Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hoşlandıgınız kızın yanında stres yapmanızın nedeni, ona güzel görünmeye çalışma çabasıdır.

alın duşunuzu, giyin daha onceden belirlediğiniz kıyafetlerinizi, cebinize gerekenden biraz daha fazla para koyun (ki güven verir:) ayrıca arada sus pus kalmamak için konuşacagınız konuları belirleyin bi plan yapın. (kızın ilgi alanına göre burç, sinema, dizi, müzik {bi ihtimal siyaset, spor} filan) artık buluşmaya hazırsınız.

süpersiniz işte. artık rahat olun kızın yanında :F

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

hoşlandıgınız kızın yanında stres yapmanızın nedeni, ona güzel görünmeye çalışma çabasıdır.

aynen böyle oluyor olay.

rahat olacaksın, sanki kankanla buluşmaya gidiyor gibi, mahalle arkadaşınla konuşuyor gibi davranacaksın. en doğal halin o zaman olur. kalkıp kızın yanında küfret demiyorum ama rahat ol, ne bileyim geğir olm kızın yanında. ne var ki? o geğirmiyo mu hiç? sıçmıyo mu? kızlar osurmuyo mu lan? ee?

rahat olucan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

lan az önce reddedildim :) kız acık sözlülüğün için saol dedi sstu... vay amk... drmak yok yola devam yarın operasyondayız anlaşılan yine :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

valla şuan kafam hafiften iyi şuanda karışıma cıksın kızlar  gider ççıkma teklifi ederim aq ayıkken gelmesinler karsıma

ayıkken kızlarla konusmak iciin ne yapmak gerek aq(aq yuzumde mal bir gülümseme var neden bilmiyorum ama var)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

lan az önce reddedildim :) kız acık sözlülüğün için saol dedi sstu... vay amk... drmak yok yola devam yarın operasyondayız anlaşılan yine :)

aynı arkadaş çevresinde olan kızlarında hepsine teklif etme sakın

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kızların %80i apacilerden hoşlanır saçı başı acayip yapmak lazım bi kafeye gidince 50 lira hesap vermek lazım

pek nadir görüyorum normal bi çocuğun yanında manita

ilk şart saçı dikmek enseyi uzatmak converse giymek dar pantolon ve tişört giymek acayip bileklik ve tasmaları unutmamak lazım

gerisi şans işi eğer bulursan kendin gibi biri zaten otomatik oluyor ve uzun yıllar sürüyor

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:

kızların %80i apacilerden hoşlanır saçı başı acayip yapmak lazım bi kafeye gidince 50 lira hesap vermek lazım

pek nadir görüyorum normal bi çocuğun yanında manita

ilk şart saçı dikmek enseyi uzatmak converse giymek dar pantolon ve tişört giymek acayip bileklik ve tasmaları unutmamak lazım

gerisi şans işi eğer bulursan kendin gibi biri zaten otomatik oluyor ve uzun yıllar sürüyor

bu tariflerde anca hayvanat bahçesinden buluruz :D yok hocam insan ol insanın tekiyle anlaşır görüşürsün yeri gelince. saçma sapan keyfi bi ilişki için böyle cins tipelre girmeye gerek yok bence.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Arkadaş var bi tane adam kız arkadaşı yapamıyo bi türlü. Adamın eli silindir şeklinde kaldı 31 çekmekten :D Kemikleri kaynadı o biçimde..

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    boşver hocam beni dinle zamanı gelince olur elbet. aksi takdirde iş büyürse istemediğin biriyle birlikte olmaya devam etmek mecburiyetinde kalırsın vs vs. daha mutsuz olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

:)

dün saat 10.00 dan ~17.30 a kadar beraberdik yaklaşık 7buçuk saat

bi ton yere gittik

durmayın, cıkın gezin gezdirin hocalar :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 27803 Toplam Mesaj: 154