folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı

KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

yemeyin yawe birbirinizi ayıptır yazıktır. yakısıor mu hiç?

ZzZzZzZ...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

edit: ha sunuda bilin, 1990lardan sonra tcden kktcye yollanan her bir kurusun kime? nasil? verilecegi nereye? harcanacagi kktcdeki tc yardim heyeti tarafindan onaylanmakta, bu kurumun icerisinde 1 tane bile kktcli yetkili bulunmamaktadir. buda demek oluyorki sizin vergileriniz burda birilerinin yalakalarina peskes cekiliyor. ayrica verilen her kurusun kaydi tutulmakta ve bunlar hibe deil, borc olarak hanemize yazilmaktadir. eminim bu gercekten sizin zerre kadar haberiniz bile yoktur...

valla kisa ve oz arkadaslar.

boyle giderse hadi bizi verdiler bu belli oluyor yavas yavas bir sekil yolumuzu bulmaya calisacagiz biz. yakinda apoda cikar, oglunuda millet vekili secersiniz 30 sene sonra. ermenilerlede 1-2 boru hatti doseyip karin fazlasini onlara sadakasini turkiyeye birakan bir anlasma cakarsiniz. istanbulda turkce konusan kalmaz tum luks dairelerde amerikan ingiliz zenginler dolasirken kose baslarindaki tum copculer hep turk olur. onu ben size soyliyim.

2023te hani 100 yili olucakya turkiye cumhuriteyinin o gun "ne mutlu turkum" demeye utanir insanlar sokakta, ataturk kim diye cikar tv kanallari sokak roportaji yapar onuda soyliyim.

sanki biz savasmadik bizim insanimiz degildi olen. bana ahkam kesiyorsunuz... biz ne icin savastik? daha osmanli zamaninda sattilar kibrisi, kilise parayi verip ingiltereye avurstralyaya gonderdi insanlarimizi 130bin kibrisli turk var su an ingilterede. ama ben inadina kibrista inadina turkum diyerek yasacayacagim bunu coktan goze aldim, 7 ceddim benim bunun icin ugrasmis ben mi vaz gececegim?

turk gecinenler once turkluk neymis onu ogrensin. osmanliyla, barbarlarla ya da araplarla kendinizi karistiriyorsunuz.

ben benim turklugume laf eden herkesten daha turkum.

ama kusura bakmayin, bugunku turklugun sembollerini ve savunucularini gordukce, icine turkureyim benim irkimda yok ulkemde yok diyorum bazen.

hepinize saygilar...

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:
    -----------------------------

Fcuk bunu yazdı:

var mı demişsin de keşke olmasaymış olmuş da ne olmuş, bok yediğinden başın ağrımış senin.

turkce konus anlamiyorum.

ayrica zart zurt bana sallamaya hazirlananlar ilk once konuya attigim tum mesajlari bir okusunda sonra yazsin yoksa ben kufure hakarete aliskinim sanmayinki utanip ya da korkup susacagim... benim ne dedigim belli, odun olan anlamaz, okuyan anlar anca.

edit: 15 gun yokum,  kufur serbest sallayin gitsin...

Git gramer dil bilgisi öğren oralarda Türkçe'den uzak kalmışsınız, küfür etkisi yaratmış sözlerim :) Aslan parçasısın sen haydi bi otur soluklan yeeenim :D

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı:

Kurtcebe bunu yazdı:
    bak simdi.

Bunu bende çok isterdim. -evet bende.

Sanaldan kimseye bişeyi anlatamassın.- ben anlatiyorum.

Ben seni 15 dakkada kekeme yapana kadar geldiğine pişman olmakta var. -10cu dakkada gorduklerimi dinlerken aglamaya baslarsin, birde dinlediklerimi duydugunda zaten sus dersin her turlu iddiaya varim.

Çekip vurmak ne? - bilmem, sen biliyosun diye tahmin etmistim.

İlla seni göt edecem diye bana madalyamı takacaklar burda? - taksalar sevinirsin eminim.

Baba parası bilmem ne sen işi başka yönlere çekersen bu tartışma bitmez. - bitirmeye calisan kim, anlasmaya calisiyorum ben. ne ise yarayan bi adam oldugunu ya da yaramasan bile ne ise yaradigini hayal ettigini ogrenmek istedim sadece bu.

Beni her seferinde yazmaya mecbur eden sen, saçmalayanda sen. - yazma, sacmaliyorsam cevap verme.

