Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

self bunu yazdı:
    -----------------------------

bu işin en güzel yolu alkol vs . varmı katılan arkdaşlar ::):):):) ne utangaclık kalır ne çekingenlih yanlışmıyım ağalar

Hertürlü haklısın sarhoşken dolmuşta 2 kız ayarlamıştım hiç unutmam :DD

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Aklıma geldi yazayım dedim arkadaşlar...

Yavaş yavaş problemimi gideriyorum heralde...

Telefon rehberimde kızların sayısı çoğaldı. mesajlaştığım kızların sayısı çoğaldı. hatta bazılarıyla mustehcen seyler bile konuşabiliyorum (önceden mrb naber derken bile bi utangaclık olurdu telefonda bile bi kıza karşı)

mesela yolda uzaktan tanıdığım bi kızı görsem slm verir gecerdim bazı zamanlar görmemezlikten gelirdim şimdi, yolda görsem durduruyorum tanımasa bile beni sohbet konusu buluyorum  telefon numarası alıyorum...

mesela hiç bi kıza ilk tanıştığın gün buluşma teklif etmezdim edemezdim şimdi her hafta bi kaç gün kızlarla buluşuyoruz geziyoruz mesela bugün yeni bi kızla tanıştım facebook üzerinden biyografimi beğenmiş feysten mesaj felan yolladı tanıştık telefonunu aldım fake olup olmadığını ölçmek için telefonda yarım saat konuştuk ve en kısa zamanda yüz yüze görüşme sözü aldım...

İnanın bunlar herkesin yaptığı günlük hayatta normal şeyler ama

BİZ UTANGACLAR için yapılması çok zor birsey... önceden bi kızla bırakın konusmayı bulusmayı göz göze geldiğimd ne yapacağımı şaşırırdım...

Pki bu utangaclık meslesini nasıl hallettim onuda anlatayım...

konuyu açtığımın ertesi hafta yolda bı kız gördüm beğendim. parka gittiler oturdular arkadası vardı yanında bnmde arkadasım vardı... işte takip flan ettik kuyruk sallamasalar gitmezdik tabi..

sonra ben yine mal mal utanarak karsılarındayım arkadasla oturuyoruz... arkadas tam ben bi gidiyim bakalım ne ayaak bunlar dedi kalkarken dur lan dedim. tbt deki müridlerin yazdıkları aklıma geldi bugün burda o kıza teklif etmezsem bu iş hallolmaz dedim. gittim kızın yanına mrb mrb kusur abakmayın rahatsız ediyorum ama ben sizi gördüm beğendim acaba biraz konuşmamız mümkünmü dedim... kızda ya bilemiyorum felan dedi.. lütfen şimdi olmasa bile numaranızı verin arayayım aksam konuşalım dedim. sen numaranı ver ben düşünüyüm ararım belki felan dedi. bende kesin ara bekliyorum felan dedim... Tabi kız aramadı bendede malum tip çok iyi değil biraz kayıklık var ama cesaret geldi bi kere içime.... kızı bi kaç gün bekledim umudu kestim gittim eski okul arkadaslarımdan birini numarasını buldum. ya hiç görüşmüyoz bulusalım felan dedim kabul etti onla bulustuk sonra baska kızlar derken bi baktım erkeklerden çok kızlarla muhabbet eder olmuşum... yarın bi görüşmem var kızın biriyle sinemaya felan gidecez...

Yani bnm gibi utangac olanlara tavsiyem ilk adımı atın devamı kendiliğinden geliyor. ben o gün orda kıza teklif etmesem numarasını istemesem bu utangaclık cesaretsizlik sürüp gidecekti. aklıma müridlerin yazısı geldi içime sanki biri girdi kaldırdı götürdü kızın yanına :)  ilk adımı atınca kendine güvenin geliyor o kabul etmese bile baskalarına gidebiliosun...

Sevgilerimi sunarım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

konusmaya ihtiyac duymuyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

aynen aga o nolcak :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Telefon rehberimde kızların sayısı çoğaldı. mesajlaştığım kızların sayısı çoğaldı. hatta bazılarıyla mustehcen seyler bile konuşabiliyorum (önceden mrb naber derken bile bi utangaclık olurdu telefonda bile bi kıza karşı)

Alemsin deniz =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

parmaklar yetiyor ona :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

okadar yakışıklıyım ki kızlar kapımda sıra aq

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

ciddiye alma hacı bende öyleydim  geçiyo gidiyo hobaa.. :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

Helyum bunu yazdı:

etrafımda o kadar aklı yarım adam varki onlarla konusa konusa beynim aktı gitti zaten. ve kadınlar...

bi erkegi vezir ettiginden cok rezil ettigini gormusumdur.

yasasın youjizz xvideos kardesligi...

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

Alemsin deniz =)

öyle ama :) anlatıyolar bende dinliyorum bilgi veriyorum hoşlarına gidiyor :)) bu zamana kadar hakkaten malmışım utanma konusunda ne varda utanıyon amk onca senem boşa gitti :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 26418 Toplam Mesaj: 154