Kızlarla İletişim Kuramama (Utangaçlık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

çizgi kafam güzel konuyu unutmayayım sabah döncem buraya

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

abi boşver manitayı zengin olmaya bak... başıma gelen olayı anlatıyım; bildiğin apaçi fakir tipsiz birisine tercih edildim sokakta görsen bu tip ne lan diyip döversin o derece saçların önü yatık arkası jöleyle kalkmış gömlek alttan 2 3 düğme ilikli cebidnen 10 tl çıkmaz böyle birine tercih edildim gururum kırıldı tecvüze uğrasam bu kadar olmazdı... en iyisi boşver erkekler kızlardan daha iyi zaten senin istediğin noktaya da gelmez en iyisi hiç bulaşmamak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:
    -----------------------------

bu konularda uzman bir piç arkadaş bulucaksın..ona takılacaksın..kendi kendine birşey beceremessin..Mutlaka çevresi olan birine takıll.hooopp bakmıssn boynuz kulağı geçmiş..

aynen katılıyorum

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

1)Karşı cinste olsalar onlarda insan ve senin gibi duygulara sahipler

2)Nasıl annenin teyzenin ablanın yanında rahat olabiliyosan herhangi bir kızın karşısındada rahat olabilirsin (cesaret)

3)Gülümsemek yada sempatik olmak çok önemlidir. İlk bakış her zaman önemlidir.

4)İlgilerini çekicek konulardan konuşmalısın burçlar sinema vs. artık orasını bulursun muhabbet ederken

5)Çok fazla soru sor. Sürekli dilinde ''neden'' kelimesi bulunsun. Sonrasında muhabbeti kurduğunda önerilmez :)

6)Kaybediceğin hiç bişey yok. En fazla 1 kızı kaybetmiş olursun. Çık etrafına bak konuşamadığın kızlar gibi ne kızlar var etrafında.

7)Unutmaki cesaretini toplayıp konuşmadığın sürece sürekli kaybediyosun.

8)Kızlar çok basitttir. Muhabbetleri kurmaya başla anlayacaksın zaten. Hatta bu konuya bakıp gülebilirsin neden bunlardan utanıp konuşamıyomuşum diye .

Bol şans.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jplusplus
    Jplusplus's avatar
    Erkek

kiz dogmak varmis 1: manita ayarlicam derdide yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

ortak aynı sorun bendede var , bu yıl yine biraz açıldım . Bide bu yazdıklarının daha kötüsü hiç tanımadığın insanların gelip fotoğrafını çektiği , adına besteler yapıldığı , her geçen kızın büyük -  küçük  farketmiyo dönüp baktığı bi insanken utangaçlık olması :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

ortak aynı sorun bendede var , bu yıl yine biraz açıldım . Bide bu yazdıklarının daha kötüsü hiç tanımadığın insanların gelip fotoğrafını çektiği , adına besteler yapıldığı , her geçen kızın büyük -  küçük  farketmiyo dönüp baktığı bi insanken utangaçlık olması :D

-----------------------------.

fazla açılma bogulursun furkancm :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

bu tamamen kendine güven eksikliğinden kaynaklanan bir sorun.kim olursa olsun karşısındakini kendisinden herhangi bir bakımdan daha iyi kabul ederse o insan karşısındaki canlı karşısında hata yapmamak o insanın gözünde küçük görülmemek,kendine güven eksikliğinden dolayı kendisinde var oldugunu sandıgı eksiklikleri,ayıpları vs ortaya çıkarmamak için hatat yapmamak için tedirgin olur ve kendini kasar.benim sana tek tavsiyem dostum, kızları insanüstü bir canlı olarak görme sorunun hallolur

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:

hocam kızları sadece bi am olarak düşünmekten vazgeç düzelecektir emin ol.

Adam Sevgili Yok Diyo konuşcak kız buLamıyom diyor.

Am diyon fındık Diyon :|

hocam Piç Bir Arkadaşın olması Lazım yoksa bir Cacık Yapamazsın Bunu söyliyim,

Tabir Bu ama Bildiğin Piç Olucak fırLama olucak Takılıcan onLa kızLarla muabbet ettikçe Daha İyi açılırsın.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

s.et hoca.kızlarla iletişim kursan nolucak kurmasan nolucak :F kapı gibi sol elin var senin :F

Toplam Hit: 26393 Toplam Mesaj: 154