Hadi abim harbi kasamam senle muhabbet. - edemedigini biliyorum zaten onu farkettim. banlanana kadar burdayim.

100 senedir burdayim ben dinazor oldum, tahribata mesaj atmakdan usanacagimi saniyorsan yaniliyorsun. daha ne yazdigimi bile okumadan gelip dosersen, sen yazdikca bende sana cevap verecegim bu benim eylencem. ya adam gibi ikile ya da adam gibi 1 tane mesaj atta adamligini gorelim. gelmis kibris konusunda atip tutuyorsun yalanmi? ne biliyorsun kide konusuyorsun diyorum sinirleniyorsun. millet diyor ergenlerle ugrasamam falan, valla ben cok seviyorum ugrasmayi... ergenle ergen olmak en sevdigim eylence.

Burda millete laf yetiştireceğine çık beynin oksijen alsın sonrada bize hazır para geliyor sanayimiz yok ne işe yarar diyorsun senin gibi kıbrısta elli bin kişi oturduğu yerde götünü büyütecekse zaten sizin Türkiyede bile yaşama hakkınız yok..Bende severim klavye başında oturupta kendi bokuyla oynayan adamlarla laflamayı, İş oki konuştuğum adam karşımdada aynı kelimeleri tekrarlaya bilsin..

Merak ettim Türkiyeden bize gelen hazır paradan beş kuruş çıkarım yok demiştin ailece neyle besleniyonuz siz?  Hay amına kodumun malı nelerle uğraşıyoruz burda yav :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    sen daha burdamisin? Hangi soruma cevap verdinde donup bana soru soruyosun bakim sen? Ben dunyanin neresinde istersem orda yasarim sen merak etme. Havamida aldim kocum sagol dusundugun icin, benim bugun halletiklerimi senin omrunce ruyanda gormen imkansiz. Ne boka yaradigini aciklayamadin daha. Yine okumamissin,odevini calismadan gelmissin. Yollanan paralari kim cukkaliyor belli. Odun olma oku adam ol. (adam gibi msj yazip sonuna hakaret eklemek eski bir taktik aferim al buda benden) Sillik gibi dansetmeye baslamissin, farkettim. Biraz daha kivirirsan tam olacaksin... Faso abilerin iyi bilir bunu bak,git sor ogretsinler.

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı:
    sen daha burdamisin? Hangi soruma cevap verdinde donup bana soru soruyosun bakim sen? Ben dunyanin neresinde istersem orda yasarim sen merak etme. Havamida aldim kocum sagol dusundugun icin, benim bugun halletiklerimi senin omrunce ruyanda gormen imkansiz. Ne boka yaradigini aciklayamadin daha. Yine okumamissin,odevini calismadan gelmissin. Yollanan paralari kim cukkaliyor belli. Odun olma oku adam ol. (adam gibi msj yazip sonuna hakaret eklemek eski bir taktik aferim al buda benden) Sillik gibi dansetmeye baslamissin, farkettim. Biraz daha kivirirsan tam olacaksin... Faso abilerin iyi bilir bunu bak,git sor ogretsinler.

Sizin oğlancıların bi lafı vardı? Ha malaka :) Malaka ben senin soruna niye cevap vereyim ben tartışma safhasını çoktan geçtim taşşağımı geçiyorum burda :) Afferim öğrendin bilmem ne :) Yaş kaç la senin? Faşo :) Şu pankart açan orospu çocuklarının çoğunun elinde kızıl bayrak sarı çekiç orak vardı birde rum alfabesiyle yazılmış bi kaç yazı. Az buçuk belli oldu :) Şimdi bu yazımın ardındanda paragraf paragraf destan yaz :) İmla kurallarına dikkat et malaka. Sillik ne lan?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    iste seviyen bu. Esas malaka ne lan?

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı:
    iste seviyen bu.

Takılıyorum. Yanlış anlama yazdığım küfürlerde kişisel bir hitap yok. Eğleniyoruz öyle :) Haketmedikçe bu forumda kimseye sövmem.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

Biri neden çıkıpta şunalara BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ demiyor. Yoksa yokmu ole bırı hanı vardı herkese lafını gecıren nıye susturamıyo oradakıleri!!!

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

Görmüş geçirmiş misin? Yoksa yıllar mı sana gömüp geçirmiş bilemedim yavrucağızım.

Hoop.
Toplam Hit: 27437 Toplam Mesaj: 180