Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
bu işin en güzel yolu alkol vs . varmı katılan arkdaşlar ::):):):) ne utangaclık kalır ne çekingenlih yanlışmıyım ağalar
-
Senin Balıkesir'e gitmen gerekiyor.
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------Para para para.Gerisi yalan dolan.Yok kendine güvenmiş yok bilmemneymiş.Çok çok muzazzam süper sonik bir tipin yoksa paralı olmaktan başka bir alternatifin yok.Yoksa paso eşşek s.kersin.Ve bir kızla kanka manka ayağını geçin beyler.O karşı cinsten arkadaşlık muhabbeti sadece anadolu rock şarkılarında olur.Eşşek meşşek farketmez her tülü götürürüm diyorsan.Bildiğin hayvan olucaksın.Kadın evcivleştirmek ister,annelik iç güdüleri vs.Serseri olucan iplemeyecen,gerlisen ekime gelmezsen sikeme diyecen.Aşık değil köpek edersin.He diyorsan ki güzel kızlar için para önemli değil sen yalan söylüyorsun kardeşim,gidersin sıradan bir üniversiteye izlersin,senin benim gibi beş parasız adamlar birbirinden akbil dilenirken karşı yolda adam çekicek audiyi amele pazarından ırgat toprlar gibi dolduracak arabayı karıyla kızla çekip gedecek.Sana banada beledeyie otobüsünde yarım saat ayaklta dikelmek kalıcak.
-----------------------------
hocam sevgilin yok dimi senin -
manıta yaprken biraz yavasaklıkgın kımseye zararı olmaz :D yavsak olucaksın ama cok degıl gerısı gelırr zaten ben bı yavsaklık yaptım 2 senıdr aynı hatun :P
-
ToR5 bunu yazdı:
Senin Balıkesir'e gitmen gerekiyor.
-----------------------------orda 3 sene geçirmiş biri olarak neden olduğunu anlamadm ama güzeldir yinedE :)
5K dan bahsediyosan doğru :d
@Silent_King dostum takmicaksın rahat olucaksın ağzından hangi kelimeler, cümleler çıkmaya zorluyosa, onlar zorlamadan sen açıcaksın yolu.
buraya yazdığın gibi konuş onlarla ve hatta ilk gördüğün kızla konuşurken durumunu, bu konuyu anlat, o sana yardımcı olacaktır.
ilk gördüğün derken komşun olabilir, kuzenin olabilir, varsa kız kardeşin olabilir, hatta ona durumu anlatıp alıştırmada yapabilirsin.
ve bi kızla konuşurken sana ne kadar salakça gelen espri varsa çekinmeden yap, en bayat espride olsa yap sonunda kıvırrsın dil çıkararak, fln filn diyp gülümseyerek :) emin ol kızlar karşısnda gülen biri olmasını istiyolar ve kendilerini güldüren birisi.
en sonunda tavladığın bi kız olduğunda, ona çok ilgi göster alıştır ilgiye, sonra ilgini kısıtlamaya başla kız biraz üstüne gelecektir. gerektiğinde ayrılmaktan sakın korkma, tekrar barışırsınız bunuda o isteyecektir.
-
kızlar varken bağıra bağıra gül ilk aşamadır bu insanı rahatlatır gülmek
-
Silent_King bunu yazdı:
Arkadaslar her ne kadar yorumlarımda fırlama gibi gözüksemde aslençok utangac birisiyim. sessizim. hatta çoğu zaman adamlar beni saf zannediyor işin sonunda kavga çıkıyor saf olmadığımı kanıtlamak için illa karsımdakini pataklamam gerekiyor :)) neyse ama bende ne abimde nede kardesimde olan bişi var. çocukkende sessizmişim hiç yaramazlık yapmazmışım felan filan. Büyüdükçe sessizliğim açıldı çok konuşur oldum ama utangaclık gecmedi. Ne zaman bi kızın bulunduğu ortama girsem normal davranamıyorum. hemen utangaclık devreye giriyor kızlarla göz göze gelemiyorum. uzun sohbetler edemiyorum. daha çok onlar soruyor ben cevaplıyorum ve sohbet bitiyor. ama erkeklerin bulunduğu ortamda gırgır şamata tavan yapıyor. kimse tutamıyor beni :))
Kızlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum. Mesela şimdi bi telefon acıp hadi yarın pikniğe gidiyoruz yada yarın sinemaya gidek diyeceğim normal bir kız arkadasım yok. sevgili anlamında zaten konum var aşk bölümünde tüm çöküğüm. tipime bakacak olursak hani çok yakışıklı değilim ama elime yüzüme bakılmayacak gibide değil. hasılı verkelam sevgiliyi bırak normal bi kız arkadas bile edinemiyorum. çeşitli ortamlarda herhangi bi kızla karsılassam utanıyorum konusmaya...
