Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık
-
Türkçülük lafla olmaz. Türksündür ve Türklüğünü bilirsin. Kesip biçerim diyenlerin hepsi yalancı. Bir olay olsa ilk kaçıp yılanın deliğine sığınanlar onlar olur. Partiye tanıdığım oy oranını da değiştiriyorum. 5 kişide bizden oy verirse 35 oy alırlar. ( Tabii yaşları tutyorsa )
-
Türkçülük lafla olmaz. Türksündür ve Türklüğünü bilirsin. Kesip biçerim diyenlerin hepsi yalancı. Bir olay olsa ilk kaçıp yılanın deliğine sığınanlar onlar olur. Partiye tanıdığım oy oranını da değiştiriyorum. 5 kişide bizden oy verirse 35 oy alırlar. ( Tabii yaşları tutyorsa )
-
Ülkemize en büyük zararı Türk kafatasçıları ve Kürt kafatasçıları veriyorlar..! Dünya değişti bunların kafası değişmiyor..! Benim gözümde her ikisi de aynıdır..!
Bir devletimiz var, ve birileri istiklal marşı bile ırkıma yazıldı diyerek ortalığı kışkırtıyorsa bile, o İstiklal marşı benimdir, ve bu ülkede doğan her vatandaşındır, bu ülke hepimizindir, aksini düşünen hayindir, kalleştir...!
Ülkesini seven görevini en iyi yapandır, ülkemizi koruyabilecek bir ordumuz var, Adalet sistemimiz biraz sorunludur, oda zamanla düzelecek, bunların yerine kimse kendisini koymaya kalkmasın..!
Yeter arkadaşlar, hepiniz bu ülkenin sahibisiniz, ırkmıdır milletmidir her neyse kendinize ait olanı sevmenizden ülkeye bir zarar gelmez, ama ülkemizde yaşayan azınlık milletler de var, onları aşağılayarak kışkırtarak yapılan sevmek, gerçekte sevmek değildir, tam anlamıyla Terördür...! Vay benim milletimin devletinde ben istediğim gibi at koştururum dersen oda terördür.. pkk işte tamda senin yanlış düşündüğünü yaptığı için teröristtir.
Birbirinizi kötülemeyin, yurttaşlar olarak bizler kardeşler gibiyiz, birliğinizi sağlam tutun, pkk kalleştir, kafatasçılarda öyledir.. kim ben kafatasçıyım diyorsa, pkk ya olan öfkenin aynısını hak ediyordur..! unutmayın pkk da bir parti olarak kurulmuştu..! pkk gibi Kışkırtıcı partiler ülkemize çok zararlar veriyorlar..!
-
Atatürk'ün türkçü olduğunu bilmeyen, kabul etmeyen Atatürkçü solcular tanıyorum.
Türkçülük türklüğü yüceltmekle olur. Orada burada ben daha iyi türkçüyüm diye sidik yarıştırarak, sağa sola bayrak açarak, kahvede, starbucksta savaş çıksa şöyle parçalarım, böyle ıstırırım diye sallayarak olmaz.
Türkçüyseniz içinize atın, türklüğe katkı sağlamaya çalışın. Mesela oturun iyi bir program yazın satın yabancılara.
-
Atatürk'ü bilmem de şu yukardaki son iki mesajı ben yazınca sövenler, bakalım size de sövecekler mi?
-
krypt bunu yazdı
Atatürk'ü bilmem de şu yukardaki son iki mesajı ben yazınca sövenler, bakalım size de sövecekler mi?
Canım sana sövenler görmedim, biraz serzenişler olmuş, normaldir tartışmalarda, belki söylemek istediğini tam anlatamamışsındır, falan filan.
Her neyse sen iyi bir yurttaşsın.. tamamda bizi neden hedef tahtasına koyuyorsun ki?, burada hepimiz kardeşiz, tartışsak da, tartışırız ama birbirimizi öldürecek, sövecek değiliz her halde..! Hem artık tahribatın yaş ortalaması da değişti, biraz derli toplu olunmalı öyle değil mi?
-
Hümanizm başka milletlere köpeklikten başka bir şey değildir. Bu sitede çıkıp da Türkçüyü de pkk ya eş gören zihniyetin ta yedi ceddini sikiyim ! Bu ülkeyi Türkçüler kurdu, yönetimden uzaklaştırıldılar diye bu ülkeden elini komple çektirdiğini sananlar da halt etmiştir! Kalkıp burada üç beş tane embesile ideolojimizi yedirecek değiliz! sen sosyalist parti kur, komünist parti kur kimse sana dokunmasın ama birisi Türkçü parti kurunca bölücü olsun bilmem ne olsun hakaret yesin! meydan boş değil ki size laf verelim! ülkedeki azınlıklar götünü de yırtsa eninde sonunda hak ettikleri yeri bulacaklardır !
Öz Türk olmayanların Türk vatanında bir hakkı vardır, o da hizmetçi olmak, köle olmaktır' ilk Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt -
Bu ülke de ne kadar kafatasçı varsa, birliği bozan varsa, ayırımcı it varsa ben onun soy ağacını misliyle sikeyim..! Bu ülke ne pkk cıların nede falancıların nede tarikatların ülkesi değildir..! Atatürk milleti kasıt ederek, hepimizi Türk kimliği etrafında kenetlemiştir, aksini söyleyerek katliam yapmaya ve fesat çıkarmaya ne kadar istekli it varsa ben yedi ceddini sikeyim..
-
ShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Canım sana sövenler görmedim, biraz serzenişler olmuş, normaldir tartışmalarda, belki söylemek istediğini tam anlatamamışsındır, falan filan.
Her neyse sen iyi bir yurttaşsın.. tamamda bizi neden hedef tahtasına koyuyorsun ki?, burada hepimiz kardeşiz, tartışsak da, tartışırız ama birbirimizi öldürecek, sövecek değiliz her halde..! Hem artık tahribatın yaş ortalaması da değişti, biraz derli toplu olunmalı öyle değil mi?
Sövdü bile bak :D
-
krypt bunu yazdıShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Sövdü bile bak :D
Önemli değil kardeşim, onunla özel olarak söyleşeceğim.. zamanı var.!