serseri tipli elemanların dolu kız arkadasları var. ben kızlarla samimi olamıyorum. sizce bu nedendir. ?.
oysaki efendi, temiz, ahlaklı biriyim. azımdan küfür nadiren çıkar bakmayın forumda yazdığıma günlük hayatta çok az küfür ederim
nasıl yakınlaşabilirim nasıl samimiyet kurabilirim ? uzun yıllardan beri çekiyorum bu sıkıntıyı...
-
yarın ilk gördüğün kızla konuşmazsan bu iş devam eder gider
-
hasılı verkelam
velhasılıkelam
-
Valla bendede var o galiba.. asosyallik, liseyi meslek lisesinde okumak gibi şeyler var |:
birazda yapıyla ilgili heralde.. özgüven eksikliği gibi bişeylerde olabilir.. bende işin içinden çıkamadım bu ara biraz düzelsemde hala manitam yok =)
-
Bende yanımda ki kızlardan telefon numarası isteyemem...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
hasılı verkelam
velhasılıkelam
-----------------------------hacı edebiyat hocamızın ağızından kaptık... o hep öyle derdi :))
-
hacı koyver gitsin o kadar ciddiye alma bu konuyu.
yarin arkadaşlarınla oturun biyere bi kız seçin git konuş iddaaya girin cesaret et yani korkma ne olacaksa olsun.
-
bende öyleydim sürekli ya rezil edersem kendimi diye korkardm yolda gördüğüm birine saati bile soramazdm :D Snra dedimki boşver ya ne kaybedicemki :D
-
istiyenin bi yüzü vermiyenin iki yüzü kara
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
hacı koyver gitsin o kadar ciddiye alma bu konuyu.
yarin arkadaşlarınla oturun biyere bi kız seçin git konuş iddaaya girin cesaret et yani korkma ne olacaksa olsun.
-----------------------------hocam öyle yapak tamamda bi de terslenirsem bu sefer özgüvenim iyice kırılacak hiç konusamayacak hale gelecem. ondan korkuyorum. bi çocukluğumdan beri sevdiğim kızı unutmak amacıyla bi kızla çıktım. onlada yapamadım çıkmak lafta kaldı göz göze gelmeye bile utandım. elini tutunca yüzümn kıpkırmızı olurdu. doğru dürüst konuşamadım bile. ondan sonra zaten iyice gitti özgüven utangaclık arttı iyice.. o kızıda kankam ayarlamıştı kız geldi takılalım biraz diye :S
-
bende senin gibiydim 4 sene oncesine kadar. Bendede acayip utangaclik vardi kizlarla konusamazdim hic ayni senin durumun. 4 sene once londraya geldim ve cocktail bar isinde calismaya basladim. tabi bar kiz dolu acayip hatunlar geliyor. ilk baslarda cok utanirdim, bide dil yarim yamalak vardi zaten. Simdi 4 sene gecti hocam ve ayni is yerinde devam. Cevremde cok taniniyorum ve goturdugum kizin haddi hesabi yok :) Cok fena acildim yani.
demek istedigim sey: Is ortamda bitiyor.