Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
dükkana kız geldğinde vs demişsin hocam evvela onlarında insan evladı olduklarını unutma..
normal davranmamanın sebebi belkide "kızların yanında daha güzel daha hoş durmalıyım" diye bi düşünceye sahip olmadır derinelrde bi yerlerde..
öyle birşey olmadığını kabul et bi önce.. bırak onlarıns esi kısılsıns eni görünce :) -
Para para para.Gerisi yalan dolan.Yok kendine güvenmiş yok bilmemneymiş.Çok çok muzazzam süper sonik bir tipin yoksa paralı olmaktan başka bir alternatifin yok.Yoksa paso eşşek s.kersin.Ve bir kızla kanka manka ayağını geçin beyler.O karşı cinsten arkadaşlık muhabbeti sadece anadolu rock şarkılarında olur.Eşşek meşşek farketmez her tülü götürürüm diyorsan.Bildiğin hayvan olucaksın.Kadın evcivleştirmek ister,annelik iç güdüleri vs.Serseri olucan iplemeyecen,gerlisen ekime gelmezsen sikeme diyecen.Aşık değil köpek edersin.He diyorsan ki güzel kızlar için para önemli değil sen yalan söylüyorsun kardeşim,gidersin sıradan bir üniversiteye izlersin,senin benim gibi beş parasız adamlar birbirinden akbil dilenirken karşı yolda adam çekicek audiyi amele pazarından ırgat toprlar gibi dolduracak arabayı karıyla kızla çekip gedecek.Sana banada beledeyie otobüsünde yarım saat ayaklta dikelmek kalıcak.
-
kaybetcek neyim var diyerek düşün konuş işte ben öyle yapardım
-
konuşma gitsin hoja. çokmu lazım bunlar :D
-
hocam yapılcak şey basit ama bunu sen yapamazsn ;) sen bana yakın arkadaşlarının msn adreslerini pm at olayı çözümleyelim berabercene olur mu ?
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
Para para para.Gerisi yalan dolan.Yok kendine güvenmiş yok bilmemneymiş.Çok çok muzazzam süper sonik bir tipin yoksa paralı olmaktan başka bir alternatifin yok.Yoksa paso eşşek s.kersin.Ve bir kızla kanka manka ayağını geçin beyler.O karşı cinsten arkadaşlık muhabbeti sadece anadolu rock şarkılarında olur.Eşşek meşşek farketmez her tülü götürürüm diyorsan.Bildiğin hayvan olucaksın.Kadın evcivleştirmek ister,annelik iç güdüleri vs.Serseri olucan iplemeyecen,gerlisen ekime gelmezsen sikeme diyecen.Aşık değil köpek edersin.He diyorsan ki güzel kızlar için para önemli değil sen yalan söylüyorsun kardeşim,gidersin sıradan bir üniversiteye izlersin,senin benim gibi beş parasız adamlar birbirinden akbil dilenirken karşı yolda adam çekicek audiyi amele pazarından ırgat toprlar gibi dolduracak arabayı karıyla kızla çekip gedecek.Sana banada beledeyie otobüsünde yarım saat ayaklta dikelmek kalıcak.
-----------------------------:D:D +99999999999999999999999999999999
-
hocam pm attım. uygula derim.
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------Para para para.Gerisi yalan dolan.Yok kendine güvenmiş yok bilmemneymiş.Çok çok muzazzam süper sonik bir tipin yoksa paralı olmaktan başka bir alternatifin yok.Yoksa paso eşşek s.kersin.Ve bir kızla kanka manka ayağını geçin beyler.O karşı cinsten arkadaşlık muhabbeti sadece anadolu rock şarkılarında olur.Eşşek meşşek farketmez her tülü götürürüm diyorsan.Bildiğin hayvan olucaksın.Kadın evcivleştirmek ister,annelik iç güdüleri vs.Serseri olucan iplemeyecen,gerlisen ekime gelmezsen sikeme diyecen.Aşık değil köpek edersin.He diyorsan ki güzel kızlar için para önemli değil sen yalan söylüyorsun kardeşim,gidersin sıradan bir üniversiteye izlersin,senin benim gibi beş parasız adamlar birbirinden akbil dilenirken karşı yolda adam çekicek audiyi amele pazarından ırgat toprlar gibi dolduracak arabayı karıyla kızla çekip gedecek.Sana banada beledeyie otobüsünde yarım saat ayaklta dikelmek kalıcak.
-----------------------------benim bi bayan arkadaş var samimiyiz baya benden bi kaç yaşta büyük bi ara muhabbet koyulaştı bunu bi sıkıştırdım bu konuda Evet diyor parayı seviyoruz.kendimizi güçlü hissediyoruz..biz doyumsuzuz diyo tabi hepsi öyle diye bişey yok demek durumundayım. 4 tane bile versen alırım diyo..neyi dedim boşver dedi..o araa telefon çaldı konu değişti şimdi aklıma geldi.
kanka asıl sana gelince işte seni kızlarla çok rahat iletişim kurduracak teknik
youtub açıyorsun birbirine ana avrat küfredip ağzını burnunu kan revan eden birbirini yumruklayan kızları günlük bi kaç dk izle sora kızın yanına gelince onları aklına getir..
-
sosyal olarak kız arkadaş edinmek sana hiç bişey katmaz ki kızların muhabbetleri sarmıyo çoğu kız futboldan siyasetten arabalardan falan anlamaz o yüzden konuşacak pek fazla bişey yoktur.bi sevgili edin ilk bi kaç buluşmada utanırsın sonra açılırsın emin ol .zamanla muhabbeler iyice derinleşir anladın sen onu :)
-
Cia bunu yazdı:
yarın ilk gördüğün kızla konuşmazsan bu iş devam eder gider