Dükkana bi kız müşteri gelse ürünlerin fiyatını unutuyorum dilim tutuluyo sesim kısılıyo. özellikle ses kısılması çok pis oluyo bi kızla konuşurken...
Şöyle etrfıma bakıyorum tipi kayık yüzüne bakılmayacak serseri tipli elemanların dolu kız arkadasları var. ben kızlarla samimi olamıyorum. sizce bu nedendir. ?.
oysaki efendi, temiz, ahlaklı biriyim. azımdan küfür nadiren çıkar bakmayın forumda yazdığıma günlük hayatta çok az küfür ederim
nasıl yakınlaşabilirim nasıl samimiyet kurabilirim ? uzun yıllardan beri çekiyorum bu sıkıntıyı...
-----------------------------social anxiety disorder başka deyişle sosyal anksiyete bozukluğu en basit ifadeyle karşı cinse sosyal fobi. Söyledigin ayrıntılarda da belirtiler var. Neyse aşırı önemseyecek birşey yok fakat olay yaşamını yönlendirmeye, istedigin halde yapamamaya yönlendiriyorsa 1 gün bekleme git bi doktora görün. 2-3 ay aurorix ya da paxil kullanırsın hicbirşey kalmaz. Ne kadar erken o kadar iyi pişman olmazsın :) Ha bu arada psikolog değil psikiatris'e görün aynen anlat hatta buraya yazamadıklarını da.
-
arkadaşlar bende de birazcık var bu dertten normalde küfür etmem ama karıkız muhabbeti yaparım en derinlemesine. Neyse kızları hep leydi prenses gibi görürüm ve ne biliyim yanlarında oldukca kibar olmaya çalışırım (zaten kibarımdır ama bu anlarda dahada artıyo ) nezaket kurallarından anlayan kızlar beni övüyorlar kaba kızlarda lan oğlum raat ol diyorlar anlamadım bu kizlara nasıl yaklaşacağımı bi arkadaşım kızların yanında o kadar rahatki ''bok'' kelimesini fazlasıyla kullanabiliyor ve onlarda bişi demiyor ulan ben desem cümle içinde kullansam kendimi atom bombasının mucidi gibi hissederim
siyasetten hoşlanırım futbol ve arabalar fazla dikkatimi çekmez ama son 6 aydır futbolla ilgilenmeye başladım....
-
Sarper bunu yazdı:
abi boşver manitayı zengin olmaya bak... başıma gelen olayı anlatıyım; bildiğin apaçi fakir tipsiz birisine tercih edildim sokakta görsen bu tip ne lan diyip döversin o derece saçların önü yatık arkası jöleyle kalkmış gömlek alttan 2 3 düğme ilikli cebidnen 10 tl çıkmaz böyle birine tercih edildim gururum kırıldı tecvüze uğrasam bu kadar olmazdı... en iyisi boşver erkekler kızlardan daha iyi zaten senin istediğin noktaya da gelmez en iyisi hiç bulaşmamak
-----------------------------olum sana acımadım lan güldüm hatta ahahaha iyi olmus :D:D:D:D
fakir peach seni qweqweqwe apaçiye tercih etmişse kız seni demekki sende bi sorun var :D
-
Lostok bunu yazdı:
arkadaşlar bende de birazcık var bu dertten normalde küfür etmem ama karıkız muhabbeti yaparım en derinlemesine. Neyse kızları hep leydi prenses gibi görürüm ve ne biliyim yanlarında oldukca kibar olmaya çalışırım (zaten kibarımdır ama bu anlarda dahada artıyo ) nezaket kurallarından anlayan kızlar beni övüyorlar kaba kızlarda lan oğlum raat ol diyorlar anlamadım bu kizlara nasıl yaklaşacağımı bi arkadaşım kızların yanında o kadar rahatki ''bok'' kelimesini fazlasıyla kullanabiliyor ve onlarda bişi demiyor ulan ben desem cümle içinde kullansam kendimi atom bombasının mucidi gibi hissederim
siyasetten hoşlanırım futbol ve arabalar fazla dikkatimi çekmez ama son 6 aydır futbolla ilgilenmeye başladım....
-----------------------------hocam herşeyin bi zamanı var. ne sürekli kibar ol ne sürekli küfür et. ayarını tutturdun mu en güzeli :)