folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam birincisi mürit benim arkadaşım değil. Kendisiyle herhangi bir muhabbetim yok. O yüzden mürit adına konuşmuyorum da benim Arap sevicilere ya da Kürt ırkçılarına falan okey dediğim nerede görülmüş? Burada yıllarca din kavgası yapmaktan dimağim kurudu da girmiyorum artık o konulara. Hakkaten, bu konulara da girmeyeyim artık lan.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

Hocam birincisi mürit benim arkadaşım değil. Kendisiyle herhangi bir muhabbetim yok. O yüzden mürit adına konuşmuyorum da benim Arap sevicilere ya da Kürt ırkçılarına falan okey dediğim nerede görülmüş? Burada yıllarca din kavgası yapmaktan dimağim kurudu da girmiyorum artık o konulara. Hakkaten, bu konulara da girmeyeyim artık lan.

Hocam @Pisibaliqi hocamla bir husumetim yada bir sıkıntım yoktur, bana yazmamasını istedim oda gayet adam gibi istediğimi yerine getiriyor, bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum, gel gelelim normalde üslubu falan, hatta muhabbeti ve anlayışını ele alırsak güzel bir insan, tek bir kusuru var, o da böyle karışık konularda pek tartışmasını bilmiyor, okuduğunu tam anlamadan çabuk öfkeye kapılarak nereden alıyor nasıl ediyor, bende anlayamadım, böyle getirip insanın yüzüne hiç alakası olmayan bir şeyleri hatta ithamlar ve suçlamaları sıvıyor. :)

Bir ara baktım beni hayattan soğutuyor, ondan beridir böyle tartışmalarda aman benden uzak dursun dediğim mürittir. Yoksa valla adam aslında iyi birisidir...! Anlayışlıdır da, Sadece birisine bir şey yazmadan önce bir iyi okumasını istiyorum, mesela bazen gırgır komedi ile her hangi bir konuya yanaşan müritler oluyor, bu onlara sinirle ve hışımla yaklaşım sergiliyor, biraz dikkatli baksa orada sinirleneceği bir şeyin olmadığını farkedecek ama..! Neyse böyle konularda fazla gerilmeyin birbirinizide üzmeyin..! Bu ülke vatandaşı olan her kes Türktür..! 

ShockMan tarafından 07/Oca/18 05:57 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Saka maka bir yana anayasaya gore turkiye cumhuriyeti vatandaslarinin hepsi turktur. Diyor ki bu ulkenin vatandasi isen ve bu ulkenin nufus cuzdanina sahipsen turksundur.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

Saka maka bir yana anayasaya gore turkiye cumhuriyeti vatandaslarinin hepsi turktur. Diyor ki bu ulkenin vatandasi isen ve bu ulkenin nufus cuzdanina sahipsen turksundur.

genetik manada değil yanlız aradaki farkı unutmayalım. %100 türküm diye etrafta çoşan arkadaşlar genetik manada türk olduklarını söylüyorlar. bu ülke sınırlarında yaşayan herkes türk zaten sıkıntı ırkçılarda

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Bazı kavram kargaşaları var. Onlara fikrimi açıklayım. " Komunizm, Sosyalim, Kapitalizm, Maoizm ", bunlar bir ırk değil, bir yönetim biçimi. Krallık ve Demokrasi gibi. " İslam, Hıristiyanlık, Yahudilik, Budizm ", bunlar da birer inanç ve yine Irk ile hiç bir ilgisi yok. Bir insan Türk olarak ta doğar, Alman olarak ta. Biz Türk olarak doğmuşuz, istersek komunist oluruz, istersek demokrat oluruz. İstersen İslam'a inanırız, istersek Budist oluruz. Bunlar bizim Türklüğümüzü değiştirmez.

Aramızda adanalı varmı? varsa kanının yarısı Arap'tır. Bunun nedeni Suriye'ye yakın olmaları değil, Memluklu zamanından Mısırdan gelen Türk soyluları olmalarndan kaynaklanıyor. Memluklular çoğunlukla Tür soyundan gelen Köle Askerlermiş. Bir gün ayaklanma olmuş ver deevleti ele geçirmişler. Barışı sağlamak ve devletin devamını koruyabilmek için Memluklu lideri Kıraliçe ile evlenmiş ve Taht'ı devr almış. Moğol istilaları esnasında sınırlarını korumak için Memluklular anadalu sınırına kadar gelmişler ve savaşmışlar. Moğollar kazanmış. Moğollar Selçukluları da tarihe gömüp gitmişler. Memluluların soyları Adana'da kalmışlar. Şimdi Adana'ya savaş mı açalım?

