Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

hocam kızları sadece bi am olarak düşünmekten vazgeç düzelecektir emin ol.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kızları sadece bi am olarak düşünmekten vazgeç düzelecektir emin ol.

hiç öyle düşünmedim ki zaten. normal arkadas istiyorum ama olmuyor. cinsellik hiç aklıma gelmiyor ama utangaclık gitmiyor bi türlü.. :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

tamamen özgüven eksikliği bence.Ben aştım o sorunu .üzerine gidip aşarım ama dedim ama ilk adımdan sonra üzerine gideceğim bi sorun bile kalmadı ..

Şimdi telefonumu alsam yarın istiklalde buluşacağım çok samimi kız ark'larım var.kelasıl verkelam :D

üzerine gitmeyi dene bi kızla konuş konuşurken dilin tutulursa ya ben kızlarla konuşurken niye mala bağlıyorum falan de gül geç :D emin ol çok sorun olan şeyler değil bunlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

koyu ver demekle olmuyorki.adam şimdi bir şey yapmassa 30 yaşındami yapacak.

Abicim kız geldimi sakin ol önce kıza değil kendini toparla normal konuş o sordu sen cevabladın,sen sordun o cevablardı.Sen ne kadar kızı yüzüne bakrsan kız kendisi utanır o kendisi heyacanlanır,sakin ol önce.Hem yarın biri gün karşına kendini bilmeyen kız çıkar laf söyler o zaman iyice açılırsın.Her  halde şimdiye kadar öyle birisi çıkmadı.ciddi ilişki şimdilik düşünme.öylesine kızlar senin alışdırır konuşmaya.sebest ol.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bendede var bu tavsiye ise iletişme geçiceğin kız sana en fazla sie git der buda kafaya takılmıycak kadar küçük ve önemsiz bir noktadır başarıya giden yolda :) ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

bu konularda uzman bir piç arkadaş bulucaksın..ona takılacaksın..kendi kendine birşey beceremessin..Mutlaka çevresi olan birine takıll.hooopp bakmıssn boynuz kulağı geçmiş..

yorgun senarist .]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

sanki karşındaki kızı kırk yıldır tanıyormuşsun gibi düşün konuş gitsin..

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ortaokulda bende sizin gibiydim sonra 6. sınıfta samimi bir kız arkadaş edindim. 7 sınıfta sevgili gibi birşey olduk sonlara kız tamamen bana aitti kendini adeta bana verdi diyim ve daha açık ytazmayayım banlanmak istemiyorum. 8 sınıfta işler iyice gelişti. Bu kızın bana büyük faydası oldu o yaşlarda özgüvenimi arttırdı lisede çok rahat ettim. ortaokuldakş bu kız gibi çok fazla kız ile münasebet kurdum lisede.

Demek istediğim şudur ki iş küçüklükte bitiyor sorunun orada.....

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kimseyle çıkma etme derdin olmasın kız ortamını biraz arttırmaya çalış güvenilir espirili bir tavrın olsun istenilen çocuk olmayı bil.. en önemlisi rahatlık olsun boşuna kasma kendini.. daha sonraları arkadas cevrenden bi kızla daha cok vakit gecirmeye onla daha cok konusmak istediğini anladıgın an ona teklif et olsun bitsin zor şeyler değil bunlar yapabilirsin ;)

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

yarın ilk gördüğün kızla konuşmazsan bu iş devam eder gider

adam son noktayı koymuş bencede kendine güvenin gelmesi için bi yerden başlamalısın öle beklersen eğer ömür boyu beklersin...

Toplam Hit: 26415 Toplam Mesaj: 154