folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KKTC‘Nin Durumu Ne Olacak ?

KKTC‘Nin Durumu Ne Olacak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

KKTC'ye gittim gerçekten çok güzel bir ülke çok huzurlu özgür rahat bir ülke çok hoşuma gitti açıkçası ama bu ülkenin şuanki durumu dış politikadaki durumu gerçekten beni çok üzüyor yaa 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kuzey_K%C4%B1br%C4%B1s_T%C3%BCrk_Cumhuriyeti'nin_d%C4%B1%C5%9F_ili%C5%9Fkileri

yukardaki sayfayı inceleyip üzülmemek içten bile değil 

birde şuna bakın 

http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1br%C4%B1s_Cumhuriyeti

ve 

http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C4%B1br%C4%B1s_Cumhuriyeti%27nin_d%C4%B1%C5%9F_ili%C5%9Fkileri

Dünyada KKTC diye bir ülke yok kuzey kesimi ise avrupa konseyinde ve BM üzerinde kıbrıs cumhuriyetinin kuzey kesimi Türkiyenin işgali altında gözüküyor ne kadar acı değil mi orada yapılan onca seçim ülke yönetimi hepsi bir yalan mış seneryoymuş gibi Dünyanın gözünde.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tan%C4%B1nmayan_veya_s%C4%B1n%C4%B1rl%C4%B1_%C5%9Fekilde_tan%C4%B1nan_devletler_listesi

yukarıdaki link te KKTC için yapılan Açıkma içimi acıttı şerefsizim..

Kuzey Kıbrıs, BM üyesi olan Türkiye tarafından tanınmaktadır. Diğer tüm BM ülkeleri de jure olarak Kıbrıs Cumhuriyeti'ne bağlı bölge kabul etmektedir. 

Gelelim ben KKTC ye gittiğimde kendi gözlemlerimi anlatayım(orada yaşayan arkaşlar çok daha anlatır yanlışım varsa düzeltin ekleme yapabilirsiniz)

gittiğim bir yeri swarm yada başka bir programla check-in yapmaya kalkıyorum çoğunlukla rum kesiminin bizim tarafa verdiği isimler çıkıyor yunanca şehir isismleri bu çok moralimi bozmuştu jure filan (Türkçe isismler ise heralde bizim zorla kaydettirdiklerimiz) 

Girne'de bir otele gittiğimde google ı açtığımda  google da KKTC yazmasını beklerken sadece cyprus yazıyor  kıbrıs cumhuriyeti diye kast ediliyor  

KKTC nin şuanki durumundan dolayı Burger king ve mcdonald yok bu ülke tanınmadığından yerine emperyalizmin para hırsı durmadığı için çakallıklarını konuşturup aynı firma paravan firma kurup burger city kurmuş  ürünler ve logoya kadar hemen hemen aynı düşünün.

Geleleim internete 
    KKTC nin resmi domain devlet uzantısı yok  ama kıbrıs cumhuriyeti her ülkede tanındığından biz işte .tr altına bir uzantı subdomain açmışız onunda pek resmiyeti yok Türkiyeye bağlı gözüküyor :) ağlanacak halimize gülüyorum

.nc.tr bir tane web sitesi gördüm ona www.cm.nc.tr   north cyprus hesabı

bir de gov.ct.tr ler var 

Koskoca Cumhurbaşkanlığının web sitesine bakın

http://www.kktcb.org/

bu da başbakanlık 

http://www.kktcbasbakanlik.org/

adamlar .org kullanıyor resmi devlet ama .org şaka gibi bu haldeyiz gelin bir de rumlara bakın 

http://tr.wikipedia.org/wiki/.cy

resmi olarak .cy uzantıları var  adamların tüm dünya tarafından tanınıyor 

bu konuda sizizn fikirleriniz nedir hocalar ? benim tespitlerim gibi tespitleriniz varsa paylaşırsanız öğrenmiş oluruz.

