folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı

KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:
    -----------------------------

ve evet,

benim bildigim dunun "Turkiye"si bugunun "TC"sine donusecekseydi,

keske rumlar tum soyumu yok etseydide 1 tane turk kalmasaydi soktumunun adasinda.

benim gelirken alkislarla goz yaslariyla karsiladigim dunun "Turk"leri, bugunun somurucu pislik "Gaco" larina donusecekseydi,

keske 1 taneneniz gelmeseydide,

bugunleri gormeseydim.

var mi?

var mı demişsin de keşke olmasaymış olmuş da ne olmuş, bok yediğinden başın ağrımış senin.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Fcuk bunu yazdı:

var mı demişsin de keşke olmasaymış olmuş da ne olmuş, bok yediğinden başın ağrımış senin.

turkce konus anlamiyorum.

ayrica zart zurt bana sallamaya hazirlananlar ilk once konuya attigim tum mesajlari bir okusunda sonra yazsin yoksa ben kufure hakarete aliskinim sanmayinki utanip ya da korkup susacagim... benim ne dedigim belli, odun olan anlamaz, okuyan anlar anca.

edit: 15 gun yokum,  kufur serbest sallayin gitsin...

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

su bizim kürtlerde neymıs a.q  memleketın her tarafının a.q  lar  yetmedı kıbrısadamı gıtmısler ulan alayını  kesıceksın ya 

bana kımse karısmasın ben kendımı keserım :|

ayrıca  küfürler  havada ucusuyor  konu bıraz  sonra  sılınır  bı kac  ban gelır  hayırlı  ısler 

ben turkleride kurtleride severim kardesim beni bilen bilir. ama sende bir kibirsa gel, ben sana kibristaki turk, kurt ne demektir bir gezdirip gostererim sonra kendi yorumunu kendin yap bana uyar.

onun disinda, ben bana kufur etmeyene asla kufur etmem.

daha ıkı gun once  porfılını karıstırmıstım :| ,sana bısey dedıgım yok zaten hocam  konu nasıl kürtlere geldı onu anlamadım salla  gıtsın ya :|

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

garga bunu yazdı:

ayrica alperim essek yuku kadar boyuna, davar kadar agirligina guveniyorsanda de get benle bi daha muhattap olma o zaman ben rum piciyim tamami ?

daha sana küfür etmedim bunu bil

ağızıma sıçmasını biliyosan herzmaan beklerim ben klavye delikanlığı yapmam icraatın varsa konuş yoksa sus

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

doğduğum yıl 1985, tahmini olarak 1990 da felan kendimi biliyorum..

Kendimi bildiğim 1990 yılından beridir kıbrısı siklemiyorum. Yıl 2011 olmuş aa bi bakayım.. Evet hala siklemiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

ayrica alperim essek yuku kadar boyuna, davar kadar agirligina guveniyorsanda de get benle bi daha muhattap olma o zaman ben rum piciyim tamami ?

ağızıma sıçmasını biliyosan herzmaan beklerim ben klavye delikanlığı yapmam icraatın varsa konuş yoksa sus

bu ne yani simdi? sen bana kufur edecen diye korkmalimiyim tehdit mi ediyosun beni bununla aman altima sictim.

birak bu kro agizlarini "klavye delikanliligi" her seferinde ayni muhabbet. neymis senin icratten anladigin? soyle ben bilmiyorum. belki soylersen anlarimda icraatim varmi yokmu konusurum bende.

nereye bekliyosun ? gelip doveyimmi yani seni? yoksa geleyimde senmi beni doveceksin? yoksa ayilar gibi bana bagirip hakaret edip benimde sana bogurmemimi bekliyorsun. kro agzi bunlar bana hikaye okuma.

bilmedigin konuda konusuyorsun bide hakaret, adam gibi sinirlendim kendimi tutamadim de otur.

