KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı
-
tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------
devlet ona besleme gözüyle bakarsa hasiktir de anana atliyimda der!
-----------------------------besleme muhabbeti pankarttan sonra çıktı. sen belli ki kıbrısta hiç yaşamamışsın bir Türk olarak. Kendi memleketinde kendi vergilerinle beslenen adamların sana ikinci sınıf insan muamelesi yapılmamış sana hiç. Başbakan'ı sadece bu ülkenin başbakanı olarak severim, yani koltuğu yüzünden. Ama bu konuda kişisel görüşüne sonuna kadar katıldım. Şimdi 2 martta tekrar toplanacak burada ki Kıbrıs ve Kıbrıs yandaşları, sendikalar, partiler... Kıbrıslı bir öğrencinin bana söylediği: aklınız varsa o gün evden çıkmayın, siz görüceksiniz!
bu tavır karşısında ne söylenebilir? tamam hepsi aynı değil, hatta Türkiye'yi ülkesini bayrağını Atatürk'ü çoğu kimseden daha çok seven de var ama azınlık. Burada ki fiyatlar fahiş, hele ki öğrenci olduğun ve T.C. vatnadaşı olduğun bi gerçek ve biliniyorsa aynı ürünü iki katı fiyatına sana satacaklardır. Şimdi sana soruyorum, benim babamın verdiği para ile bana neden kafa tutsunlar? Ben her ay milyondolarlar aktardığım bir ülkenin içinde niye ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum? Besleme işte!
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------besleme muhabbeti pankarttan sonra çıktı. sen belli ki kıbrısta hiç yaşamamışsın bir Türk olarak. Kendi memleketinde kendi vergilerinle beslenen adamların sana ikinci sınıf insan muamelesi yapılmamış sana hiç. Başbakan'ı sadece bu ülkenin başbakanı olarak severim, yani koltuğu yüzünden. Ama bu konuda kişisel görüşüne sonuna kadar katıldım. Şimdi 2 martta tekrar toplanacak burada ki Kıbrıs ve Kıbrıs yandaşları, sendikalar, partiler... Kıbrıslı bir öğrencinin bana söylediği: aklınız varsa o gün evden çıkmayın, siz görüceksiniz!
bu tavır karşısında ne söylenebilir? tamam hepsi aynı değil, hatta Türkiye'yi ülkesini bayrağını Atatürk'ü çoğu kimseden daha çok seven de var ama azınlık. Burada ki fiyatlar fahiş, hele ki öğrenci olduğun ve T.C. vatnadaşı olduğun bi gerçek ve biliniyorsa aynı ürünü iki katı fiyatına sana satacaklardır. BALLI YA-LAN. o fiyat sadece Tcliyemi fahis??? Şimdi sana soruyorum, benim babamın verdiği para ile bana neden kafa tutsunlar? Ben her ay milyondolarlar aktardığım bir ülkenin içinde niye ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum? Besleme işte!
-----------------------------goZun yiyosa, besleMe o zaman! hadi bakalim. beslemede gorelim... kimi beslediniz yillarca bi farkina varinda bilinde konusun... o besledikleriniz kafaniza sicinca kibrislilarmi oldu suclu?
hahaha. beslediklerinizi ac birakmaya calistiniz kafaniza sictilar iste yediremiyorsunuz degilmi? ama yillardir yapmayin bu adi serefsizlere paralari yolluyorsunuz onlar yiyor diyenleri suclamaya calismayin. anca yuzumuzde bir tebessum olursunuz...
-
garga bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
bu tavır karşısında ne söylenebilir? tamam hepsi aynı değil, hatta Türkiye'yi ülkesini bayrağını Atatürk'ü çoğu kimseden daha çok seven de var ama azınlık. Burada ki fiyatlar fahiş, hele ki öğrenci olduğun ve T.C. vatnadaşı olduğun bi gerçek ve biliniyorsa aynı ürünü iki katı fiyatına sana satacaklardır. BALLI YA-LAN. o fiyat sadece Tcliyemi fahis??? Şimdi sana soruyorum, benim babamın verdiği para ile bana neden kafa tutsunlar? Ben her ay milyondolarlar aktardığım bir ülkenin içinde niye ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum? Besleme işte!
-----------------------------goZun yiyosa, besleMe o zaman! hadi bakalim. beslemede gorelim... kimi beslediniz yillarca bi farkina varinda bilinde konusun... o besledikleriniz kafaniza sicinca kibrislilarmi oldu suclu?
hahaha. beslediklerinizi ac birakmaya calistiniz kafaniza sictilar iste yediremiyorsunuz degilmi? ama yillardir yapmayin bu adi serefsizlere paralari yolluyorsunuz onlar yiyor diyenleri suclamaya calismayin. anca yuzumuzde bir tebessum olursunuz...