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Yanlış anlaşılmasın diye belirteyim. Ben Irk'çı değilim. Türk oğlu Türk'üm. İster inanın, ister inanmayın, 100% Türk'üm. Sosyalizme gönül verdim, inananlara da saygılıyım. Türk olmayanlarla da bir sorunum yok. Bir hatıramı anlatayım size. Bir arkadaşım bir gün birlikte Bar'a gittiğimizde bana şu sözü söyledi " İkimizde de deri çeket var, bize Bira içip, Rock dinlemek yakışır ". Sizde (bazılarınız) Türk olmak için bıyık bırakmak gerekir sanıyorsunuz.
    emrah20 tarafından 07/Oca/18 11:14 tarihinde düzenlenmiştir

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

Hocam bizde ona sövdük sende sövüyolar diye söylenince üzerine almış oldun konuyu, neyse senlik bir durum yok benim derdim o benzetmeyi yapan arkadaşla.

@ShockMan 

sana atış serbest kardeşim yardır :) sonra küsüyosun

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Ben ırkçıyım akrdeşim benim görüşümde Bu ülkede azınlıkların tek hakkı vardır o da Türk'e hizmet etmehakkı dedim. ben bunu kurduğum ülkede söylerim ama sen beni eli kanlı teörr örgütüyle bir safa koyamazsın. En azından bu forumda bunu yapamazsın. Ben ırkçıyım diye ve sende k.rt sün diye sana sövmüyorsam sende bana terörist diyemezsin. sen k.rtsün diye sana terörist bile dememişim ben sen kimsin ki bana böyle bir yakıştırma yapabiliyorsun ! potansiyel pkklı olan sensin ben değilim !

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu kafatası ırkçılarının ruhu hasta, bunlar insan bile değiller, bu zibidileri ciddiye alarak küsen ve hayin olan kürtlere de yazıklar olsun, bir kere bunlar ülkeyi kendileri kurdu sanır ya, Allah belalarını versin ki, küllü yalandır, Bu ülke Türklerle kenetlenmiş, ve yüksek bir birlik gösterebilmiş halkımızın, Tarihte emsali görülmemiş azmi sayesinde kuruldu.. Hadi gel de bana ait olan araziyi çapulculuk yaparak benden al bakalım, bu ülkeyi benim gibiler kurduymuş da, laga luga bana aittir diyerek al bakalım, anca saçmalarsınız, ülke insanlarını kenetleyecek yerde ayrıştırırsınız, bu kafatasçı zihniyetindekiler memur olur, hakim olur, türlü yerlere gelirler, halkı incitirler, şizofrendirler tek yaptıkları suçlamak ve kötülemek, cahil halkda Devlet beni incitti diyerek Devlete küser, Allah topunuzun belasını versin.. Ülke insanını potansiyel terörist diyerek, öldürmeye, katletmeye göz dikmiş gerçek hayinlerdir bunlar. Bu ülke asla bir zümreye yada bir partiye yada destekçilerine ait değildir, olmayacaktırda, zavallı piyonlar, insanlar artık işlediğiniz insanlık suçlarını çok iyi biliyorlar. Neyse her şeyin de bir zamanı vardır, bir zaman gelecek bana kötü söz söyleyen ile söyleşeceğim ve bakalım yüzüme karşı aynı sözleri söyleyebilecekmi? 

DipNot: Hakaret edene ölsemde hizmet etmem..! Ama ülkem insanına, Türke, Laza, Kürde, Romana, memnuniyetle hizmet ederim, bundan yüksünmem.. Birbirimize hizmet etmek saygının ve insanlığın gereğidir, Yüksek değerlerle insanlarımızın kafalarının karışıklığı giderilmeli, ve aslolanın birlik olduğu doğru ve anlaşılabilir bir şekilde anlatılmalıdır. Türklük bilinci ile kenetlenerek, hayatın her alanında üreten bir toplum olmalıyız... Bu kafatasçılarıda artık bir rehabilitasyon mu ederler, bir hastanede mi iyileştirirler, birileri ilgilenmelidir..!

ShockMan tarafından 07/Oca/18 15:13 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Ben herşeyi herkesin yüzüne söyleyebildiğim için mahkemelerle uğraştım. Cesurca bir de tehdit ediyorsun :D güler geçerim. Bu ülkeyi kuranlar Türklerdir geri kalanlar misafirdir giderler bir gün.

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 17884 Toplam Mesaj: 154
ırk parti ırkçı parti ötüken