Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
hoşlandıgınız kızın yanında stres yapmanızın nedeni, ona güzel görünmeye çalışma çabasıdır.
alın duşunuzu, giyin daha onceden belirlediğiniz kıyafetlerinizi, cebinize gerekenden biraz daha fazla para koyun (ki güven verir:) ayrıca arada sus pus kalmamak için konuşacagınız konuları belirleyin bi plan yapın. (kızın ilgi alanına göre burç, sinema, dizi, müzik {bi ihtimal siyaset, spor} filan) artık buluşmaya hazırsınız.
süpersiniz işte. artık rahat olun kızın yanında :F
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
hoşlandıgınız kızın yanında stres yapmanızın nedeni, ona güzel görünmeye çalışma çabasıdır.
aynen böyle oluyor olay.
rahat olacaksın, sanki kankanla buluşmaya gidiyor gibi, mahalle arkadaşınla konuşuyor gibi davranacaksın. en doğal halin o zaman olur. kalkıp kızın yanında küfret demiyorum ama rahat ol, ne bileyim geğir olm kızın yanında. ne var ki? o geğirmiyo mu hiç? sıçmıyo mu? kızlar osurmuyo mu lan? ee?
rahat olucan.
-
lan az önce reddedildim :) kız acık sözlülüğün için saol dedi sstu... vay amk... drmak yok yola devam yarın operasyondayız anlaşılan yine :)
-
valla şuan kafam hafiften iyi şuanda karışıma cıksın kızlar gider ççıkma teklifi ederim aq ayıkken gelmesinler karsıma
ayıkken kızlarla konusmak iciin ne yapmak gerek aq(aq yuzumde mal bir gülümseme var neden bilmiyorum ama var)
-
Silent_King bunu yazdı:
lan az önce reddedildim :) kız acık sözlülüğün için saol dedi sstu... vay amk... drmak yok yola devam yarın operasyondayız anlaşılan yine :)
-----------------------------aynı arkadaş çevresinde olan kızlarında hepsine teklif etme sakın
-
kızların %80i apacilerden hoşlanır saçı başı acayip yapmak lazım bi kafeye gidince 50 lira hesap vermek lazım
pek nadir görüyorum normal bi çocuğun yanında manita
ilk şart saçı dikmek enseyi uzatmak converse giymek dar pantolon ve tişört giymek acayip bileklik ve tasmaları unutmamak lazım
gerisi şans işi eğer bulursan kendin gibi biri zaten otomatik oluyor ve uzun yıllar sürüyor
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------kızların %80i apacilerden hoşlanır saçı başı acayip yapmak lazım bi kafeye gidince 50 lira hesap vermek lazım
pek nadir görüyorum normal bi çocuğun yanında manita
ilk şart saçı dikmek enseyi uzatmak converse giymek dar pantolon ve tişört giymek acayip bileklik ve tasmaları unutmamak lazım
gerisi şans işi eğer bulursan kendin gibi biri zaten otomatik oluyor ve uzun yıllar sürüyor
bu tariflerde anca hayvanat bahçesinden buluruz :D yok hocam insan ol insanın tekiyle anlaşır görüşürsün yeri gelince. saçma sapan keyfi bi ilişki için böyle cins tipelre girmeye gerek yok bence. -
Arkadaş var bi tane adam kız arkadaşı yapamıyo bi türlü. Adamın eli silindir şeklinde kaldı 31 çekmekten :D Kemikleri kaynadı o biçimde..
-
boşver hocam beni dinle zamanı gelince olur elbet. aksi takdirde iş büyürse istemediğin biriyle birlikte olmaya devam etmek mecburiyetinde kalırsın vs vs. daha mutsuz olursun.
-
:)
dün saat 10.00 dan ~17.30 a kadar beraberdik yaklaşık 7buçuk saat
bi ton yere gittik
durmayın, cıkın gezin gezdirin hocalar :P