Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık
-
ShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdıShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Atatürk'ü bilmem de şu yukardaki son iki mesajı ben yazınca sövenler, bakalım size de sövecekler mi?
Canım sana sövenler görmedim, biraz serzenişler olmuş, normaldir tartışmalarda, belki söylemek istediğini tam anlatamamışsındır, falan filan.
Her neyse sen iyi bir yurttaşsın.. tamamda bizi neden hedef tahtasına koyuyorsun ki?, burada hepimiz kardeşiz, tartışsak da, tartışırız ama birbirimizi öldürecek, sövecek değiliz her halde..! Hem artık tahribatın yaş ortalaması da değişti, biraz derli toplu olunmalı öyle değil mi?
Sövdü bile bak :D
Önemli değil kardeşim, onunla özel olarak söyleşeceğim.. zamanı var.!
Sakin ol hocam zaten vaktinde baya uzak kaldın :)
-
krypt bunu yazdıShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdıShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Atatürk'ü bilmem de şu yukardaki son iki mesajı ben yazınca sövenler, bakalım size de sövecekler mi?
Canım sana sövenler görmedim, biraz serzenişler olmuş, normaldir tartışmalarda, belki söylemek istediğini tam anlatamamışsındır, falan filan.
Her neyse sen iyi bir yurttaşsın.. tamamda bizi neden hedef tahtasına koyuyorsun ki?, burada hepimiz kardeşiz, tartışsak da, tartışırız ama birbirimizi öldürecek, sövecek değiliz her halde..! Hem artık tahribatın yaş ortalaması da değişti, biraz derli toplu olunmalı öyle değil mi?
Önemli değil kardeşim, onunla özel olarak söyleşeceğim.. zamanı var.!
Sakin ol hocam zaten vaktinde baya uzak kaldın :)
Ben sakinim, sakinim, ama böyle kirli dimaglar üzüyor. Kafatasçılar yüzünden ülke ne hale geldi.., huzurumuz yok. hale konuşup insanları üzüyorlar.
-
krypt bunu yazdıShockMan bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Seni burada pkkya eş gösteren tek bir yorumum oldu mu? yada küfür ettiğim?
Ötekine gelince Atatürk adı üstünde Türklerin atasıdır. Atatürk'ü kalkan edip de Türkçülere söven zevat önce açsın tarih okusun ben soy ağacına sövecem de soysuzun soyuna sövülmez !
-
Bu Devlet milleti ile ve değerleri ile bir bütündür, hepimizindir, ayrımcılık yapmadığı sürece millet sevgisi, Aile ve Ata sevgisi kutsaldır, bunlara dil uzatan şerefsizdir..! İnsanları kışkırtan adidir.. Soysuzdur.
-
Hocam ben zaten isim vermedim. Affına sığınarak söylüyorum 10 yıldan fazladır şu forumda yaptığım gözlemler sonucunda ideolojinizi paylaşan insanların büyük çoğunluğunun forumda küfür ve hakaret etmeden herhangi bir tartışmaya giremediğini düşünüyorum. Daha önce hakaret bile etmediğim halde çok sövdüler bana. Eskiden ben de çok söverdim de bir yaştan sonra insan siklemiyor. O sebeple, elbet birisinin söveceğini düşündüğüm için öyle yazdım, piyango sana vurdu.
krypt tarafından 06/Oca/18 22:01 tarihinde düzenlenmiştir -
krypt bunu yazdı
Hocam ben zaten isim vermedim. Affına sığınarak söylüyorum 10 yıldan fazladır şu forumda yaptığım gözlemler sonucunda ideolojinizi paylaşan insanların büyük çoğunluğunun forumda küfür ve hakaret etmeden herhangi bir tartışmaya giremediğini düşünüyorum. Daha önce hakaret bile etmediğim halde çok sövdüler bana. Eskiden ben de çok söverdim de bir yaştan sonra insan siklemiyor. O sebeple, elbet birisinin söveceğini düşündüğüm için öyle yazdım, piyango sana vurdu.
Bak hocam senle güzel güzel konuştum gelip de direkt buraya hedef gösterip de hakaret eden adama sövülür. Zaten soyu olsa soyuna saygısı olur o haltları yemez. senin gibi adam gibi tartışır çekilir gider. ub kadar basit. bu adamın bu tür konularda sövmediği bir tek konu var mı ?
-
Gece oldu hala mı tartışıyorsunuz Allah aşkına :)))
-
Soy ve insanlara Dünyada arasan benden daha saygılısı olmaz, Krypt ciğim, ben milletimizi ayrıştırmaya gayret edenlere doluyum.. pkk ile onları aynı kefeye koyarım, çünkü temelde terörün çıkış noktasıdır kafatası ırkçılığı, ben Türkçülere br şey dedimmi? sen söyle tek bir kelime Türkçülere bir şey dedimmi? İftira ve karalama anca, Soya ve insanlara saygısı olmayan kendisini biliyor..!
Hatta Türkçülerin Türkçülük gününü kutlamıştım, var eskiye dönük bakın..! onlardan zerre tiksinmiyorum, çok arkadaşlarımda vardır, Türkçü babayiğit beyefendiler..! Kafatasçılık bir insanlık suçudur, Vebaldir..!
ShockMan tarafından 06/Oca/18 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
kişi Türkçülüğe bu denli uzak olur :D Türkçülük Türk soyculuğudur - ırkçılığıdır bunu bilmez, yazar çizer. pkk kafatasçıda değildir ayrıca. Maocudur. Buzzzz gibi komünisttir ! açılımının işçi partisi olduğunu benden daha iyi bilenlerde vardır !
-
Bundan 6 - 7 yıl önce burda her fikirden adam sövmeden, saymadan tartışırdık lan. Taban tabana zıt fikirli olduğumuz adamlarla burda tartışıp sonra geyik falan yapabiliyorduk. Çoğu küstü gitti siteye. Bir kısmıyla hala görüşürüm. Kimse sövmüyo diye gıcıklığına en çok ben sövüp ban yerdim :D