-----------------------------Türkiye girmeseydi şimdi baban rum du daha da artist artist konuşup ağızımı açtırma. daha destek olacağınıza sıkıyosa besleme felan yediğin ekmeğin içtiğin suyun hakkını ver köpek

Bunlar senin akraban Türkiye keyifindenmi girdi yok girmeseydi azınlık olsaydık köpeklik yapsaydık diyorsan o senin soysuzluğun
-
kaç senedir kıbrısa gider gelirim amcamlar halamlar eniştemler orada yaşıyor mağusa'da amk adamlar hayat pahalı diyorlar 2.5 lt kola 2.65 tl türkiyede 2.35 tl 30 kuruş eline verilen maaş ne 4 milyar muzun kilosu 70 kruş muz diyarı alanya'da 1 tl ee ne anladım neresi pahalı teknoloji mi pahalı herkes rum tarafından istediğini getiriyor türkiyenin yarı fiyatına adam telekominikasyonda memur 4.5 milyar maaş hemşire 4.5 milyar maaş orman müdürliğinde memur 3.750 milyar maaş okul öncesi eğitmen 3.5 milyar maaş domatesi biberi herşeyi normal bu kıbrıslılar kadar adi adamlar görmedim ulan 6 sene önce 2 günde bir tatlı su gelirdi şimdi her gün belli saatlerde tatlı su geliyor türkiye olmasa o salaklar bok gibi kalırlar.
şimdi oradaki memur ile türkiyedeki nin ne farkı var söyliyeyim onlar kandilden tut türkiyenin kurtuluşuna her özel günleri tatil mesailer 8 de başlar 17'de biter adam 3 gün işe gitmesin telekominikasyonda onun yerine imza atarlar gelmiş gibi gözükür amcam 3 gün izin aldı yengemi ankaraya ameliyat ettirmeye getirdi türkiyeye izin almasına rağmen işe gidip gelmiş gözüktü var mı böyle birşey? adam orman müdürlüğünde daire'de bir bok yaptıgı yok mesai saatinde lefkoşa'dan girneye kafasına göre keşif yapıyorum diyip geziyor.bizim ülkemizdeki adam ne yapıyor 2 gün gidince maaşım gidecek diye 3.5 atarken adam keşke 5 gün alsaydım diyor.
-
edit: ilk mesajimda yazdigim it oglu it ve hayvan oglu hayvan laflarini editledim. ban korkusu deil, sinirimden yazdim simdi sildim sevmem ana baba kufuru.
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye girmeseydi şimdi baban rum du daha da artist artist konuşup ağızımı açtırma. daha destek olacağınıza sıkıyosa besleme felan yediğin ekmeğin içtiğin suyun hakkını ver köpek

Bunlar senin akraban Türkiye keyifindenmi girdi yok girmeseydi azınlık olsaydık köpeklik yapsaydık diyorsan o senin soysuzluğun
-----------------------------kopek sensin lan. ac agzini acabildigin kadar lan it. bende senin o actigin agzina sicmasini bilirim merak etme.
benim babam 13 yasinda asker, dedem bafta koyde tmt gizli teskilatta savasmis butun omrunu oyle gecirmis. ama benim dedemin bana verdigi nasihatlari sen nerden bileceksin sen it.
ne babam ne annem ne ben ne abim devlet memuruyuz. dedemin bize verdigi tek nasihat bu kopeklere inanmayin bizi kandiriyorlardi. senin besledigin senin kopeklerin... simdi sana siktiri basan yine senin kopeklerin... adam ol ogrende gel.
ve bu kopekler dedileri kimdi biliyormusun? turkiyeden gelipde, kibrista cok bir bok yedigini sonra yine turkiyeye gidip anlatan itler. sadece para yediniz kibrista sende benim agzimi actirma soktugumla kalirsin.
gelip kurtardinda senmi kurtardin lan hayvanat? gelene kurtarana biz ellerimizi acip dua ettik her zaman. sehirliklere kac kisi gidiyor kibrista biliyormusunda konusuyorsun?
eroglu ne zaman gitmis, turkiyenin yolladigi yardim heyeti baskanlari orosbu evladi elciler ve onlardan dahada adi kopek albaylar ne zaman gitmisler sehitliklerin yerini biliyorlarmi acaba?
ben her bayram dedemden nenemden once onlari ziyaret ederim. ama bunlar ben, onlar ve allah arasinda.
geldiniz bizi kurtardiniz amenna. ama ondan sonra sadece o kokusmus pis girtlaginizi, doymayan it soyunuzu suluk gibi adayi somurmekten baska boka yaramadiniz...
2 kurusa anasini bile satan picler gelip milyonlarca kumarane actilar, kiz kardesine tecavuz etmeyi hak bilen hayvandan daha hayvan kurt kopekler gelip sokaktaki kizlara tecavuzler etti.
ben 1983te kapimi kilitlemiyordum haberin varmi?
siktirin gidin kendi memleketinizi kurtarin once bakalim... ESSEK gibi o para gelecek, cunku o para bana gelmiyor, senin duzenini koruyan senin kopeklerine geliyor, goTun yuyorsa yollama alper. yapma gundem ustasi tayyip sizi kandirsin, sende koyun gibi bak.
edit: bu mesajdaki laflardan dolayı alperden özür diledim bunu bilmenizde yarar var.
