KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı
-
herkes nerede yasiyosa orayi savunuyor amk. olaylara notr bakabilecek adam yok bu forumda. oyuzden tartismaya gerek yok. Yroumlar eksik olsa da olur... bilip bilmeyen atip tutmus amk. birisi 3-5 kisinin yaptigi seyden tum halki suclar, birisi bölücülük yapar, birisi asarim keserim diye konusur. bir sikim yapamazsiniz amk. sadece konusmada kalir...
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
Knightkib bunu yazdı:
Her kıbrıs konusunda olduğu gibi..
Duyan duymayan bilen bilmeyen "biz onları kurtardık onların yaptıgına bak" "gavur tohumları" vs vs vs klavyesi olan yazmaya, insanlarıma gelişi güzel kaymaya başlamış...Türkiye kara kaşımıza, kara gözümüze adaya gelmediği gerçegini açık açık dile getiren arkadaşlara teşekkürü borc bilirim. Stratejik önemimiz olmasa 1974 de o çıkarma yapılırmıydı ? Pek sanmıyorum..
Kıbrıs söz konusu oldugunda konu basitçe rumların adadaki Kıbrıslı Türkleri katlettigi, Kıbrıslı Türklerin yardım çağırısına kulak veren Türkiyenin de adaya müdahale ederek Kıbrıslı Türkleri kurtardığıdır.
Peki ölesiye Türkiyeye minnettar kalması gereken Kıbrıs Türkleri neden bu gün Has...ktir diye pankart açıyor ?? Hiç bu soruyu sordunuzmu kendinize ? Neden bu insanlar bu hale geldi diye hiç aklınızın ucundan geçtimi ?? Yıllardır Türkiyenin her isteğini yerine getirip son 10 yılda Türkiyeye karşı hareket etmeye başlayan Vatan haini, Yünan Tohumu, Kanı Bozuk Piçler diye bahsettiğiniz bu insanların NEDEN böyle davrandığını acaba hiç düşündünüzmü??Size göre biz kendini beğenmiş, gözü paradan başka birşey görmeyen,tembel, bencil, soysuz, çıkarcı, kanı bozuk bir toplumuz. Daha önce bu yorumları umursardım ama artık acıkca söylemek gerekirse s1kmde degil.
Beni kurtardığı için yıllarca "Orası bizim Yavru Vatanımız" diyerek benim duygularımı sömüren, "Adaya Barış için Geldik" diyerek Stratejik olarak kendi çıkarlarını gözetleyen, "Biz sizi tanıyoruz, başka ülkeler tanımasa da olur" sözleriyle 40 yıldır KKTC yi kendileri bile resmi olarak tanımayan bir Halkın görüşü neden beni ilgilendirsin ki? Bana mantıklı bir neden söyleyin??
Çooooooookkk kez anlattık tahribat forumlarında.. Bir Kıbrıslı Türk olarak benden iyi kimse bu adada neler döndügünü neler bittigini bilemez.
"Kurtarıldık mı ?? Has...ktir." Pankartına gelince.. Pankartın anlatmak istedigi herkesin bakış açısına göre değişir.. 20 yıl önce sorsanız Kurtarıldıkmı diye, evet derdim.. ama bu gün Kurtarıldık mı sorusu soruldugunda bende düşünüyorum.. Bir halkı kurtarmak can güvenligini sağladıktan sonra kendi vatandaşlarının yerel halk sayısından fazla olmasına göz yummak, ambargolar yüzünden zaten ezilen halka "siz üretmeyin biz size bakarız" mantıgını aşıladıktan sonra YATTIKLARI yerden para yiyen TEMBEL bir halk yakıştırmasını yapmakmıdır! Kurtarma anlayışınız bumudur sizin ? Evet 1974 de Türkiye bizi kurtardı, ama KKTC üzerinde yürütülen politikalar Kıbrıs Türklerini "Keşke bıraksalar da ölseymişiz" dedirtecek kadar bunalttı.
Geleceğinin belirsiz oldugu bir Emperyalist güçlerin gözünü diktigi küçük ama önemli bir adada yaşamak hiç kolay degil.. Merak etmeyin, bu düzen 5 sene daha değişmezse 40 yıl önce Rumların yapmaya çalışıp yapamadıgını Türkiye başarmış olacak ve Kıbrısda hiç Kıbrıslı Türk kalmayacak, ozaman rahat rahat baglarsınız KKTC yi TC ye. Bunu da gururlana gururlana anlatırsınız KKTC halkının özgür iradesi diye..
-----------------------------Hoca yanlış anlama ama
Sana ve senin gibi düşünen yunan kırmalarına Yüce milletim adına
Derin bir
Hass.ktir de ben çekiyorum
Dediğim gibi yanlış anlamayın
HASS.KTiRiN!!!
-----------------------------Atalarımın ve benim yaşadığım bu topraklara sırf "Beni Kurtardığın" için mi Has.iktir çekme lüksünü buluyorsun kendinde ?? Kimi kimin yerinden kovuyosun ?
-
Kimliksizler !
Kendilerini tanımlandıramayan, sadece para ve kumar için yaşayan, küçük devletin küçük insanları !
(Türkiye'yi amacını aşarak protesto edenler için söylüyorum)
-
ve son son son dipnot. o mitingde turkiyeli bazi guruplarin ve ogrutlerinde oldugu herkes tarafindan biliniyor. hicbir sekilde tc karsitligi gudulmeden yapilan miting sadece uygulanan ekonomik paketleri protesto ve hukemeti protesto amacli yapilmak icin amaclanmistir. ama bu sekilde pankart acan guruplarin olmasini ben bekliyordum acikcasi... bunlar her yerde var.
turkiyede milletin gozu korkmasa daha ne pankartlar acilacak taksimlerde ama milletin ozgur konusmaya hakki yok. sadece bunu diyorum ve sustum, tamam!
-
Sizleri dünyaya getiren anne babalarınız rumlar tarafından doğransaydı aynı pankartı tekrar açabilecek miydiniz?
-
ToR5 bunu yazdı:
Kimliksizler !
Kendilerini tanımlandıramayan, sadece para ve kumar için yaşayan, küçük devletin küçük insanları !
(Türkiye'yi amacını aşarak protesto edenler için söylüyorum)
-----------------------------kendinle karıştırdın bence sen hacı..
-
kıbrısla ilgili konular çok hararetli oluyor nedense))
-
propagandaya gel
-
amk ne manyak adamlar var yha, sirf provokasyon, karisiklik, kaos, karsitlik yaratmak icin elelrinen geleni yapiyorlar. boyle adamalrin ben ta amk hepsinin.
-
kut bunu yazdı:
Sizleri dünyaya getiren anne babalarınız rumlar tarafından doğransaydı aynı pankartı tekrar açabilecek miydiniz?
-----------------------------Senin ananı babanı rumlarmı doğradı ? Benim dedem savaşta rumlar tarafından vuruldu, büyük amcalarımdan biri öldürüldü. Anam babam doğup büyüdükleri bugün rumtarafında kalan Baftan sürgün edildi.. Rumlara kinim yokmu ? Var.. Rumlardan bu forumda türk geçinen arkadasların edebileceginden çok daha fazla nefret ediyorum ama bu adadaki kötüye giden duruma YETER dememem için bir neden değildir..