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

türkiye yanlışı en başta yaptı,en başta düğümü attı şimdi çözmeye çalışsada iki ucu boklu değnek oldu

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

garga bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

bu ne yani simdi? sen bana kufur edecen diye korkmalimiyim tehdit mi ediyosun beni bununla aman altima sictim.

birak bu kro agizlarini "klavye delikanliligi" her seferinde ayni muhabbet. neymis senin icratten anladigin? soyle ben bilmiyorum. belki soylersen anlarimda icraatim varmi yokmu konusurum bende.

nereye bekliyosun ? gelip doveyimmi yani seni? yoksa geleyimde senmi beni doveceksin? yoksa ayilar gibi bana bagirip hakaret edip benimde sana bogurmemimi bekliyorsun. kro agzi bunlar bana hikaye okuma.

bilmedigin konuda konusuyorsun bide hakaret, adam gibi sinirlendim kendimi tutamadim de otur.

bana küfür ediyorsun ya onu demeye çalışyorum anlamıyorsan >> http://translate.google.com.tr

ben bir adama seni şöyle yaparım demem gider yaparım. Yapacaklarını konuş boş boş konuşma benim neye kızdığımı anla

3-5 kanı bozuk çıkar böyle ama helal olsun rumlara adamlar çok iyi çalışıyo her yönden

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

en basindan beri anlatmaya calisitigimi gormek isinize gelmiyor. bugun size siktiri cekenler dunun beslemeleri, sizin beslemeleriniz, bunlarin genel adi kibris agzinda "hammacilar"dir... bir ogrenin hammacilik ne demek sonra osurun.

tayyip sizi bunlarla kandiriyor. yarin kibrisi ben vermedim (satmadim) onlar bize siktiri cekti diyecek. 7bin kisinin icinde 60 kisinin actigi pankartin ustune hoooppp diye atlamasindanda anlamadiniz hadi anladim, sonrada "aman biz kibrisa karisamayiz onlar nasi bilirse oyle yaparlar" aciklamamalarindandami bisey anlamadiniz?

cemil cicek kibrisa son geldiginde, elimizde pankartlarla gittik. bize ne dedigini biliyormusunuz? "ayni turkiyedeki satiliklara benziyorsunuz" dedi :D haha bu ne demek simdi?

dusunun...

edit: helal olsun alper o mesajdan sonra sinirlerim bozuldu yapacagim yiginla is var bok gibi kaldilar, ha senin laflarindan degil, benim sana ettigim laflardan canim sikildi bunuda bil.

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Kıbrıs ve kıbrıs lı suçlanırken kendimizi aklamış gibi konuşuyoruz.orada pankart açanlar kimler orada kimler ne için çalışıyor türkiye ne için çalışıyor bunları bilmek lazım.orada pankart açanlar AKP nin kıbrıs şubesindeki insancıklar.nakşıbendi lavuklarından ingiliz piçi kıbrısi denilen lavuk ve önceki satılık başbakan talat ın elemanlarıdır.orada yaşayan türkler bu hale gelmişlerse bu onların değil anavatan türkiye ve osmanlının korkak politikalarının suçudur.bakın yunanlılar ve rumlar nasıl ahenkliler yıllardır.orada o kadar kürt ne arıyorsa önce oraya bakmayın türkiye de güzelim batı şehirlerinde o kadar kürt ne arıyorun cevabını vermeliyiz.1950 lerde amerika türkiye yi gizli işgale başladığında kürt nüfusunun azaldığını görünce(kürt nüfus pollitikası Atatürk tarafından kontrolsüz kürt nüfus artışını engellemek için başlatılan bir uygulama olup Adnan Menderes zamanında sona erdirilmiştir)kürtlerin ülkenin batı bölgelerine göç etmesini ve mutlaka stratejilerinide bu yönde uygulamalarını istemistir dönemin hükümetinden.Aynı politika bugün kıbrıs ta karşımıza çıkmaktadır.çünkü kıbrıs ta şu an hala İngiliz askeri vardır.Oysa türk ordusu adada işgalci çakal ingiliz ordusu ve kıbrıs ağırlığından fazla silahı olan rumlar dost.denktaş ı devre dışı bırakan hikayeler okuyan insanlar ortada kalakalır gerçek olan orada her zaman türkün olacağıdır.bu arada adayı ingilizlere 93 harbindeki rus baskısından kurtulmak için verildiğini bazıları kiralandı yalanıyla güzelleştirmişlerdir.Oysa o  adayı Sokollu mehmet paşa nın korsanlardan almak için 100 bine yakın osmanlı askerinin boşuna öldüğünü düşünmekle benzer postlar havada uçuşmaktadır.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 27439 Toplam Mesaj: 180