folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı

KKTC De 50 Bin Türk, Türkiye`Ye Has.Ktir Pankartı Açtı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Kafaya takılacak birşey yok batının dayatmaları grupları kışkırtması nasıl burda genç siviller gibi soros vakfı bağışlarıyla desteklenen gruplar varsa orada da var. Tevede gösterilenlere pek aldanmayın derim orda gayet huzurlu Türk ler. Rum kesimi ile Türk kesimi arasındaki gerilim gerçek ama tevedeki gibi değil arkadaşlar.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

sevmesinler istemesinler çokta fifi. ama stratejik olarak önemli bi yer. o yüzden geri çekilmenin vs bi anlamı yok. bide deveye diken insana s.ken mevzu.

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Orada okuyan biri olarak; bu herifler yedikleri kaba sıçan insanlar diyebilirim afedersiniz. Ev sahibimden biliyorum da Türkiye'yi sevmez gerizekalı, akılları fikirleri para. Evlerinin altında 2 araba, 1 atv, 1 motor bulnur, 5 tane evleri bulunur ama hala gelir gece gündüz para yok para yok diye ağlarlar. Sırf şu öğrenciler bile olmasa orada geberirler açlıktan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ulan ne nankör bi warlığız biz ya orda isyan edeninde atası ölmedimi nası böle büyük we şanlı bi tarihi olan bi ülkeye hele de ait oldukları ülkeye bunu yapabilirler o koca pankartı eşit olarak bölüceksin onu açanlara kıwırıp..töbe yaw adamı dellendiriolar 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bunlar bi kaç sütü sümüğü bozuk öldüğünde de ermeni oldulardı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------

10 yıla yakın süredir orada yaşayan biri bundan 3 yıl önce kıbrıs hakkında konuşurken oradakiler Türkiye'yi sevmez demiştide inanmamıştım.Hatta adanın tamamında referandum yapılsa bizimkiler güneye bağlanmak için oy kullanırmış.peehh ulan 

-----------------------------
    aynı şeyi kıbrıs'a üni. okumak için gitmiş olan bi arkadaşım anlatmıştı. alayı rum yandaşı olmuş diyodu.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

ABD Üniversiteleri iyi çalısmıs demekki. 

AB yolunda derken ulan daha hiçbir ülke tarafından tanınmıyorsunuz ne ab yolu. 

2'side bu yavşak Avrupa Belçikanın Valon-Flaman diye 2'ye bölünmesini desteklerken niye kıbrısın birleşmesini istiyo. Yoksa Ortodoks rumların bizimkileri yutacagını felanmı sanıyo ? 

edit: Orda okuyan 1 arkadaşla konustuguma göre Türkiyeden çok mevcut Hükümete çekilmiş bu has...tir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

amcam kıbrista yaşıyo türkiyenin başına ne zaman bu hükmet geldi denktaşı indirdiler milleti avrupa birliğine girceniz diye gazladılar diyoo ortalığı karıştırdılar en büyük kabahat bu halka boş vaat verenlerde böle ayaklanırlar işte yavru vatan büyümüşte hastır çekiyo giden yardımlar kimlerin cebine girdiği belli YANDAŞLARIN

imza meander
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sequoia
    sequoia's avatar
    Erkek

türkiyeden geldik şu adrese gidicez diyince "gidin kendiniz bulun be banane" diyecek kadar "türksever" kıbrıslılar var orda tecrübe ile sabit

Neden?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

türkiye cumhuriyeti o toprakları kendine neden katamıyor? politik engeller neler?

Toplam Hit: 27430 Toplam Mesaj: 180