folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KKTC‘Nin Durumu Ne Olacak ?

KKTC‘Nin Durumu Ne Olacak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    garga bunu yazdı

ayrica ingiltere vizesi almak 10 dakka diyenler heralde 1980lerde kalmis :D

hahahahha

sacmaliyorsunuz mq. yok oyle bisey. kktc pasaportuna kimse AMA KIMSE HICBIR ULKE VIZE VERMIYOR.

KKTC PASAPORTUYLA YAPABILECEKLERINIZ;

1) KKTCden cikmak

2) TCye girmek

3) TCden cikmak

4) KKTCye girmek.

bu kadar.

mala bakın mala. geçen sene oradaydım kıbrıs türkleri, türklerden kolay ingiltereye girip çıkıyor. bütün kıbrıs ingiliz dolu bütün ilişkiler orasıyla yapılıyor. ingilterenin gizli bahçesi orası , kıbrıstaki hemen hemen herkes ingiltereye gittiğini öğrendiğimde dumur olmuştum hatta oturma izini alıp orada kalanlarında çok olduğunu öğrendim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kuzey_K%C4%B1br%C4%B1s_T%C3%BCrk_Cumhuriyeti%27nin_d%C4%B1%C5%9F_ili%C5%9Fkileri

• Ulaşım: İsteyen her Kıbrıslı Türk, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilmektedir.[19]: Türkiye'yle birçok ülke arasında vizesiz seyahat anlaşması olması, dolayısıyla KKTC vatandaşlarının bu ülkelere vizesiz seyahat edebilmesi anlamına gelmektedir. KKTC'den kalkan uçaklar Türkiye haricinde hiçbir ülke topraklarına inememektedir. Diğer ülkelere charter seferlerle doğrudan uçuş ise yapılabilmektedir. Kıbrıs Türk Havayolları'nın KKTC-Birleşik Krallık, ve KKTC-Almanyaseferleri, Türkiye aktarmalı olarak yapılmaktadır. Suriye(Lazkiye)-KKTC(Gazimağusa) deniz seferleri yapılmaktadır[20]KKTC-Lübnan deniz seferleri de yapılmaktadır. Suriye KKTC pasaportunu tanımış ve KKTC vatandaşlarından vize isteğini kaldırmıştır[21]. KKTC pasaportları; AvustralyaFransaPakistanSuriyeABD ve Birleşik Krallık tarafından tanınmaktadır.[21][22].

• Eğitim: Kuzey Kıbrıs'ta 6 üniversitenin ve bu üniversitelerde 45.000 öğrencinin (bunların bir kısmı 68 farklı ülkeden) olması, eğitim alanındaki izolasyonları sona erdirmiştir. Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi, Avrupa Üniviersiteleri Birliği'nin tam üyesidir. Üç yeni üniversite (İstanbul Teknik Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Gazi Üniversitesi) Kuzey Kıbrıs'ta kampüs açacaktır. Girne Amerikan Üniversitesi, İngiltere'de (Cantenbury) kampüs açmıştır.
    garga tarafından 11/May/15 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Pasaportlara mühür vurulmuyor.Sana a5 kağıdı büyüklüğünde bir kağıt geliyor saman kağıdı gibi.

Onda yazıyor vize verildiği.Senin pasaportuna bir şey vurulmuyor hocam :D

Edit:Anlatamıyorum galiba ama neyse hocam sen alamazsın de ama biz gittik londraya da gallere de iskoçya'ya da akrabaların düğününe de :D

İnşallah bidahaki sefere şartlar nasıldır bilmem ama isle of man tt yarışlarına gidebilirim

rapidhacker550 tarafından 10/May/15 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Pasaportlara mühür vurulmuyor.Sana a5 kağıdı büyüklüğünde bir kağıt geliyor saman kağıdı gibi.

Edit:Anlatamıyorum galiba ama neyse hocam sen alamazsın de ama biz gittik londraya da gallere de iskoçya'ya da akrabaların düğününe de :D

İnşallah bidahaki sefere şartlar nasıldır bilmem ama isle of man tt yarışlarına gidebilirim

biliyorum bende cok var o saman kagitlarindan merak etme.

demekki neymis ? kktc pasaportuna vize mize almiyormusuz, elimize bir kagit parcasi tutusturuyorlarmis, al sana vize.

yaa.