Not: bazı KKTC vatandaşarının da Türkiye'yi sevmediğini avrupaya  ve rum kesimine çok özendiklerini görüyorumbu durum bile bence KKTC nin gelişkmesine yükselmesine engel kaybedilmesine zemin hazırlayacak korkuyorum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

burayıda alayım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Kıbrıslılar hakkında pek hoş görüşe sahip değilim. takip

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Kebabimiz pişsin,ickimiz eksik olmasın,altimizda arabamız olsun.

bu 3ü yeterlidir.

taninmayi cok da sorun gormezler.ıngiltereye tc pasaportundan daha kolay vize alıyorsun.

rumtarafına da yerli kıbrıs vatandaşları geçebilir.

asker de unimezunları çavuş olarak yapar.nokta nöbeti yoktur.

hafta sonlarinda izinlisindie.

6 hafta diznin var ekstra.trafik harikuladedir.türkiyeden gelenler ve taksiciler haric sorun cikmaz.

sonuç colarak, tanınmak ya da taninmamak halkı etkilemiyor.parasını alan burada ses çıkarmaz.çünkü  her şeye erisebilir.mesailerini rahat yaparlar.

sabah 8 diyorsa 9 da geliröğlen 11.45 den baslaröğle arası 14 e kadar.

14-16 dedin mi is biter .tanıdık kyoksa işin cook zordur

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Kizilgun bunu yazdı

Kıbrıslılar hakkında pek hoş görüşe sahip değilim. takip

Onlar da senin hakkında. pek hoş görüşe sahip değildir.

ülkenin suç oranında artışı birinci sırada turkiye den gelen 2. Sırada ise afrikalilar artirdi.

evin arabaninkapısıni. açık bırakıp yatar denize gider gelirdik.şimdi sagolsunlar byrada da başlattılar .

neyse ki yakalandığında hemen salmiyorlar.küçük kyer olduğu için adın çıkıyor ya da ülkeden yolluyorlar

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

bu 3ü yeterlidir.

taninmayi cok da sorun gormezler.ıngiltereye tc pasaportundan daha kolay vize alıyorsun.

6 hafta diznin var ekstra.trafik harikuladedir.türkiyeden gelenler ve taksiciler haric sorun cikmaz.

sonuç colarak, tanınmak ya da taninmamak halkı etkilemiyor.parasını alan burada ses çıkarmaz.çünkü  her şeye erisebilir.mesailerini rahat yaparlar.

bu adamalrın milliyetçilik ve vatan sevgisi dururmları yokmu kodumun pkk sı kendine ait olmayan topraklara devlet kurmak için yıllarca mücadele verirken KKTC vatandaşları nasıl umursamaz bunu anlamıyorum 

KKTC yarın kalkarsa  kalkarsa rum tarafına geçerse kıbrısın yerlileri sence şimdiki kadar rahat olabileceklermi ? zamanında eoka yapmadığını bırakmadı şimdi sence rahat dururlar mı ? 

Birde orada yapılan askerlik Türkiyede geçerli değilmiş  yani kabul edilmiyormuş diyorlar bu da ayrı mesele tabi 
    Bizde suçluyuz orada ayrı bir ülke varsa eğer oraya ayrı bir ordu kurululuyor ama en tepesindeki adamın rütbesi Tümgeneral  nedne genelkurmay başkanı değil Türkiyede ki genel kurmayla denk olmaması için heralde 

birde 1970 80 lerin Türkiyesine Çok benzettim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

bu 3ü yeterlidir.

bu adamalrın milliyetçilik ve vatan sevgisi dururmları yokmu kodumun pkk sı kendine ait olmayan topraklara devlet kurmak için yıllarca mücadele verirken KKTC vatandaşları nasıl umursamaz bunu anlamıyorum 

KKTC yarın kalkarsa  kalkarsa rum tarafına geçerse kıbrısın yerlileri sence şimdiki kadar rahat olabileceklermi ? zamanında eoka yapmadığını bırakmadı şimdi sence rahat dururlar mı ? 

Birde orada yapılan askerlik Türkiyede geçerli değilmiş  yani kabul edilmiyormuş diyorlar bu da ayrı mesele tabi 
    Bizde suçluyuz orada ayrı bir ülke varsa eğer oraya ayrı bir ordu kurululuyor ama en tepesindeki adamın rütbesi Tümgeneral  nedne genelkurmay başkanı değil Türkiyede ki genel kurmayla denk olmaması için heralde 

birde 1970 80 lerin Türkiyesine Çok benzettim 

Hocam kktc vatandaşlarının yaptığı askerlik türkiyede geçerli.