-
ayrica alperim essek yuku kadar boyuna, davar kadar agirligina guveniyorsanda de get benle bi daha muhattap olma o zaman ben rum piciyim tamami ?
-
opek sensin lan. ac agzini acabildigin kadar lan it. bende senin o actigin agzina sicmasini bilirim merak etme.
benim babam 13 yasinda asker, dedem bafta koyde tmt gizli teskilatta savasmis butun omrunu oyle gecirmis. ama benim dedemin bana verdigi nasihatlari sen nerden bileceksin it oglu it.
ne babam ne annem ne ben ne abim devlet memuruyuz. dedemin bize verdigi tek nasihat bu kopeklere inanmayin bizi kandiriyorlardi.
ve bu kopekler dedileri kimdi biliyormusun? turkiyeden gelipde, kibrista cok bir bok yedigini sonra yine turkiyeye gidip anlatan itler. sadece para yediniz kibrista sende benim agzimi actirma soktugumla kalirsin.
gelip kurtardinda senmi kurtardin lan hayvan oglu hayvan? gelene kurtarana biz ellerimizi acip dua ettik her zaman. sehirliklere kac kisi gidiyor kibrista biliyormusunda konusuyorsun?
eroglu ne zaman gitmis, turkiyenin yolladigi yardim heyeti baskanlari orosbu evladi elciler ve onlardan dahada adi kopek albaylar ne zaman gitmisler sehitliklerin yerini biliyorlarmi acaba?
ben her bayram dedemden nenemden once onlari ziyaret ederim. ama bunlar ben, onlar ve allah arasinda.
geldiniz bizi kurtardiniz amenna. ama ondan sonra sadece o kokusmus pis girtlaginizi, doymayan it soyunuzu suluk gibi adayi somurmekten baska boka yaramadiniz...
2 kurusa anasini bile satan picler gelip milyonlarca kumarane actilar, kiz kardesine tecavuz etmeyi hak bilen hayvandan daha hayvan kurt kopekler gelip sokaktaki kizlara tecavuzler etti.
siktirin gibin kendi memleketinizi kurtarin once bakalim...
-------------------------------------------------------------arkadaşın son dediği 1983 te kapımı kitlemiyorduma katılıyorum şehir o kadar bozuldu ki Bakın kürtlere bir şey demiyorum kattiyen ancak oraya gelen kürtler gerçekten bozdu kıbrsı. -
rapidhacker550 bunu yazdı:
opek sensin lan. ac agzini acabildigin kadar lan it. bende senin o actigin agzina sicmasini bilirim merak etme.
benim babam 13 yasinda asker, dedem bafta koyde tmt gizli teskilatta savasmis butun omrunu oyle gecirmis. ama benim dedemin bana verdigi nasihatlari sen nerden bileceksin it oglu it.
ne babam ne annem ne ben ne abim devlet memuruyuz. dedemin bize verdigi tek nasihat bu kopeklere inanmayin bizi kandiriyorlardi.
gelip kurtardinda senmi kurtardin lan hayvan oglu hayvan? gelene kurtarana biz ellerimizi acip dua ettik her zaman. sehirliklere kac kisi gidiyor kibrista biliyormusunda konusuyorsun?
siktirin gibin kendi memleketinizi kurtarin once bakalim...
-------------------------------------------------------------arkadaşın son dediği 1983 te kapımı kitlemiyorduma katılıyorum şehir o kadar bozuldu ki Bakın kürtlere bir şey demiyorum kattiyen ancak oraya gelen kürtler gerçekten bozdu kıbrsı.
-----------------------------su bizim kürtlerde neymıs a.q memleketın her tarafının a.q lar yetmedı kıbrısadamı gıtmısler ulan alayını kesıceksın ya
bana kımse karısmasın ben kendımı keserım :|
ayrıca küfürler havada ucusuyor konu bıraz sonra sılınır bı kac ban gelır hayırlı ısler
-
ve evet,
benim bildigim dunun "Turkiye"si bugunun "TC"sine donusecekseydi,
keske rumlar tum soyumu yok etseydide 1 tane turk kalmasaydi soktumunun adasinda.
benim gelirken alkislarla goz yaslariyla karsiladigim dunun "Turk"leri, bugunun somurucu pislik "Gaco" larina donusecekseydi,
keske 1 taneneniz gelmeseydide,
bugunleri gormeseydim.
var mi?
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------su bizim kürtlerde neymıs a.q memleketın her tarafının a.q lar yetmedı kıbrısadamı gıtmısler ulan alayını kesıceksın ya
bana kımse karısmasın ben kendımı keserım :|
ayrıca küfürler havada ucusuyor konu bıraz sonra sılınır bı kac ban gelır hayırlı ısler
-----------------------------ben turkleride kurtleride severim kardesim beni bilen bilir. ama sende bir kibirsa gel, ben sana kibristaki turk, kurt ne demektir bir gezdirip gostererim sonra kendi yorumunu kendin yap bana uyar.
onun disinda, ben bana kufur etmeyene asla kufur etmem.