Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık
-
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Türklük kanıtlanacak somut bir varlık değildir, Türklük bir hissiyattır. Eğer yukarıdaki cümleyi okuyor ve içinde bir kıpırtı hissediyorsan sen de Türksündür. Eğer Türküm diyebiliyorsan sen de Türksündür ki ne mutlu Türküm diyene. Türklük kanıtlanması gereken bir argüman değildir.
Türklüğü kanıtlama ve ispatlama argümanı ile gelirseniz bana, o götünü yaladığınız arapların, çocuk düşkünü peygamberlerinin getirdiğini iddia ettiği safsata dinin tanrısı benim için osuruk gazı kadar bile geçerliliği olmayan bir şey olarak kalır.
-
Iyi partiden oy koparip asagi cekmek icin iyi dumen
-
Türklük-Ümmetçilik çekişmesinde türkçülüğe darbe vurmak için yapılmış çok açık.Şaka maka iyi bölünüyorz beyler! Gerçekten endişe ediyorum ülke hakkında.
-
Şimdi bunlar kendini sözde türkçü diye adlandırıyor ya, ayar oluyorum bunlara.
Yarak kafalarına bak "yabancıyla evliliği yasaklayacaklarmış", ulan hangi Türk hakanının, padişahının hanımı "türk" ?
Göt laleleri.
-
italyan bunu yazdıemrah20 bunu yazdıAnnem Türk, Babam Türk, Kardeşlerim Türk, Dedelerim Türk, Ninelerim Türk. Daha neyim Türk olacak Türk olabilmek için?
Genetiğin Türk olmalı. Onun icinde yukarıda paylaştığım kiti satın alıp , lab. gondermen gerekiyor. Osmanlı her onüne geleni devşirip sen Türksün dediği icin bugün Türkiyede coğu kişi kendisini %100 Türk zannediyor.
Bu durumda gözü çekik, teni buğday rengi olmayan hiç kimse gerçek bir Türk değil. Çünkü bizim kökenimiz Orta Asya'dan ( Bu günkü Moğolistan'dan ) geliyor. Yine bu durumda hepiniz esmerseniz Arap, beyaz tenliyseniz Yunan, sarışınsanız Bulgar yada Boşnak, koyu tenliyseniz Afrika kökenlisiniz.
Bir de "Türk geni" diye bir gen mi var?
emrah20 tarafından 06/Oca/18 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
sLeymN bunu yazdı
Türklük kanıtlanacak somut bir varlık değildir, Türklük bir hissiyattır. Eğer yukarıdaki cümleyi okuyor ve içinde bir kıpırtı hissediyorsan sen de Türksündür. Eğer Türküm diyebiliyorsan sen de Türksündür ki ne mutlu Türküm diyene. Türklük kanıtlanması gereken bir argüman değildir.
Türklüğü kanıtlama ve ispatlama argümanı ile gelirseniz bana, o götünü yaladığınız arapların, çocuk düşkünü peygamberlerinin getirdiğini iddia ettiği safsata dinin tanrısı benim için osuruk gazı kadar bile geçerliliği olmayan bir şey olarak kalır.
Millet uzaya adam gönderirken, sen çükünle oyna, kanındaki kudretle övün, yat. Neredeymiş o kudret? -
emrah20 bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Millet uzaya adam gönderirken, sen çükünle oyna, kanındaki kudretle övün, yat. Neredeymiş o kudret?kafanı çevirip biraz kendine bakarsan yatanların sizler olduğunu görürsünüz hocam. Kim nereye yatmış? Daha düne kadar götüme su kaçarsa orucum bozulur mu diye ortalıkta dolanan adamsınız, bide çükünle falan oyna yazmışsın. Sen gel benim çükümle oyna? Şöyle de bir şey var, ben ırkçılık yaptım geri kaldım da sen sanki uzaya roket mi fırlattın? yaptığın bir tane faydalı iş söyle, özür dileyeceğim senden?
-
sLeymN bunu yazdıemrah20 bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Millet uzaya adam gönderirken, sen çükünle oyna, kanındaki kudretle övün, yat. Neredeymiş o kudret?kafanı çevirip biraz kendine bakarsan yatanların sizler olduğunu görürsünüz hocam. Kim nereye yatmış? Daha düne kadar götüme su kaçarsa orucum bozulur mu diye ortalıkta dolanan adamsınız, bide çükünle falan oyna yazmışsın. Sen gel benim çükümle oyna? Şöyle de bir şey var, ben ırkçılık yaptım geri kaldım da sen sanki uzaya roket mi fırlattın? yaptığın bir tane faydalı iş söyle, özür dileyeceğim senden?
:D
-
emrah20 bunu yazdıBir de "Türk geni" diye bir gen mi var?
Bilimsel olarak bakarsan Orta Asya Gen ailesi diye birşey var. Anadoluda yozlaşmış deevşirilmiş %100 Türk olduğunu düşünenler icinse oyle birşey yok.
Bir kişinin etnik kokeni bu kişilere gore genetik olarak değil kafatası olcümleri ile en doğru şekilde tespit edilebilir. -
Yahu parti bile yazmış oraya bize göre ırk tanımı babası anası ve dedesi Türk ise kişi Türk'dür. Ne demeye sulandırıyorsunuz ki. Hdp ile ilgili konu olsa dost barış kardeşlik fok balikları ölmesin kafasındasınız. Ama Türkçü bişey oldumu hedele hödölö başlıyorsunuz hemen. Bu ülkeye ve insanlarına Türkçülerden bir zarar gelmedi ki unutmayın bu ülkeyi Türkçüler kurdu..