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

biliyorum bende cok var o saman kagitlarindan merak etme.

demekki neymis ? kktc pasaportuna vize mize almiyormusuz, elimize bir kagit parcasi tutusturuyorlarmis, al sana vize.

yaa.

Tamam hocam kktc pasaportuna vize mize yok :D sen devam et saygılar sevgiler sana :D 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

sanada kardesim. ama sunuda bil yesil tc pasaportun olmasa, dugun mugun olmasa. sende birazcik nah alirdin o vizeyi :D heleki paran yoksa ibne ingilizden siksen bile vermiyor.

kendine iyi bak.

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

sanada kardesim. ama sunuda bil yesil tc pasaportun olmasa, dugun mugun olmasa. sende birazcik nah alirdin o vizeyi :D heleki paran yoksa ibne ingilizden siksen bile vermiyor.

kendine iyi bak.

Düğünsüz de gidiyoruz gezmeye de tozmaya da sorun yok :D

Gurbet niteliğindeki parasız pulsuzları(çingene diye geçer ama tasvip etmiyorum bu sıfatı) bile alıyorlar.

(Galba onları iş gücü diye mi alıyorlar bilmiyorum))

Komşumuz oraya gitti.Yarı felçliydi.

İngiliz hükümeti adama maaş bağladı eşine maaş bağladı.Bir de kktc den emekli maaşı var.

Sistem böyle sahip çıkıyor ama neden çıktıkları meçhul :D

Benim tc pasaportum var ama ondan haberleri yok ki :D 

Hadi var diyelim arkadaşlarımın tc ile bir alakası yoktu :D 

rapidhacker550 tarafından 10/May/15 20:44 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

kendine iyi bak.

Gurbet niteliğindeki parasız pulsuzları(çingene diye geçer ama tasvip etmiyorum bu sıfatı) bile alıyorlar.

İngiliz hükümeti adama maaş bağladı eşine maaş bağladı.Bir de kktc den emekli maaşı var.

vardir rum vatandasliklari hadi hadi itiraf et :)

yenimi oluyor bunlar?, cozum ayagina herkes yine heyecanlandi anasini satayim, eger yakin gelecek diye korkuyorsa ingiliz yine kesin plan yapiyordur mq.

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Kıbrıstaki türk nüfusunu azaltıp 2 kesimi birleştiricekler heralde :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı
    garga bunu yazdı

kendine iyi bak.

vardir rum vatandasliklari hadi hadi itiraf et :)

yenimi oluyor bunlar?, cozum ayagina herkes yine heyecanlandi anasini satayim, eger yakin gelecek diye korkuyorsa ingiliz yine kesin plan yapiyordur mq.

Ne rumu hocam hepsi yerli kıbrıslı türkçülerden :D 

2012 eylülde olmuştu 2013 ekimde 

2014 ağustosta da.

En son arkadaşlarım gitti 19 şubatta 26 şubatta döndüler vatandaşlık filan da yok rum tarafından yani :D

Öyle senin dediğin gibi değil işler :D

Has mı has kktc pasaportuyla oldu hepsi :D

Dediğim gibi alıyorsun randevuyu gidiyorsun merit'e veriyorsun evrağını çıkıyorsun.Sitede 15 iş günü diyordu sanırım ama 3-4 güne cevap geliyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

tamam ulen adamlar rum demiyorum. vatandasliklari vardir diyorum bi itiraf ettiremedik seni ha. anlamaya calisiyorum. simdi bu adamlarin hepsinde kktc pasaportu var, ve ellerinde kagit var o pasaporta verilmis vize seklinde degilmi ? ok. bunu anladik :)

simdi bu adamlar baska hicbir yerin vatandasi deyemezsin inanmam. ya rum vatandasi ya tc. aksi imkansizzzzzz

merit dedigin neresi bu arada?

otelemi gidiyon onu anlamadim acikcasi ?

anca gidersin...
Toplam Hit: 8665 Toplam Mesaj: 90