Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)
-
çizgi kafam güzel konuyu unutmayayım sabah döncem buraya
-
abi boşver manitayı zengin olmaya bak... başıma gelen olayı anlatıyım; bildiğin apaçi fakir tipsiz birisine tercih edildim sokakta görsen bu tip ne lan diyip döversin o derece saçların önü yatık arkası jöleyle kalkmış gömlek alttan 2 3 düğme ilikli cebidnen 10 tl çıkmaz böyle birine tercih edildim gururum kırıldı tecvüze uğrasam bu kadar olmazdı... en iyisi boşver erkekler kızlardan daha iyi zaten senin istediğin noktaya da gelmez en iyisi hiç bulaşmamak
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
bu konularda uzman bir piç arkadaş bulucaksın..ona takılacaksın..kendi kendine birşey beceremessin..Mutlaka çevresi olan birine takıll.hooopp bakmıssn boynuz kulağı geçmiş..
-----------------------------aynen katılıyorum
-
1)Karşı cinste olsalar onlarda insan ve senin gibi duygulara sahipler
2)Nasıl annenin teyzenin ablanın yanında rahat olabiliyosan herhangi bir kızın karşısındada rahat olabilirsin (cesaret)
3)Gülümsemek yada sempatik olmak çok önemlidir. İlk bakış her zaman önemlidir.
4)İlgilerini çekicek konulardan konuşmalısın burçlar sinema vs. artık orasını bulursun muhabbet ederken
5)Çok fazla soru sor. Sürekli dilinde ''neden'' kelimesi bulunsun. Sonrasında muhabbeti kurduğunda önerilmez :)
6)Kaybediceğin hiç bişey yok. En fazla 1 kızı kaybetmiş olursun. Çık etrafına bak konuşamadığın kızlar gibi ne kızlar var etrafında.
7)Unutmaki cesaretini toplayıp konuşmadığın sürece sürekli kaybediyosun.
8)Kızlar çok basitttir. Muhabbetleri kurmaya başla anlayacaksın zaten. Hatta bu konuya bakıp gülebilirsin neden bunlardan utanıp konuşamıyomuşum diye .
Bol şans.
-
kiz dogmak varmis 1: manita ayarlicam derdide yok
-
ortak aynı sorun bendede var , bu yıl yine biraz açıldım . Bide bu yazdıklarının daha kötüsü hiç tanımadığın insanların gelip fotoğrafını çektiği , adına besteler yapıldığı , her geçen kızın büyük - küçük farketmiyo dönüp baktığı bi insanken utangaçlık olması :D
-
bigpower bunu yazdı:
ortak aynı sorun bendede var , bu yıl yine biraz açıldım . Bide bu yazdıklarının daha kötüsü hiç tanımadığın insanların gelip fotoğrafını çektiği , adına besteler yapıldığı , her geçen kızın büyük - küçük farketmiyo dönüp baktığı bi insanken utangaçlık olması :D
-----------------------------.
fazla açılma bogulursun furkancm :D -
bu tamamen kendine güven eksikliğinden kaynaklanan bir sorun.kim olursa olsun karşısındakini kendisinden herhangi bir bakımdan daha iyi kabul ederse o insan karşısındaki canlı karşısında hata yapmamak o insanın gözünde küçük görülmemek,kendine güven eksikliğinden dolayı kendisinde var oldugunu sandıgı eksiklikleri,ayıpları vs ortaya çıkarmamak için hatat yapmamak için tedirgin olur ve kendini kasar.benim sana tek tavsiyem dostum, kızları insanüstü bir canlı olarak görme sorunun hallolur
-
fastottoman bunu yazdı:
hocam kızları sadece bi am olarak düşünmekten vazgeç düzelecektir emin ol.
-----------------------------Adam Sevgili Yok Diyo konuşcak kız buLamıyom diyor.
Am diyon fındık Diyon :|
hocam Piç Bir Arkadaşın olması Lazım yoksa bir Cacık Yapamazsın Bunu söyliyim,
Tabir Bu ama Bildiğin Piç Olucak fırLama olucak Takılıcan onLa kızLarla muabbet ettikçe Daha İyi açılırsın.
-
s.et hoca.kızlarla iletişim kursan nolucak kurmasan nolucak :F kapı gibi sol elin var senin :F