çift uyruklular kktc de yapmak zorunda :)

eğer tc de yaparsa kktcye bir daha giremiyorlar :)

TC de veya yurt dışında 4 sene boyunca yaşayanlar,90 günden fazla kktc de kalmazsan 3000 sterlin ile bedelli yapıyorsun 28 gün boyunca.

4 hafta sonu izinlisin.

20 gün.

bu 20 günü de 2 seneye bölebilirsin bayramlarda gelip yapabilirsin 10/10 gibi.

http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/kktc_tcciftevat.htm 

Artık eoka meoka olayı da yok.

Rumlar geliyor mahalleye evlerine bakıyor.Arkadaşlık ortamında geçiyor.

Bizim taraf rum tarafına tamamen giremiyor.

Bunlar aşılacak şeyler.Umarım 2-3 seneye birleşme olmaz euro olursa öğrenciler mahvolur :)

Halklar birleşmek istiyor kısacası.Eğer bir ezilme üzülme olursa zaten olayı orada bitirirler.

Düzenleme:

Pkk'da ne hocam ? :D diye sorabilirler.

rapidhacker550 tarafından 10/May/15 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Taninsalar turkiyeyi sallarlar stratejik olarak cok onemli sosyal olarak turkiyeye yuk arti turkiye el cekse acliktan geberecekler kardes ulke azerbaycan tanimis bu memleketi sonra avrupanin baskisiyla vazgecmis pakistanda bi donem tanimisti 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Taninsalar turkiyeyi sallarlar stratejik olarak cok onemli sosyal olarak turkiyeye yuk arti turkiye el cekse acliktan geberecekler kardes ulke azerbaycan tanimis bu memleketi sonra avrupanin baskisiyla vazgecmis pakistanda bi donem tanimisti 

Türkiye el çekse birleşme olur,açlıktan geberen olmaz.Buradakilerin senden ben çok malı mülkü parası var.Birleşme olursa o arazilere çok büyük paralar ödenecek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

Güney olan kesimi malum devletlerin gizli ve kirli işlerini akladigi,ilerde savasr çıkar dursun kenarda dediği gizli örgüt ve oluşumların cirit attığı bor bölgedir. Bizim tarafta da ayni hesaplar yapılmış lakin bir gram ileriye gidememiş ki gideceginede pek ihtimal vermediğim bir bölge.

Ondan mütevellit pek umursanmayam ülke statüsündedir ne yazık ki

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen kktc de ne kadar kaldın kardeşim kktclilerin bir çoğu yada azı rum dur ve biz türkleri sevmezler kabasakal diye hitap ederler rumlar gibi ama türkçüleri de ALLAH için türk dostudur kaldı ki bir ara türkiye para vermeyi kesti. Türkiyenin annasına avradına sövdüler bunları da gözet ben 2 ay kadar kaldım ama bir şeylerini seviyorum misafir perverler dir her doğan çocukları neredeyse çıkmadıkları ülke yoktur ilk okul mezunu polis 3 bin tl maaş alırdı 2009 da benim gittiğim dönem trafik süper saygılılar korna sesi duyamasın otobanda geçsen araçlar durup senin geçmeni beklerler Komşuluk haklarını da gözetiyorlar atıyorum senin 2 aracın var birisi lüks diğeri ise sıradan herkes de olan araç ben de aynılarını alana kadar özel durumlar hariç kullanmıyorlar araç hırsızlık yok neredeyse ama bizim buradan giden onun bunun şeyleri hırsızlık yapıp bize düşman yetiştiriyorlar hali ile adamlar da haklı buradan giden vatandaş olamıyor ama oradan biri gelsin hemen vatandaş yapıyorlar lahmacunun yanına salata göremesin sadece maydanoz veriyorlar dı :D  neyse aklıma geldikçe yazarım ben anket için orada bulundum sıgara ile alakalı yaptık anketi 40 yada 45 yaşına gelen hemen hemen herkes sıgarayı bırakıyor kanser oralar da çok yüksek savaş zamanı heralde biyolojik silah kullanmışlar. Benson sıgarası çok gidiyor altın paket bir de siyahı var mesaj yazıyorsun barda hatunlara :D

YasamaK tarafından 10/May/15 13:07 tarihinde düzenlenmiştir

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 8714 Toplam Mesaj: 90